PRE keuring in België, Grelo wederom kampioen

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

PRE keuring in België, Grelo wederom kampioen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-06-02 09:28

Afgelopen weekend was er weer de PRE-keuring in België. Zaterdagochtend vroeg op 6.00 om op tijd bij mijn schoonvader te zijn. Na 2 uurtjes te rijden kwamen we aan bij een manege. Om 10 uur begon het voor de jonge hengsten eerst het tonen aan de hand. Toen waren wij aan de beurt. Grelo moest als 8e van de 15. Het paard dat vorig jaar 1e was geplaatst met morfologie kreeg nu van de jury 78,? % en dat was de hoogste tot nu toe, toen kwamen de punten van Grelo 82%!!!!!! Wauw, zo hoog had hij nog nooit gescoord. Dit telde voor 75% mee en de funcitionaliteit voor 25%. Het paard dat na Grelo kwam kreeg 81%. Misschien wel bekend bij sommigen van jullie Talo, die wordt gereden door Andrea Villaverda, van het rabobank talentenplan, ze krijgt les van Anky van Grunsven. Dus Grelo stond voorlopig 1e, nu alleen nog de functionaliteitsproef dus onder het zadel.

Linda had maar een kwartiertje om in te rijden. De proef ging aardig maar Grelo kan veel beter lopen. Dus toen werd het erg spannend. Andrea moest rijden na Linda en nu spande het erom. Grelo had nu totaal 81.67 punten. De punten van Andrea werden geteld en toen werd er omgeroepen dat ze totaal 81.56 punten. Iedereen hardstikke blij.

Bij de prijsuitreiking werd tevens de kampioen van het ras gekozen. Dan stellen ze de 1e en 2e van de rubrieken jongere en oudere hengsten op. Op een gegeven moment werd Grelo in een hoek gezet en bekeken ze de nr 2 van Grelo's rubriek en de nr1 van de andere rubriek. Linda en ik zaten al te mopperen op de tribune. Toen werd het omgeroepen, subkampioen van het ras: Polaka oid de nr1 van de andere rubriek dus Grelo was wederom ook kampioen van het ras!!!! De dag kon zeker niet meer stuk. Dus Grelo mag weer meedoen aan de Equimad in Zaragossa.

Voor foto's zie:

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php ... &highlight

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php ... highlight=

Sjimmy

Berichten: 17797
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-02 11:26

Ey! Wat gaaf! Gefeliciteerd hoor! Het is echt een toppertje!

Gwen

Berichten: 15915
Geregistreerd: 20-11-01
Woonplaats: Nabij Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-02 11:46

Gefeliciteerd! Party!! Ik ga gauw de foto's bekijken.