merriestam Latodina/Atodina etc.

Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Boundless
Berichten: 1188
Geregistreerd: 08-03-02
Woonplaats: Sint Pancras

merriestam Latodina/Atodina etc.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 11-03-02 23:19

Ik heb een kwpn merrie, haar officiele naam is Latodina, nou heet haar moeder Atodina en ik ben nu benieuwd of er iemand is die toevallig weet waar haar moeder of broers en zussen staan, of mij er wat over kan vertellen???????

Tamara

[Edit] titel duidelijker gemaakt [/edit]

Marja

Berichten: 1693
Geregistreerd: 16-03-01
Woonplaats: Op m'n berg in Spanje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-03-02 09:52

Wat leuk Tamara, je moet Paulanda maar even een pb-tje sturen, want die heeft Atodina op stal staan!

Zelf heb ik een halfbroertje van die van jou gehad, oh nee geen tje want die van mij was twee jaar ouder. Jupiter heb ik inmiddels verkocht, maar hij staat niet al te ver bij jou vandaan.

Vertel eens wat meer over het karakter van die van jou, en wat rij je er mee? En heb je misschien een foto, want ik ben benieuwd of ie op die van mij lijkt (Jupiter is een Dutchboy).

Even foto's van Juup erbij zoeken:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

en, lijkt ie?

paulanda
Berichten: 2180
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: heerhugowaard(n-H)

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-03-02 13:35

he wat leuk ja dat klopt,ik heb ato op stal; staan,ze is nu 20 jaar ,een vos met bles en 2 witte voetjes achter en 1.66 hoog,ze is ster maar word hopelijk nog pref.
ik heb haar nu een jaartje overgekocht van iemand die uit nieuwe niedorp komt en er zelf 2veulens mee heeft gefokt,2 merrie's 1 van iglesias en 1tje van landeur,ik ken ook de fokker van ato,mario wijnschenk,die vertelde mij ook dat de moeder van atodina,vitodina(keur pref van eros)in combinatie met wiesenklee xx de goedgekeurde kwpn hengst upperten heeft gegeven,dus een goede stam.

ato is nu drachtig van flemmingh en we rijden er verder niet op,zou wel kunnen hoor maar wij hebben haar puur voor de fok,helaas was ze vroeger wel m1+2 geweest en geen m1+5 anders was ze nu keur,helaas.
we willen als alles goed gaat haar dit jaar weer laten dekken,ze staat nu nog in sint pancras maar gaat binnen 2 maanden naar heerhugowaard verhuien,wie wil komen kijken,mag best hoor.
als je nog vragen heb hoor ik het wel.