Hi bokkers! Ik houd erg van wraps, maar om elke keer dezelfde inhoud erin te hebben wordt ook een beetje saai! Heeft iemand nog lekkere ideeën voor wrap vullingen?
Dan ben ik natuurlijk ook wel benieuwd naar wat jij er zelf in stopt?
Ik maak ze meestal koud, besmeren met beetje feta-pasta met lente-ui (volgens eigen recept van onze Syrische winkel hier), dan belegen met plakjes gerookte zalm, en verder vullen met stukjes komkommer, tomaat en sla.
Koud: - Beleg de wrap met een blaadje sla, plak gerookte zalm en kruidenkaas.
Warm: - Kidneybonen, gehakt, mexicaanse kruiden, tomaat en wat paprika. Dan oprollen en in een schaal doen, en dan een laagje zure room/creme fraiche erover en dan een laagje kaas.
wraps hoef je toch als je ze koud wil beleggen niet te verwarmen. Die kan je toch gewoon zo uit de verpakking eten?
ATE
Berichten: 674
Geregistreerd: 13-09-06
Woonplaats: zaandam
Geplaatst: 30-06-10 15:57
eerst insmeren met viladelfiazal echt wel verkeerd getypt hebben hahaha dan ruccolasla en gerookte kip
xSaarSaar
Berichten: 4357
Geregistreerd: 21-05-09
Geplaatst: 30-06-10 15:57
Ja dat kanwel geloof ik, maar ik vind het persoonlijk lekkerder om ze eerst te verwarmen en dan af te laten koelen. Dan is hij wat soepeler.
@ATE - Het is philadelphia
HelgaV
Berichten: 1995
Geregistreerd: 31-07-07
Woonplaats: Steggerda
Geplaatst: 30-06-10 15:58
Kipfilet een nachtje marineren in chili saus. Volgende dag de wrap insmeren met chili saus. Daarna vullen met de kipfilet, mexicaanse groentenmix, paprika en champignons. Serveren met een salade met zure room
Milligan
Berichten: 339
Geregistreerd: 02-07-07
Geplaatst: 30-06-10 15:59
Ik maak ze lekker met kip schnitzel (kip burger) sla, tomaat en honing mosterd saus
Bij de gerookte kipwraps doe ik ook nogweleens een zongedroogd tomaatje erbij of een stukje paprika of avocado oid. Net wat ik op dat moment in huis heb.
JuliaMaria
Berichten: 4230
Geregistreerd: 28-10-09
Geplaatst: 30-06-10 16:44
Ik vul ze met ui, paprika, kip en lekker romige saus (en crème fraiche natuurlijk). Dan een klein plakje kaas erop, even in de oven, dan prop ik er overal wat sla bij in en smikkelen maar. (:
Ik maakt het altijd met gerookte zalm, maar voor de niet vis liefhebbers maak ik er ook altijd een lading met rauwe ham! Erg lekker!! Vooral als je er nog wat mozzarella bij doet! En verder kan eigenlijk alles er in. Van de week hadden we nog shoarma, maar geen broodjes. Dus toen maar shoarma in de wrap, kaas er over en in de oven. Heerlijk