Warme broodjes met geitenkaas en honing

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Farjen

Berichten: 7967
Geregistreerd: 20-07-03
Woonplaats: Oost-Vlaanderen, België

Warme broodjes met geitenkaas en honing

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-04 16:32

Ik had dit recept al op een site geplaats dus ik kopieer het even

Nodig: Vloeibare honing, geitenkaas, stokbrood

Snijd het stokbrood doormidden. De lengte mag u zelf bepalen. Neem een pan en laat de bakboter smelten. Als de boter gesmolten is, legt u er de 2 stukken brood op met de binnenkant (het zachte gedeelte) naar onderen. Laat dit lichtbruin worden. Laat dus niet de buitenkant van het brood bakken. Leg de broodjes even op een bord en doe er honing op. Leg de broodjes weer op de pan en laat ze verder bruin worden. Als de broodjes mooi bruin en krokant zijn, zijn ze klaar en kan u de geitenkaas erop smeren.

Smakelijk

Oja als de broodjes nog warm zijn, is het lekkerst
Ik heb dit zelf uitgevonden, dus als je nog dingen weet die lekker erbij zijn, laat het ff weten Haha!


vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-04 17:11

Je bent de geroosterde pijnboompitjes en alfalfa vergeten om je broodje mee af te maken... Knipoog Dat is er erg lekker bij... wat ook lekker is: broodje met (zelfgemaakte) kruidenboter, plakje ardennerham, plakjes tomaat, plakjes mozzarella, daar een beetje pesto genovese overheen malen en een beetje peper... even onder de grill en als het klaar is geroosterde pijnboompitjes er over. Vingers aflikken *Zucht* ik krijg een beetje trek...

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-04 17:23

Jasja HOU OP!!!!!! Verdorie ik zit hier nog een uur en er is niks te eten hier.....

Jennygirl

Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-04 18:06

Ik doe het zo: Afbakbrood in de oven, geitenkaas erbij.
Als brood klaar is en geitenkaas warm (maar niet helemaal vloeibaar), dan sla op het broodje, plakjes peer of perzik erop, geitenkaas, walnootjes en dan een dressing van balsamico azijn, honing, mosterd en een beetje olijfolie. Lekker, maar zoooooo machtig.

We are all in the gutter, but some of us are looking at the STARS.
Geluk is een keuze! Kies jij ervoor om naar de sterren te kijken?
www.coachworld.nl


PPPeet

Berichten: 5965
Geregistreerd: 06-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-04 18:14

uhm nou dit recept sla ik keertje over... ik moet echt niks hebben van geitenkaas... maar eet smakelijk allemaal !

Foek - M1 goodbye my lover,
goodbye my friend. You have been the one for me ❤❤❤

Samantha_

Berichten: 10796
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-04 18:21

Oooh dat is echt lekker!!!

PPPeet

Berichten: 5965
Geregistreerd: 06-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-04 19:13

samantha23 schreef:
Oooh dat is echt lekker!!!


Nou eet smakelijk he en je weet het he wel met Vork eten he Knipoog

Foek - M1 goodbye my lover,
goodbye my friend. You have been the one for me ❤❤❤

Jennygirl

Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-04 13:57

Haha, Ckickey, zo een moment heb ik ook gehad. Toen at ik van alles met geitenkaas: salade, broodjes, pasta...
En na een week of wat kon ik geen geitenkaas meer zien.
Gelukkig zijn we nu een jaartje verder en kan ik weer wat hebben.

We are all in the gutter, but some of us are looking at the STARS.
Geluk is een keuze! Kies jij ervoor om naar de sterren te kijken?
www.coachworld.nl

Vanes

Berichten: 3164
Geregistreerd: 06-12-02
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-03-04 21:58

Ohh dat klinkt lekker zeg, ik ga het van de week gelijk proberen.

Farjen

Berichten: 7967
Geregistreerd: 20-07-03
Woonplaats: Oost-Vlaanderen, België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-04 22:07

Mmm heb net weer 2 stukken op..
Lekkerrr Tong uitsteken
Vanmiddag nog iets lekkers gegeten:
Stokbrood, daartussen mozarella en tomaten en wat italiaanse kruiden (als je wilt ook hesp ertussen) en dan tussen de grill totdat de mozarella gesmolten is.. Lekker Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 79 bezoekers