Jummie Ik werk iedere zomer in de aardbeien en dan mag ik ervan eten wat ik wil Blijf er van eten er is ook een soort en die is zo zoet, daar hoef je echt geen suiker of wat dan ook overheen te doen die kan je zo opeten. Kan niet wachten tot ik daar weer aan het werk kan
Lady & Viënna Blondes have more fun Mijn fotografiefacebook : La_Vie Photo
Eerst at ik ook heel veel aardbeien (wij hebben/krijgen ze in de tuin), maar ik heb soms ZO'N VIEZE drtussen gehad, dat ik het nu helemaal niet meer zo lekker vind. Ieuw, die met zoin goor smaakje daar gruwel ik echt van
Serieus, zijn er al Belgische? Ik koop die in het dorp waar mijn ouders wonen altijd langs de weg, bij de boeren zelf, maar heb dit jaar nog geen kraampjes zien staan. Heb dus alleen nog maar Spaanse aardbeien gegeten.
Dippen in chocolade, hoe doe je dat? In een chocoladefondue ofzo?
Ik heb vorige week een bakje Belgische bij de fruitwinkel gekocht en gistere stonden ze bij de boer naast de manège ook buiten. Had alleen niet de tijd om te stoppen. Dus ze zijn er!!!!
Hier thuis zal het nog even duren, aan de vijver hangen alleen nog maar groene en onder de kapjes zit ook nog geen kleur. Jammer maar helaas
Die die er nu zijn, hebben nog geen lekkere geur en smaak, dus die hoef ik niet. Ik wacht wel tot ze er van de koude grond zijn, de Echte Zomerkoninkjes! Heerlijk op een beschuitje, of om zomaar tussendoor te snoepen. Of als lekker vruchtendrankje, verse sinaasappelsap, gemixt met een banaan en wat aardbeien. Evt een kiwi erbij. Heerlijk!
Dippen in chocolade, hoe doe je dat? In een chocoladefondue ofzo?
Ofwel maak ik ze op voorhand: chocolade smelten (ik heb het liefst aardbeien in witte chocolade), aardbeien erin dippen en in een kommetje leggen en daarna opsmikkelen. Ofwel idd chocoladefondue.
In de winkel hier zijn er ook alleen nog maar Spaanse aardbeien. Maar op de markt hebben ze Belgische...
Accept what is, let go of what was, have faith in what will be