Ik ben best wel een havermout freak al belemaal met boter, stukjes appel/peer en kaneel en suiker erin. heb nu ook kaneelsuiker aangeschaft erg lekker. Maar zijn er meer mensen die wat weten te mengen met haverhout?
A trip down memory lane...I'm a Bokted One! ~* Backstreet's back again! *~
Volgens mij heb ik hier ook ns een topic over geopend. Ik heb het vanmorgen nog op met appel/kaneel/suiker. Mijn vriend eet het met honing een een grote scheut melk. *gaat op zoek naar topic* *vindt topic* [VT] Porridge varianten?
We are all in the gutter, but some of us are looking at the STARS. Geluk is een keuze! Kies jij ervoor om naar de sterren te kijken? www.coachworld.nl
Toen ik nog bij mijn ouders woonde at ik het ook wel eens. En dan inderdaad met bruine basterdsuiker. Vond het toen altijd lekker, maar weet nog maar half hoe het smaakt, dus binnenkort maar eens meenemen...
Als jullie met havermout hetzelfde bedoelen als havermoutpap meld ik mij ook als liefhebbern
Gewoon puur natuur (beetje gezoet wel) en liefst nog een beetje warm...
En ook heel erg lekker - yoghurt - havermout - geprakte banaan - aardbei in kleine stukjes - scheutje honing Alles mengen maar en dan eventjes in de koelkast zetten (uurtje ofzo zodat het goed kan intrekken) en dan smullen maar...
Accept what is, let go of what was, have faith in what will be