dromen

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
XJuul

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

dromen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-01-02 16:01

Naar aanleiding van een ander topic waarop iemand zei dat ze iets gedroomd had en ze toen ze wakker werd geloofde dat het echt gebeurd was.

Hebben jullie ook weleens van die rare dromen waar je de volgende dag helemaal van slag van bent, ik wel.

Ik heb een keer gedroomd dat ik mijn kat door de wc had gespoeld, de volgende dag moest ik zo nodig naar de wc dat ik de deur open had gelaten (was niemand thuis) en mijn kat kwam de wc in en wilde op mijn schoot springen, ik schrok me echt rot ik dacht dat mijn droom uit ging komen.

Ook heb ik een enge droom gehad over dat mijn vader mijn moeder vermoordde, een paar weken later kwam ik erachter dat mijn vader een vriendin had en mijn moeder bedroog. Ik denk dat de droom er toch iets mee te maken heeft gehad zo toevallig.

Zo ook een keer een droom over mijn vriend, ik droomde dat hij vreemd was gegaan met een oud klasgenootje van mij. Later op een zaterdag gingen we in een croissanterie eten (daar werkte dat meisje) en ik had een heel boos gevoel toen ik haar zag, terwijl zij een vriend heeft en ik echt mijn vriend wel vertrouw. Hij kan ook onmogelijk vreemd zijn gegaan.


echt vreemd vind ik dit allemaal, ik ben ook heel nieuwschiering naar jullie ervaringen met zulk soort dromen.

Dennis

Berichten: 31466
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Slootdorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-02 16:37

Een week geleden echt onwijs eng gedroomt.
3,5 week geleden is onze Max verdronden en ik stond in de berm te kijken naar de plek te kijken waar het gebeurt was. In eens lag hij daar weer en stond op. En liep zo naar me toe, helemaal vies, presies zo als wij hem er uit getrokken hadden. Echt enorm eng om heel erg echt zo'n pony weer naar je toe te zien lopen. Ik kan het nog niet los laten die droom. Juist omdat het allemaal nog zo vers is.

XJuul

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-01-02 17:20

Dat is ook echt eng ja, daar kan je echt nog een hele tijd van slag van zijn, je blijft er toch wat achter zoeken.

Naz

Berichten: 7203
Geregistreerd: 09-05-01
Woonplaats: De Vecht verlaten voor de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-02 18:51

Ik heb zoiets vorige zomer een keer gehad. Mijn toenmalige vriend was een weekend weg, en die nacht droomde ik dat ie vreemdging. Steeds werd ik wakker, en dacht ik nee, het is niet zo. Maar ik viel weer in slaap en ik droomde weer precies hetzelfde, heel raar. Toen hij terug was deed hij heel vreemd en afstandelijk tegen mij, maar ik wist het al: hij was vreemdgeweest, en het was nog waar ook.

Felice

Berichten: 3096
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-02 18:54

Zoiets heb ik eigenlijk nooit gehad, maar ik heb wel een keer gedroomd dat ik een groot paard poetste dat een beetje leek op een Haflinger. Een oude man zei tegen mij dat ik het paard moest vertrouwen, omdat het paard mij dan ook zou vertrouwen.
Zo prachtig en ik weet gewoon zeker dat het waar is Lovers