Kort verslagje Apenheulmeeting

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Kort verslagje Apenheulmeeting

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-05-02 20:41

Ik ben niet zo goed in verslagen schrijven, maar ik zal proberen er hier iets neer te zetten

Vandaag ben ik naar de Apenheulboktmeeting geweest. Ik vertrok om kwart over 8 richting station in Doetinchem. Ik zag dat het regende en dacht "he, bah, nee he? regen". Dus de paraplu maar meegenomen. De trein vertrok om iets voor negenen. Op het traject tot aan Arnhem nog een familielid van een bokker tegengekomen, de schoonmoeder van Dorine. (Groetjes allemaal).
Op het station in Apeldoorn stond de bus naar Apenheul al klaar. Ik was om kwart voor 11 bij de ingang van de Apenheul. Even gewacht dus op de andere bokkers die zouden komen. Later zag ik de groep aan de overkant staan, dus maar ff overgestoken.
In de Apenheul was het heel leuk. Veel loslopende doodskopaapjes. Ze klommen al gelijk bij mij op de jas en op de paraplu. Gelukkig hebben ze niet bij mij op de jas geplast Knipoog Gelijk bij het begin plasten ze wel op de buggy van Jessica (Obsession). Aan het eind poepte er zelfs zo'n aapje op. Verder het park rondgelopen en veel verschillende apen gezien achter glas. Van sommige soorten had ik trouwens nog nooit gehoord. Er zijn blijkbaar meer soorten dan we allemaal denken. Rond lunchtijd ff patatje gegeten met een cola erbij.
Daarna verder het park doorgelopen. In de speeltuin geweest. Daar zijn Nathalie, BartVB en ik nog ff van de glijbaan afgegaan. Cool ding was dat. Daarna weer verder het park doorgelopen. O.a. met o.a. Heike de uitkijktoren beklommen. Mooi uitzicht.
Verder aan het eind van de meeting toen we weer terug waren bij het begin van het park waren er weer doodskopaapjes. Er klommen er weer wat op mijn jas en broek. Er hebben er één keer twee tegelijk op gezeten.

obsession

Berichten: 3383
Geregistreerd: 26-10-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-02 21:33

Was een leuke dag vandaag! Helaas niet echt lekker weer maar ja!

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-02 21:36

Was idd een superdagje!!! Maarrrrr we hielden het droog!!!! Haha!

Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-02 23:44

Ik heb t ook sper leuk gehad

al moet ik toch ff kwijt dat de foto van Damian met de apenstront op z'n hoofd toch wel ff gepost moet worden Lachen

obelix

Berichten: 11877
Geregistreerd: 09-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-02 12:19

hoi wat leuk dat jullie het wel leuk hebben gehad ondanks het weer nl. enne foto s die willen we nl. wel zien he? Lachen gr sandra! Party!!