Ik ben eigenlijk een kaasfreak.. Welke ik het liefst heb, kan eigenlijk niet keizen Brie vind ik lekker, jonge gouda, mosterdkaas, brandnetelkaas, geitenkaas... Noem maar op...
Accept what is, let go of what was, have faith in what will be
Ik hou ook van kaas, maar alleen van oude het liefste Black Label of Old Amsterdam. Ben ook weg van Franse kaasjes dus, brie, blauwe kaas, roquefort, kernhem heerlijk. Kaasfondue vind ik ook onwijs lekker
Zo jong mogelijk! Het liefst zo jong dat je met een schaaf nog bijna niet kunt snijden van een blok kaas. En de randjes zo ver mogelijk eraf. Die worden altijd hard en dat vind ik smerig.
Hmm jonge kaas! Heerlijk. ( en dan een lekker dik blok, niet op een broodje) En de franse kazen, feta en mozarella ( lichtelijk mozarella verslaafd) Ook geiten en schapen kaas.....yummmm De kaas met smaakje vind ik ook altijd lekker, brandnetel, sambal, knoflook, met nootjes of olijven....
geitenkaas, feta, mozzarella, ananaskaas, mosterdkaas eigenlijk alles wel een beetje.. behalve van die hele scherpe, 'danish blue' volgensmij, dat vind ik echt niet lekker
Idd zo jong mogelijk! Graskaas is wel mn favoriet! Iemand enig idee wanneer het seizoen van de graskaas weer begint? (geen geintje, er is echt een seizoen voor de graskaas)