ooit een 'Belze Knol' in actie gezien?

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Kytha

Berichten: 14944
Geregistreerd: 23-12-01

ooit een 'Belze Knol' in actie gezien?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-08-02 20:25

ikke wel vanmiddag!
Bij stal 't Sander hier in Etten-Leur was het vandaag fok en showdag, met 's morgens de keuringen van Haflingers, Friezen en trekpaarden. Wat een verschillen allemaal, zo zag je hele luxe haffies, maar ook hele brede haflingers.
's middags was er een heel showprogramma, zo was er de Hongaarse post met Ad Voesenek. Maar daarna kwam het leukste; namelijk de race op de trekpaarden. Was wel lachen; die mensen moesten namelijk allemaal zo'n grote stropop meenemen op het paard, en dan in volle galop een ronde galopperen tegen elkaar. Haha, die gaan ook hard hoor!
Zag er heel leuk uit! *LOL*

Daarna kwam er nog een show met haflingers voor de kar, en daar nam iemand met een kar waarschijnlijk een te scherpe bocht ofzo Verward
En toen lagen ze met paard en al op de grond, was heel zielig om te zien, en de man op de kar lag zelfs onder zijn haflinger. Gelukkig was er niemand gewond, en hebben ze de haflinger daarna weer opnieuw ingespannen. Dat was dus allemaal wel even schrikken, gelukkig is het goed afgelopen!

groetjes Elke

Wie steeds achter de kudde aanloopt, sjouwt altijd door de stront


mijntjuh

Berichten: 811
Geregistreerd: 08-07-02
Woonplaats: esch

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-02 16:10

mooi he die belsen aan het werk!!!!

alweer een jaar samen Lachen

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Babootje, BarbaraNova, belindaap88, Bielsje, Lielle, Marigo, mika11, Nicollevs, singa, Supertje, ziechriet en 121 bezoekers