Hi bokkers! Ik houd erg van wraps, maar om elke keer dezelfde inhoud erin te hebben wordt ook een beetje saai! Heeft iemand nog lekkere ideeën voor wrap vullingen?
Dan ben ik natuurlijk ook wel benieuwd naar wat jij er zelf in stopt?
Ik maak ze meestal koud, besmeren met beetje feta-pasta met lente-ui (volgens eigen recept van onze Syrische winkel hier), dan belegen met plakjes gerookte zalm, en verder vullen met stukjes komkommer, tomaat en sla.
[IM] Mijn Gouwe Ouwe is niet meer... Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.
Koud: - Beleg de wrap met een blaadje sla, plak gerookte zalm en kruidenkaas.
Warm: - Kidneybonen, gehakt, mexicaanse kruiden, tomaat en wat paprika. Dan oprollen en in een schaal doen, en dan een laagje zure room/creme fraiche erover en dan een laagje kaas.
Kipfilet een nachtje marineren in chili saus. Volgende dag de wrap insmeren met chili saus. Daarna vullen met de kipfilet, mexicaanse groentenmix, paprika en champignons. Serveren met een salade met zure room
Bij de gerookte kipwraps doe ik ook nogweleens een zongedroogd tomaatje erbij of een stukje paprika of avocado oid. Net wat ik op dat moment in huis heb.
Ik vul ze met ui, paprika, kip en lekker romige saus (en crème fraiche natuurlijk). Dan een klein plakje kaas erop, even in de oven, dan prop ik er overal wat sla bij in en smikkelen maar. (:
Ik maakt het altijd met gerookte zalm, maar voor de niet vis liefhebbers maak ik er ook altijd een lading met rauwe ham! Erg lekker!! Vooral als je er nog wat mozzarella bij doet! En verder kan eigenlijk alles er in. Van de week hadden we nog shoarma, maar geen broodjes. Dus toen maar shoarma in de wrap, kaas er over en in de oven. Heerlijk