apothekersassistent en radiodiagnostisch laborant

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Liselot

Berichten: 32191
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

apothekersassistent en radiodiagnostisch laborant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 20-03-02 18:41

hallo
ik ga aankomend jaar de opleidng apothekers assistent doen, wie doet deze opleiding en heeft daar meer info over? en misschein nog boeken die ik over kan kopen?

en mijn vraag was nou, kan je met die opleiding instromen bij de opleiding MBRT??(medische beeldvormende technieken) voor die laatste opleiding heb je een afgeronde havo nodig.. dan zou je toch eigenlijk met deze opleiding daar och ook moeten kunnen instromen?
doet iemand hier deze opleiding intern (wat dat wil ik uiteindelijk gaan doen, mede omdat je dan meteen loon krijgt, het starters loon is 1000 euro per maand, netjes toch) en heb je er wat meer info over?

alvast bedankt, liselot

gomir

Berichten: 25534
Geregistreerd: 13-09-01
Woonplaats: Omgeving Drachten

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-02 21:24

MBRT kun je ook instromen met een afgeronde MBO-opleiding *LOL* Alleen ja kan geloof ik geen dispensatie krijgen omdat er geen aansluitende MBO-opleiding is. Dat kun je wel navragen bij Hogeschool Haarlem.
Ik wilde eerst ook MBRT gaan doen, maar ik heb besloten om geneeskunde te gaan studeren(nu die ruime 8 gemiddeld nog even een half jaartje volhouden Party!! ) en dan te specialiseren in radiotherapeut. Ik beslis toch liever over de behandeling dan dat ik hem uitvoer...Maar het lijkt me een erg leuke opleiding. Over intern is nog maar weinig info, omdat dat dit jaar voor het eerst gestart is. Houdt er wel rekening mee dat het erg zwaar is. Je werkt, moet na je werk nog leren en je moet af en toe naar school.

Veel succes iig *LOL*

Liselot

Berichten: 32191
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 21-03-02 11:40

intern kunnen we hier in almelo doen, dat ziekenhuis woon ik vreselijk vlakbij, dus dat is erg handig.
er schijnt veel vraag te zijn naar interne studenten, mijn moeder werkt namelijk op het ziekenhuis en leest regelmatig dat daar mensen voor gevraagd worden.
maar dat is wel mooi dat je ook met die MBO opleiding in kan stromen.
haha dan ben ik nu nog zeker 7 jaar bezig, maar dat maakt nietuit.

groetjes liselot

gomir

Berichten: 25534
Geregistreerd: 13-09-01
Woonplaats: Omgeving Drachten

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-02 15:04

Dat duurt nog even, komen we ongeveer gelijk van school af *LOL*
tegen die tijd ben je ook wat ouder en rijd je misschien wel geen paard meer etc. Ik heb er ook naar gekeken om het intern te doen ipv op school, maar het was mij te zwaar Haha! En naar school is ook wel leuk, werken kan nog lang genoeg...
Maar als je dan al een MBO-opleiding achter de rug hebt ligt het ook weer anders. Dan ben je die school ook wel zat...Party!!