Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Natalie schreef:Suiker in een pannetje doen met een beetje water en laten staan tot het gecarameliseerd is...
Wel heel erg mee opletten en NOOIT met je handen aankomen want caramel brandt verschrikkelijk als het heet is!!
Ilindra schreef:Suiker heel langzaam laten smelten op een laag vuurtje, oppassen dat het niet aanbrandt en als het vloeibaar is koksroom toevoegen, blijven roeren en zachtjes laten pruttelen tot alle suiker goed is opgenomen door de room.
Nu heb je een caranmelsaus die vloeibaar blijft en erg lekker over ijs is
Ilindra schreef:Suiker heel langzaam laten smelten op een laag vuurtje, oppassen dat het niet aanbrandt en als het vloeibaar is koksroom toevoegen, blijven roeren en zachtjes laten pruttelen tot alle suiker goed is opgenomen door de room.
Nu heb je een caranmelsaus die vloeibaar blijft en erg lekker over ijs is
Jennygirl schreef:Dat is zo'n blikje zoete melk van de Friesche Vlag. Staat bij de aziatisch producten