mijn mening...en goed voornemen voor iedereen???

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-01 22:44

Hmmm...ik heb een paar dagen geen computer tot mijn beschikking gehad dus ik had aardig wat in te halen en ik zag tot mijn verdriet dat mensen het blijkbaar ook over de pc al niet met elkaar kunnen vinden... Huilen Maar eh...mijn mening is ff voor Bart...sorry Bart, maar ik vind dat als er dingen op bokt worden geplaatst voor iedereen om te kunnen lezen (dus niet de priveberichtjes) dat mensen daar toch hun mening over moeten mogen geven...anders heeft plaats reactie niet zo veel zin toch??? Verward Enne, omdat iedereen verschillend is en verschillend denkt zullen die meningen af en toe wel eens flink uiteen kunnen lopen...maar ik persoonlijk kan eerlijkheid wel op prijs stellen en als ik geen ongezouten commentaar wil krijgen, tsja, dan moet ik mijn berichtje maar niet op bokt plaatsen lijkt mij...No offense Bart, maar dit is dus mijn mening...ik ben het echt wel met je eens dat dat niet altijd leuk is hoor!!! Daarom bij deze een goed voornemen voor alle bokkers... ( Verward Verward Verward ) wat dachten jullie er van om te proberen om iets meer respect voor elkaar te tonen en iets vriendelijker te blijven...lijkt me wel zo gezellig...maar ik wil (als het mag...) toch wel graag weten of er nog meer mensen zijn die het met me eens zijn dat als er een berichtje geplaatst wordt waar de meningen over uiteen kunnen lopen dat het dan ook logisch is dat er zowel positieve als negatieve reacties kunnen komen...en eerlijk is eerlijk, ook van negatief commentaar kunnen we toch leren?!!!!! Zo, ik ben mijn ei ff kwijt, ik ga weer gezellig verder bokken!!!
Groetjes, Jasja Knipoog


Nathalie

Berichten: 28286
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-01 22:47

ik ben t met je eens hoor Party!!

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-01 22:48

Welke berichtjes bedoel je hier? Verward

julke

Berichten: 283
Geregistreerd: 29-04-01
Woonplaats: roermond

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-01 22:48

helemaal mee eens zussie hahahaha <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif">

Thirza

Berichten: 9261
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-01 22:55

ik ben het er niet mee eens stel dat er wat gebeurt wat niet iedereen aangaat
bijv: paard van mijn zus was dood ik had geen zin om het aan de grote klok te hangen als ik toen geweten had dat er prive berichten ook kon was het veel makkelijker geweest voor mij

en nog een voorbeeld:
het was uit met mayo d'r vriend ik ken mayo heel lang en wou haar troosten en dat is voor mij makkelijker om dat via privé berichten te doen

ik ben het er niet mee eens

vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-01 22:56

Huh thirza??? Ik geloof niet dat je goed gelezen hebt! Dat ben ik juist met je eens joh!!!

vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-01 23:01

Laura, ik bedoel bijvoorbeeld dat berichtje dat op eenmaal, andermaal, verkocht staat waar nu een slotje op zit.

Thirza

Berichten: 9261
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-01 23:04

haha ik ben donkerblond

Rhys
Berichten: 6351
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-01 23:26

Maar die reacties zijn toch compleet off topic? Waarom hebben we dan verschillende forums? Als dat toegelaten wordt, kunnen Heike en Bart het net zo goed allemaal op één forum storten....en kan helemaal niemand iets meer volgen.

Ik ben het deels met je eens. Natuurlijk moet iemand zijn mening kunnen geven. En dat kan hier ook, maar dan wel on topic! En dat vind ik logisch, want als je dat één keer toelaat is het einde zoek.......net als dat gezeur over die hoedjes (heb ik zelf ok aan meegedaan, weet ik). Dat sloeg op het einde ook helemaal nergens meer op.

Ik probeer btw altijd respect te tonen en vriendelijk te zijn...maar soms botsen meningen gewoon. dan moet je elkaar in z'n waarde laten natuurlijk.......




Citaat:
Op 2001-04-29 23:01, schreef vikki:
Laura, ik bedoel bijvoorbeeld dat berichtje dat op eenmaal, andermaal, verkocht staat waar nu een slotje op zit.


Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-01 02:32

Ik vind dat je iedereen in hun warde moet laten. je kunt best kritiek geven maar dat kan op verschillende manieren. je kunt het ook op zo'n manier doen dat erover gepraatv kan worden. Gewoon een discussie.

iemand afkraken of afzeiken is iets heel anders!

Verder is het de bedoeling dat de berichten redelijk bij het onderwerp moeten blijven. Heb je wat anders te melden open dan een nieuw topic. Dat geld voor alle forums hoor.

Daarbij vind ik one-liners dus niet kunnen. Op het onzin forum mag je alles plaatsen maar berichten met maar een opmerking voegen niets toe bij een discussie. Dus daarom liever niet. Heb je niets zinnigs te melden, houd je dan stil. Natuurlijk kan het altijd voor komen dat je eens in een zin wilt reageren. Bijv als je al de tiende bent die hetzelfde zegt maar toch wel graag je steun wilt betuigen.

maar goed laten we dit forum vooral gezellig houden. maar laten we discussies zeker niet uit de weg gaan. *LOL*

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Caballo

Berichten: 1160
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Texas, USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-01 06:39

Ik ben het met je eens Vikki. Ik vind best dat je je mening mag zeggen, maar dan wel inderdaad op een respectabele manier. Laten we het gezellig houden op Bokt Lachen
Had je trouwens geen ontwenningsverschijnselen de afgelopen dagen?LOL
groetjes Caballo
_________________
Als je haar maar goed zit...

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Caballo op 2001-04-30 06:41 ]</font>

Marjolein

Berichten: 11634
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-01 07:31

ik denk dat er een verschil zit als het uit een discussie geboren wordt of uit een meningsverschil waar iedereen zich tegen aan gaat bemoeien. als een discussie over sporen hoog oploopt en t blijft netjes (dus je maakt geen verwijten aan een ander die grof en pijnlijk voor die ander kunnen zijn) dat vindt ik leuk om te lezen. maar als het gewoon een fors meningsverschil is waar iedereen zich meegaat bemoeien kan je dat net zo hard pb uit vechten de discussie hoedjes is uit de hand gelopen bart heeft zolang mogelijk gewacht met het plaatsen met een slotje maar ook toen hij vroeg of t rustiger kon ging het door (nouja wel minder hoor) en bij op eenmaal andermaal heeft hij daar gewoon een stokje voor gestoken. dat werd een ruzie onderling en die kan je het best pbend uitvechten zonder dat andere zich ermee gaan bemoeien die het alleen maar erger maken.

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-01 12:03

Heike en Marjolein, jullie hebben natuurlijk helemaal gelijk!!! Knipoog Maar negatieve kritiek is natuurlijk niet perse afzeiken... enne, als ik heel eerlijk ben moet ik zeggen dat ik het ergens ook wel weer nobel vind dat er mensen zijn die het voor anderen opnemen...tuurlijk, dat kan je ook op een positieve en tactvolle manier doen, maar ah la...tis wel leuk dat je op bokt mensen kan leren kennen met wie het zo goed klikt he Haha! Jammer natuurlijk dat er ook mensen blijken te zijn bij wie dat precies andersom het geval is, maar ja, daar doe houd je altijd. Laten we maar hopen dat iedereen zich voorneemt om het van nu af aan gezellig te houden enne...geen steken onder water meer dus!!! Ik zou zo zeggen dat als je je zo ergert aan mensen (ik erger me aan niemand hoor...ik vind iedereen aardig...ff lekker slijmen Knipoog ) probeer diegene dan maar te negeren ipv te happen...

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41656
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-01 12:19

Toen ik dat slotje op dat onderwerp in Eenmaal, Andermaal zette was ik redelijk chagrijnig en had ik echt helemaal geen zin in dat gezeur.. Maar achteraf heb ik er helemaal geen spijt van, heb ook totaal niet het idee dat ik toen de verkeerde beslissing heb genomen..

IMO waren er daar mensen gewoon aan het rellen, was weinig (tot niets) opbouwends aan. Vond het ook helemaal niets weg hebben van een meningsverschil, laat staan een discussie. En nobel? Neuh, zo nam ik het ook niet bepaald op.

In mijn ogen is er een groot verschil tussen een discussie en een ruzie, discussies (waar iedereen naar elkaar luisterd) zijn wat mij betreft heel erg OK. Maar ruzies waar men op elkaar zit te katten en waar iedereen zich mee gaat bemoeien hoeven van mij echt niet.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje

Silvia

Berichten: 3271
Geregistreerd: 23-02-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-01 12:47

Is Bokt juist niet ontstaan met het idee om van de geOH op Horses af te zijn???
Mensen die allerlei onzinberichten schrijven en elkaar af zitten te katten?
Hoe vaak zeiden we tegen elkaar dat het hoog tijd werd dat er iemand van de redaktie van Horses in zou grijpen.
Ik ben blij dat Bart en Heike een oogje in het zeil houden en opmerkingen maken in de trant van: Zegguh, hebben jullie geen ICQ; deze vraag hoort bij een ander forum thuis en soms zelfs een slot er op zetten.
Jongens, laten we het gezellig houden en elkaar niet gaan afkatten, of stuur een PBtje maar betrek niet alle Bokkers erbij. Ga anders weer terug naar Horses!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie