Optreden Hans Kazan bij Bathmen te paard

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Witvenhester

Berichten: 1107
Geregistreerd: 16-02-04
Woonplaats: den dungen

Optreden Hans Kazan bij Bathmen te paard

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-04-04 19:17

Zaterdagavond 3 april in de manege

Goochelaar en illusionist Hans Kazan verzorgt zaterdagavond 3 april een optreden tijdens de laatste avond van Bathmen te Paard. Deze zogenoemde familie-avond is voor een groot publiek interessant vanwege het afwisselende programma met veel show en spektakel.

Bathmen te Paard, een evenement van Landelijke Rijvereniging (LR) Bathmen e.o. en ponyclub De Molenruiters, is dinsdag begonnen en duurt tot en met zaterdagavond 3 april.

Donderdagavond 1 april staat in het teken van verschillende paardenrassen. Falabella's, tuigpaarden, Groninger Paarden, trekpaarden, KWPN-ers, springhengsten, ponyhengsten, NRPS-paarden. Kortom donderdagavond is er in manege 't Ruiterkamp een breed scala te zien van wat in Nederland op paardengebied gebeurt. Dit alles gebeurt in de vorm van een groot aantal show-, dressuur-, spring- en actienummers.

Vrijdagavond 2 april is er de Eurocommerce Spring Derby. Dit is een springwedstrijd waaraan een groot aantal ruiters uit de nationale springtop deelnemen. Het bijzondere van de Spring Derby is dat het parcours anders is dan de springruiters gewend zijn. Het parcours is afgeleid van een derby-wedstrijd en bestaat uit hindernissen die vervaardigd zijn uit natuurlijke materialen.

Zaterdag 3 april

Zaterdag 3 april staan overdag in het teken van het springen voor ponyruiters. 's Middags komt de landelijke top uit de ponysport naar Bathmen om mee te doen aan de strijd om de Hartog Luzerne Trophy. Ook Molenruiter Elsemiek Leijenaar doet mee aan deze competitie.

Zaterdagavond begint om 19.15 uur de Familie-avond. Leden van ponyclub en rijvereniging zijn al maanden aan het oefenen op spectaculaire show- en actienummers om deze avond tot een succes te maken. Het publiek hoeft zich deze avond geen moment te vervelen. Het programma biedt niet alleen oogstrelende paardensport, maar er zal ook veel spektakel zijn. In het onderdeel ride and drive legt een deelnemer een parcours af met achtereenvolgens een paard, een quad en een koets.

Hans Kazan

Klap op de vuurpijl wordt ongetwijfeld het optreden van oud-Bathmenaar Hans Kazan. De tegenwoordig in Spanje woonachtige goochelaar en illusionist heeft speciaal voor Bathmen te Paard een spectaculaire act ingestudeerd. Een van de onderdelen daarvan is een spectaculaire verdwijntruc.

Wie meer wil weten over het programma van Bathmen te Paard kan terecht op internet: www.bathmentepaard.nl.

BTP
DN 30/03/2004