Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sypheron schreef:Van de hak heb je spulletjes in kleine porties. Maar bijv die roomsaus ed. Die had je toch ook kunnen doseren en wat minder tortelinni's maken dan?
Natalie schreef:Maar een tip om geen restjes te hebben: niet werken met van die prefab sausjes en voorgesneden aardappeltjes enzo... Gewoon alles zelf maken... Een simpele kaassaus heb je snel klaar en is niet zoveel werk... evenals het schillen van aardappels en schoonmaken van groenten.
leentje"]
[quote="Natalie schreef:Maar een tip om geen restjes te hebben: niet werken met van die prefab sausjes en voorgesneden aardappeltjes enzo... Gewoon alles zelf maken... Een simpele kaassaus heb je snel klaar en is niet zoveel werk... evenals het schillen van aardappels en schoonmaken van groenten.
Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, OmgiliBot en 89 bezoekers