Oorontsteking?

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

Oorontsteking?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-06-04 13:47

Sinds onze vliegvakantie van vorige maand heb ik last van m'n rechteroor. De eerste dagen zat het steeds dicht, of had ik er stekende pijn. Daarna had ik geen pijn meer zolang ik er niet aan kwam. Maar als ik er aan kom, doet het echt mega pijn. Als ik druk zeg maar, vooral onder tegen m'n oor aan. Maar verder heb ik er geen last van, best wel vaag. Verward Ik weet niet of het met het vliegen van toen te maken heeft, ik had nog nooit eerder gevlogen. Kun je daar nog zolang last van hebben, of zou het toch een beginnende oorontsteking zijn...

meis_lief

Berichten: 496
Geregistreerd: 15-02-04
Woonplaats: Haren

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 13:53

ik weet dat je bij duiken last van je oren kan krijgen als er teveel druk in 1x op je oren staat. Dat kan ervoor zorgen dat je trommelvliezen scheuren, dat doet ook zoveel pijn. Misschien zouden ze iets te veel druk erop hebben gehad. Zou in elk geval langs de HA gaan!!

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 132051
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 13:55

Het kan zijn dat je even last houdt van "vliegoren", maar een maand is wel erg lang.
Ik denk dat je het beste even langs de huisarts kunt gaan om er naar te laten kijken.

Lindy

Berichten: 6038
Geregistreerd: 07-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-06-04 14:03

Ja, ik zat er zelf ook aan te denken om even naar de HA te gaan, maar aan de andere kant heb ik nergens last van zolang ik er niet aan kom. En wil ik ook weer niet onnodig naar de HA vliegen.
Misschien gaat het vanzelf wel weer over...

RelarDevi
Berichten: 26954
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 14:05

Zou echt wel effies langs gaan bij de HA, lijkt me toch wel erg prettig als je weet wat er is (ook weer fijn voor HA, heeft hij extra werk Haha!)

Misja

Berichten: 3317
Geregistreerd: 12-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 14:53

Lindy schreef:
Ja, ik zat er zelf ook aan te denken om even naar de HA te gaan, maar aan de andere kant heb ik nergens last van zolang ik er niet aan kom. En wil ik ook weer niet onnodig naar de HA vliegen.
Misschien gaat het vanzelf wel weer over...


Ik heb hetzelfde gehad, alleen pijn als ik er tegen duwde zeg maar.. Had een ontsteking in mijn gehoorgang. Kreeg antibiotcia, en was er binnen 3 dagen vanaf!

Caballo

Berichten: 1160
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Texas, USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 17:48

Er zit inderdaad wel iets, want anders doet je oor geen pijn als je eraan komt. Eventjes na laten kijken door je HA en kan hij/zij het niet vinden, dan zal je waarschijnlijk doorverwezen worden naar een KNO arts.
Heb je werkelijk een oorontsteking, dan weet je het meteen Zo'n 6 jaar geleden heb ik nog een oorontsteking gehad en ik wist niet waar ik het zoeken moest van de pijn. Nou ben ik geen watje, maar ik liep gewoon te janken van de pijn Huilen Zo zeer deed dat. In eerste instantie dacht ik ook van, oh, dat gaat wel weer over. Maar hoe langer ik er mee liep des te zeerder het ging doen. Tot ik het niet meer uit kon houden en ik 's morgens om 5 uur in de ER zat. Had ik maar eerder naar de dokter gegaan...
Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte met je oor. Ik leef met je mee, want iets aan je oor hebben is geen pretje Ach gut

RelarDevi
Berichten: 26954
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 17:59

Caballo schreef:
Heb je werkelijk een oorontsteking, dan weet je het meteen Zo'n 6 jaar geleden heb ik nog een oorontsteking gehad en ik wist niet waar ik het zoeken moest van de pijn. Nou ben ik geen watje, maar ik liep gewoon te janken van de pijn Huilen Zo zeer deed dat. In eerste instantie dacht ik ook van, oh, dat gaat wel weer over. Maar hoe langer ik er mee liep des te zeerder het ging doen.


Ja dat had ik ook, ik had echt verschikkelijk veel pijn, het begon zaterdag avond, helaas was mijn HA op zondag vrij.. ik zat gewoon te janken.. kon niet eens eten van pijn Scheve mond maar ok zou echt wel naar HA gaan!!

sterkte Ach gut

Amy77
Berichten: 11262
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-04 22:53

Ik had het drie weken na het vliegen ook nog steeds..opeens in de spuermarkt klaptte mn oor open en was de gigapijn/druk weg..dus het is mogelijk. Wel zou ik het even laten nakijken, want wat hier eerder werd gezegd, er is een luchtdrukverschil en bij het dalen voel je dat heel erg(ik heb tegenwoordig van die doppen in dan)..Bij mij is het toen fout gegaan en ben in maart geopereerd, dat kon van het vliegen komen zeiden ze, maar weten het niet zeker. Check het dus ff, weet je gelijk wat het is..Stekte.

Ferda

Berichten: 279
Geregistreerd: 08-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-04 13:31

Mijn linkeroor zit al sinds gister dicht --> Help!!!!
Ik weet niet wat ik moet doen, Lindy zei dat ik met de douchekop er water in moest spuiten, maar dat hielp ook niet.
Wie weet wat ik wél moet doen??