Hoe krijgen ze het voor elkaar!!!

Moderators: Sica, C_arola, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
SuperSmurf

Berichten: 7076
Geregistreerd: 28-10-01
Woonplaats: provincie noord holland

Hoe krijgen ze het voor elkaar!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-03-02 19:35

De twee nieuwe (nou ja ouwe eigelijk, nadat ze een hele tijd niet meer zijn geweest) verzorgers hebben het voor elkaar gekregen om fredje in twee dagen helemaal te verkl*ten!!! Hij is ineens weer supermager en is weer ontzettend aan het hoesten.. rara hoe komt dat??

Maandag en dinsdag zijn ze geweest en dinsdag avond had ik een van de twee opgebeld om te vragen wat ze inhemelsnaam te eten kregen?? Dat bleek ds koeienbiks te zijn.. Was ik het al niet mee eens en dat heb ik ze ook verteld.. Maar doie scheinheilige dozen vinden van wel...

Ze hebben ook nog eens een rooster gemaakt waarin we moeten schrijven wat we hebben gedaan en of hij moe was.. Nou datr doe ik dus niet he?? Ik wil best schrijven wat ik heb gedaan maar ik ga me niet verantwoorden tegenover hun!!! Als er iemand is die weet wat fred kan en hoe hij is ben ik het wel!!

In dat schema was dus geschreven dat hij niet moe was.. Nou ik heb eens naar fredje gekeken en dan moet iemand mij toch eens uitelggen hoe een paard met ademhalingsproblemen en niet met een superconditie, bezweet kan raken zonder moe te worden!!! Ik denk en denk en denk, maar ik kom er niet uit!!
Ik weet dondersgoed dat hij als moe is wanneer hij een rondje in de bak heeft gedraaft!! Dat heeft hij altijd al gehad sinds hij bij os staat!! En aangezien ik een hele tijd heel rustog aan heb gedaan met hem, kan hij dus helemaal niks!!
Heb ik haar dus ook gervraagd: was hij bezweet? En darop zegt ze rustig nee.. Terwijl ik toch heel goed heb gezien dat hij dat wel degelijk was!! Stelletje sn*llen!!! Ze krijgen het straks echt voor elkaar om hem dood te rijden.. Ze hebben al eens een schetje doodgereden en ik kan nog wel meer opnoemen en dat is alles behalve positief...

Huren mag ik waarschijnlijk niet van me ouders.. Die reageerden al gelijk met: nee je gaat geen geld aan die vent geven...
Dus het komt er op neer dat ik meneer zieker en zieker moet zien worden en ik kan er niks tegen doen.. En ik kan je vertellen: dat is vreselijk moeilijk... Ben al de hele week depri omdat fred nu zo slecht is..

Onderschriftloos :Y)


Toess

Berichten: 12028
Geregistreerd: 27-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-02 20:23

ik snap het, is kopen ook geen oplossing?
of kun je anders een Dierenarts die meiden laten uitleggen wat de gevolgen kunnen zijn? en probeer anders eens tegelijk te komen ofzo dat je hun erop kan wijzen...als ze het aannemen, het lijkt me echt moeilijk, maar sterkte en ik hoop dat ze gauw oprotten!

<3 Trotse mama van R obin (2007) & M ilan (2013) <3

SuperSmurf

Berichten: 7076
Geregistreerd: 28-10-01
Woonplaats: provincie noord holland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-03-02 17:12

haha ja dat hoop ik ook jah!! Maar ik geloof dus dat dat er niet in zit.. Niet voordat het weer gaat regenen en zo...
En kopen? nee is geen optie... Het is een 18 jarig paard dat nogal te kampen heeft met zijn gezondheid.. Ik zou het met een bijrijder redden, maar met veel moeite en wat als hij ziek wordt? geld voor medicijnen heb ik niet.. En straks ga ik studeren en hou ik dus al helemaal geen tijd en geld meer over.. Dara kotm nog eens bij dat mijn ouders er absoluut tegen zijn.. (jaja die zijn zo'n beetje overal tegen wat geld kost...)

Vandaag is dus een van de twee geweest (of moeten nog gaan) en ze heeft me verteld dat ze hem zuo laten staan.. alllen even wandelen over het erf.. Nou ik moet het nog maar zien! Ik heb het zadel zo gelegd dat ik precies kan zien of ze heeft gereden of niet... Ik hou er helemaal niet van om mensen te controleren, maar bij hen heb ik simpelweg geen keus! Ik wacht het even af tot morgen.. En als hij dan nog slechter is en ik zie dat ze heeft gereden zal ik maar weer de ouwe zeikerd uit gaan hangen en haar weer bellen!!


marfiek

Berichten: 6555
Geregistreerd: 01-04-01
Woonplaats: 's-Gravenzande

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-02 18:03

kun je het niet zo doen?
als je weet dat hun komen.. of zeg je gewoon ff kun je mij bellen als jullie komen? dan ga je ook gewoon.. als je weet hoe laat ze komen ga je ook gewoon.. als ze iets verkeerds doenwijs jij ze dr gelijk op!
SUCSES

Valentina 26 jarige welsh k (valk) merrie gestopt in de sport (M dressuur tussen de paarden) nu lekker veel op de wei met vriendjes, nog lekker in beweging met rijden en longe en heerlijk naar het strand, top!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 34 bezoekers