Nieuwe banner?

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Anoniem

Nieuwe banner?

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 13:15

er was toch nog geen bericht over, of wel?

wat is dit voor banner?
En waar gaat hij eigenlijk over?
Of zie ik iets heel anders als jullie Haha!



[edit:BartVB]URL naar banner verwijderd[/edit]

Rinske

Berichten: 25110
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 13:46

Ik vroeg het me ook al af, waar die banner voor was Haha!

Machie

Berichten: 16001
Geregistreerd: 11-09-02
Woonplaats: bij de berg

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 14:19

ik zie dezelfde, volgensmij is het een google reclame???

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41657
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 14:30

Er is inderdaad een nieuwe banner en deze ziet er telkens anders uit, het gaat hier om de banners waar 'Ads by Google' onder staat.

Deze banners komen inderdaad van Google af en ze hebben te maken met die 'sponsored links' die je regelmatig bij google aan de rechterkant ziet staan.

Het is (IMO) een erg leuk systeem. De eerste keer dat iemand dit topic ziet met die banner krijg je twee vrij algemene links te zien in die banner, Google ziet dan dat men naar deze pagina kijkt en stopt dit topic in de Google index. Ook wordt er dan gekeken waar deze pagina over gaat. De volgende keer dat iemand in dit topic een banner bekijkt is de kans groot dat je reclame te zien krijgt die specifiek toegesneden is op de inhoud van dit topic. Ik heb b.v. al reclame gezien voor rijbewijzen in het 'ik heb mijn rijbewijs gehaald' topic op AM, reclame voor groentespullies op VT en laminaat reclame in een laminaat topic op AM. Erg grappig, op die manier heb je dus (bijna) altijd relevante reclame die behoorlijk afwisselend is en niet storend is (vind ik iig).

Menno

Berichten: 1595
Geregistreerd: 16-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 15:09


BartVB
Eigenaar

Berichten: 41657
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 16:54

Haha Lachen

Ik vind het echt een erg leuk systeem. Bokt adverteert op het moment ook via Google, je loopt dus de kans dat je Bokt ziet staan op sites over paarden of als je iets paard gerelateerds zoekt met Google (aub niet aanklikken dan want dat kost mij weer geld Haha!). Door dat 'Adwords' van Google te gebruiken kan je als bedrijf op een heel eenvoudige wijze flink wat mensen bereiken en het gros van de mensen die je advertentie zien behoren ook nog tot je doelgroep. Daarnaast betaal je niet per view maar per click wat voor een aantal adverteerders ook een voordeel zal zijn. Erg leuk allemaal, nu maar hopen dat er meer paard gerelateerde bedrijven dat Adwords gaan gebruiken... Als die Google banner op Bokt net zo goed blijft lopen als hij nu doet dan kunnen we daar met een beetje geluk de huidige bandbreedte kosten van betalen.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-04 17:02

Aha, werkt het zo.
Klinkt wel leuk ja
En idd zag nu ook al paarden dingen langskomen.
Want in het begin kwam ik dingen tegen en vroeg me echt af, wat moeten we daarmee? Haha!
maar nu begrijp ik het, leuk

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41657
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-04-04 13:35

Haha, op de kraamstal staat nu:

Citaat:
Kraamkado's & Babykado's
Surprise! levert binnen 24 uur Da's makkelijk, snel & persoonlijk


Handig Tong uitsteken
Nu ook nog eens kijken hoe het nu zit met de belasting e.d. aangezien deze inkomsten uit de US komen. En hopen dat de dollar weer gaat stijgen Tong uitsteken

Yessy

Berichten: 23021
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-04-04 19:42

haha wat leuk!! de asociatie met het desbetreffende topic was me nog niet opgevallen, ga ik toch eens op letten Haha!

edit: dit topic geeft 2 reclames voor het maken van mooe banners, en nu ik dit typ staat er links iets voor pony DVD's en rechts over design hobbelpaarden Tong uitsteken

Bojangles

Berichten: 13704
Geregistreerd: 23-06-02
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-04 00:45

Best wel grappig dus! Ik vond ze eerst maar saai die Google-advertenties, maar nu vind ik het wel meevallen ik ga er eens op letten Haha!

Dus elke keer als je op een advertentie klikt dan kost het de adverteerder geld per klik. En als ik er nou 100 keer op ga klikken, dan baalt diegene natuurlijk als een stekker Schijnheilig

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41657
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-04 13:05

Nope, want Google houdt erg goed bij wie er waarop klikt om misbruik te voorkomen, anders zouden er nogal wat mensen programma's gaan bouwen die volautomatisch op die banners gaan klikken om inkomsten voor hun site te genereren. Ik ben zelfs niet eens toegestaan om op de reclames te klikken die op m'n eigen site verschijnen, ze zijn wat dat soort dingen betreft behoorlijk streng bij Google.

angelke

Berichten: 5137
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Brasschaat (België)

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-04 18:07

BartVB schreef:
Haha Lachen
Als die Google banner op Bokt net zo goed blijft lopen als hij nu doet dan kunnen we daar met een beetje geluk de huidige bandbreedte kosten van betalen.


Kunnen wij daar aan meehelpen? Door te klikken ofzo? (je zei al wel dat misbruik verkomen wordt, maar is het goed, maakt het niet uit of slecht als we erop klikken?)

Menno

Berichten: 1595
Geregistreerd: 16-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-04 18:21

Kunnen die links trouwens niet zo ingesteld worden dat hij op een andere, nieuwe pagina opent?

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41657
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-04 18:31

Menno: Je kan gewoon rechts klikken en dan 'open in new window' doen. Of shift ingedrukt houden als je (links) klikt op een link.

Angelke: hier een stukje uit de FAQ van Adsense:

Citaat:
8. How do you prevent click and page impression spam?

Any method used to artificially and/or fraudulently generate clicks or page impressions is strictly prohibited. Google monitors clicks on Google AdWords ads to prevent abuse of the Google AdSense program. Google's proprietary technology analyzes clicks to determine whether they fit a pattern of fraudulent use intended to artificially drive up an advertiser's clicks or a publisher's earnings. Clicks deemed by us to be click spam should not be included in your earnings.

These prohibited methods include but are not limited to: repeated manual clicks, using robots, automated clicking tools, or other deceptive software. Please note that clicking on your own ads for any reason is prohibited, to avoid potential inflation of advertiser costs. All clicks must be generated as the result of a user clicking on the ads. We therefore require that Web pages do not include incentives of any kind for users to click on ads. This includes encouraging users to click on the ads or to visit the advertisers' sites as well as labeling the ads with text other than "sponsored links" or "advertisements."

Please be assured that there is no need for test clicks in order to verify the validity of the ads. Our AdWords specialists review ads to verify that the destination URLs of the ads are working and lead to a valid website.


het enige dat je dus kan doen is de banners op Bokt een beetje in de gaten houden en eventueel gaan kijken als de items/diensten die aan worden geboden je interessant lijken. Op Bokt zal je nooit banners vinden die naar vage sites met popups, dialers of andere zooi wijzen, er gebeuren dus geen enge dingen als je een keer op een banner klikt Haha!

Sypheron

Berichten: 15209
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-04 15:10

Weer een nieuwe banner Bart? Zag net Google Trivia voorbij komen Haha! *LOL*

Btw Bart, je onderschrift is f00ked up Bloos!