Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Hanmar, xingridx, Mjetterd, Polly, Giolli
Citaat:"Stuur je antwoord in voor 1 januari 1995"
xtwisterx schreef:Kan je nog best eten...
Wat ik in het jaar 2000 mee maakte... Ik was bij het ontbijt op een pakje Venz hagelslag aan het lezen...
Ik stikte zowat in de hagelslag... Hij smaakte inderdaad een beetje "vreemd"... Maar je gaat er toch niet vanuit dat ze een pak hagelslag in de winkel verkopen, dat al 5 jaar over de datum is?!
Natalie schreef:Chocolade die slecht is zitten witte stippeltjes op...
Freggel schreef:Nee hoor, daarvan is alleen de suiker gekristalliseerd. Zie je ook wel bij snoep uit automaten bij stations, vooral als ze ook nog in de zon staan. Gebeurt ook vaak bij honing .
Hier in Nederland zijn ze een beetje streng met dat soort dingen. Er zit hier zelfs een houdbaarheidsdatum op producten die niet kunnen bederven (mits je ze uiteraard goed bewaard ).
Zuivere honing bederft niet, kan alleen kristalliseren. Even op de verwarming of in de zon en de honing is weer helder. En toch MOET hier een houdbaarheidsdatum op .
Gebruikers op dit forum: Colien, ComscoreBot, Fair, Googlebot, heidy_wilco, Hindo2, Isab123, JeRekers, Keizerinnnn, ManonGrr, maya12333, MelissaV, nicole_floor, Olikea, Polarize, savieralover, YandexBot en 72 bezoekers