Lovely...

Moderators: Sica, C_arola, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-01 18:52

...je had gelijk wbt Imatador. Ik heb 'm gisteren gereden en heb eens een keer mijn spoor er flink ingezet, METEEN toen ie niet reageerde. Leuk vond ik het niet, maar er kwam wel een ietwat verbaasde reactie. Ik hoefde het daarna nog maar 2 x te doen en toen was het eigenlijk een heel stuk beter. De tempowisselingen vindt ie nog steeds niet makkelijk en heb ik dus ook niet teveel gevraagd, hoewel dat normaal wel helpt om hem scherper aan het been te krijgen. Rechtsom liep ie helemaal goed *LOL* en linksom in eerste instantie wat trekkerig met rechtsachter..toen ik linksom met rechterstelling reed was dat over.
Kwam Eveline er 's avonds achter dat de pessoateugel aan 1 kant korter was dan aan de andere !!!!! Frusty Frusty Zij heeft hem weer helemaal op maat gemaakt en vandaag meneer weer ertussen gezet. Liep eerst duidelijk slecht rechtsom, hij voelde wel degelijk iets in zijn spieren. Maar na drie rondjes helemaal goed....en was toen ook opeens in staat tempowisselingen aan de longeerlijn te doen: STREKKEN!!! hij kwam met 4 benen van de grond. Morgen dus nog maar ff en zondag ook, dan kijk ik maandag wel weer hoe het rijden dan gaat.
Ik ben wel ontzettend opgelucht hoor Pling Pling ...we zijn er nog niet helemaal, maar hij gaat zo enorm vooruit, terwijl ik serieus had gedacht dat het nooit meer goed zou komen en al had overwogen wat de beste manier voor hem zou zijn om pijnloos te sterven.. Huilen Huilen Maar: <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> he's back!!! <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif">

Groetjes Suzannne


Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 18:56

heeeeeeey wat fijn voor je! Hoe kan het dat e passoa verkeerd zat? Ik weet wel dat je met oudere bijzets regelmatig moet kijken of ze gelijk zijn want door de tijd heen kan de gene die je aan de sterke kant van je paard zit wat meer uitrekken is het ookzoiets bij de passoa? Wanneer ga je weer lessen?

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-01 19:04

Tja....ik weet het ook niet. Ze kwam er toevallig achter toen ze Makepeace ermee longeerde en de 'touwtjes' op dressuurstand wilde zetten..ik had gelezen dat ze dan overkruisd op de bovenste ringen moesten...en dat ging dus aan 1 kant niet. Bleek het ding dus helemaal scheef. Dat kan dus ook goed de reden zijn dat Mattie linksom vast zat en slechter liep: hij is dan verkeerd gegymnastiseerd de laatste tijd.
Eveline en ik doen samen met haar pessoa, zodat ik die van Maril niet hoef te verstellen. Imatador en Make zitten op dezelfde maat. Maar ze leent hem ook nog uit aan anderen en dan komen er soms knopen en dergelijke in. Vandaar dat niemand met een andere maat hem nu nog mag lenen, om dit soort dingen te voorkomen. Maar ik zal die van mij ook eens goed bekijken: Marillion bokt als een idioot in de galop met dat ding, terwijl ie dat eerst nooit deed: misschien zit ie ook scheef en bevalt hem dat niet.....

Tja, wanneer ga ik weer lessen.... Verward Verward
Liever gisteren dan vandaag en het schijnt nu wel weer te mogen, maar ja...Gerard heeft opeens ontsmettingsbakken neergezet, dus dat belooft weinig goeds Scheve mond\ ,als het aan hem ligt kom ik voorlopig het terrein niet af.
Maar ik hoop dat het gauw mag. Tja, jij zit helemaal flink in de penarie zo...mag jouw instructeur nu ook niet komen???

Groetjes Suzanne

miseryfox

Berichten: 1681
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Dronten

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 19:05

Party!! Party!!
wat goed!!!!!!!!!!!!!!!

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 19:08

de komende 3 maand mag/kan hij niet komen ivm ons bedrijf en dat hij voor de RVV werkt ja inderdaad hij is dus 1 van die mannetjes die moet ruimen voor zijn werk. en het ergste is omdat iedereen hem kent hier in de buurt vragen ze hem of hij wil komen omdat hij het teminste wel netjes doet...en een bekende is maarja hij is er helemaal kapot van dus voorlopig zelf maar wat klungelen...en Janneke af en toe vragen of ie een pasje mee of minder moet etc. maarja die is zelf de B nooit uitgeweest en is nu bezig met L oefeningen dus die kan ook niet veel helpen helaas

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 19:23

Heej goed zeg. Wellicht moest Mattie ff wakker geschud worden?? Dat paard kan zoveel, die weet heus wel dat ie moet lopen, hihi. Meestal is het zo dat gezonde beweging ook heel goed help. Goed bewegen is heilzaam. Zijn rust heeft ie gehad, jij bent geduldig geweest, niks aan de hand want je hebt alles gedaan.
Bijna ieder paard probeert wel ergens onder vandaan te komen, zelfs de brave Mattie blijkbaar. Als ik jou was zou ik lekker zo doorwerken en hem elke 2 a 3 dagen wat minder hard laten werken, kan hij even bijkomen.
Fijn dat het zo goed gaat.


orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-01 22:53

Ik merkte het laatst ook bij de pessoa dat die scheef was. Goed dat Mattie weer beter gaat Lachen

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Laj1, Slmt9, tienus63 en 39 bezoekers