Mistral94 haar eerste wedstrijd...

Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
RUBYWHITE
Berichten: 6916
Geregistreerd: 10-12-01

Mistral94 haar eerste wedstrijd...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 05-06-04 23:04

Hoihoi,
Vandaag had Natalie (mistral94) haar eerste wedstrijd op Missy. Thuis flink geoeffend op het land tussen de bordjes. Ging nog niet helemaal perfect (bleven er wel keurig tussen) maar er moesten toch nog wat puntjes op de i gezet worden. Maar des al niet te min lieten wij ons niet ontmoedigen en vertrokken vanmorgen vol goede moed naar Smilde. Eenmaal daar aangekomen even rond gesnuffeld en Missy opgezadelt. Missy wist niet wat haar overkwam, de dag ervoor vreselijk lopen tutten met haar en alles strak in het pak Haha! keurig getoilleteerd en ingevlochten, net dekje op en lekker dik in het stro op stal...vanmorgen begonnen de kleine ster-allure`s van missy al te werken, ze had al een vermoeden dat er iets byzonders ging gebeuren en stond op de trailer de hele heenweg de longen uit haar lijf te hinneken Bloos

Ondertussen was Natalie lekker aan het inrijden en trok veel bekijks op die aparte bonte

Eenmaal in de ring even verkennen en daarna los. Er stond een best windje en de voorlezer was soms niet altijd even goed te verstaan. Het rijden ging opzich netjes, soms mocht ze iets meer voorwaarts maar missy deed alles braaf wat natalie van haar vroeg. Het is nog een kwestie van iets netter de oefeningen rijden maar het was dan ook best spannend zo voor de eerste keer (de groom, moi en de voorlezer en tevens groom 2, jan waren denk ik nog zenuwachtiger dan natalie Tong uitsteken )...de tweede proef ging netter, helaas vergat de voorlezer perongeluk 1 onderdeel op te noemen waar natalie (die zeer geconcentreerd was) dus een laag cijfer voor kreeg, dat kostte haar net het puntje. Uit eindelijk werd haar eerste wedstrijd toch beloont met nette puntjes 152 en 154. Jammer dat ze net dat onderdeeltje miste, anders had ze zeker 1wp te pakken gehad.

Natalie was zelf tevreden, en jan en ikke ape-trots! Missy staat er om bekend dat ze lekker kan klieren of haar kont voorop gooit, we hoopten dan ook stellig dat ze de proef niet in zijn achteruit zou rijden Haha! , maar dik tevreden gingen wij naar huis. Nat je bent echt een toppertje! OK dan!

(ps. ik heb foto`s maar goed...die kan ik dus niet plaatsen helaas...)

Naz

Berichten: 7203
Geregistreerd: 09-05-01
Woonplaats: De Vecht verlaten voor de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 23:08

Netjes gedaan zo voor de eerste keer!

Wanneer gaat Ruby ook mee?

magic_lover

Berichten: 15571
Geregistreerd: 27-01-04
Woonplaats: Roden (Dr)

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 23:09

hey goedzo OK dan!
netjes voor de 1e keer die punten *LOL*

veel suc6 op verdere wedstrijden Haha!

joke20

Berichten: 11092
Geregistreerd: 23-02-04
Woonplaats: Hoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-06-04 17:03

goedzo Haha!

joyce B

Berichten: 16377
Geregistreerd: 06-08-01
Woonplaats: Net buiten een gehuchtje bij het bos ;)

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-06-04 22:43

Wendy, Als je een paar foto's verkleind stuurt, wil ik ze wel voor je uploaden en in dit topic plaatsen...

Jammer van het gemiste puntje, maar het is een goed begin toch? Helemaal als je eigenlijk allerlei streekjes verwacht had! Haha!
Ben heel benieuwd naar de foto's!
Wanneer is de volgende wedstrijd?