Het is niet moeilijk hoor, voor een simepele leek! Je haalt gewoon ongeveer 400 gram marsepein bij de bakker, kant en klare cakebodems (2 of 3 net hoeveel verdiepingen je wilt! ) dan vul je de cakebodems(wel doormidden zagen als ze erg dik zijn anders heb je zo'n hap lucht) met bv een mengsel van jam, vruchtjes en bv slagroom, of je kiest een soort moccavulling (slagroom mengen met koffiepoeder kaneel en suiker, en vermalen nootjes) en als je alles erin hebt wat je wilt, dan leg je de verdiepingen op elkaar. Dan smeer je de buitenkant vd taart in met een beetje simpele slagroom of jam (net wat je in de taart hebt zitten) als een soort lijm voor de marsepein. Dan kneed je de marsepein soepel zodat je m kunt uitrollen met een deegroller (of een stuk schone pvc pijp)
dan leg je m over de taart, beetje aandrukken en dan versieren naar keuze (bv toefjes slagroom met een mookaboontje erop of hageltjes), of bij de jam-variant met een kers/aardbei/ander fruit erop) Ook kun je m versieren door er met vloeibare chocolade (wel gesmolten, want het moet weer stollen) figuren op de maken (hartjes sterretjes etc etc..) of woorden erop! (je maakt dan van een stukje siliconen/bakpapier een soort minipatatzakje, doet de chocolade erin, en knip dan een heel klein puntje eraf, hoe grotere punt je eraf haalt, hoe dikker de letters, is vaak niet zo mooi )
Het is dus helemaal niet moeilijk hoor! Je hoeft de marsepein niet eens te kleuren, want blanco marsepein staat ook mooi, of je vraagt aan de bakker of die de marsepein wilt kleuren, dat is in een handomdraai gebeurd!
Nou have fun op je verjaardag!
ps al woonde ik in de buurt had ik m voor je gemaakt!
I used to be schizofrenic, but we are okay now...
Gezocht: Prins.. Paard heb ik al!
Whoever said money can't buy happiness, obviously didn't know where to buy a horse