Ik had dit recept al op een site geplaats dus ik kopieer het even
Nodig: Vloeibare honing, geitenkaas, stokbrood
Snijd het stokbrood doormidden. De lengte mag u zelf bepalen. Neem een pan en laat de bakboter smelten. Als de boter gesmolten is, legt u er de 2 stukken brood op met de binnenkant (het zachte gedeelte) naar onderen. Laat dit lichtbruin worden. Laat dus niet de buitenkant van het brood bakken. Leg de broodjes even op een bord en doe er honing op. Leg de broodjes weer op de pan en laat ze verder bruin worden. Als de broodjes mooi bruin en krokant zijn, zijn ze klaar en kan u de geitenkaas erop smeren.
Smakelijk
Oja als de broodjes nog warm zijn, is het lekkerst Ik heb dit zelf uitgevonden, dus als je nog dingen weet die lekker erbij zijn, laat het ff weten
Je bent de geroosterde pijnboompitjes en alfalfa vergeten om je broodje mee af te maken... Dat is er erg lekker bij... wat ook lekker is: broodje met (zelfgemaakte) kruidenboter, plakje ardennerham, plakjes tomaat, plakjes mozzarella, daar een beetje pesto genovese overheen malen en een beetje peper... even onder de grill en als het klaar is geroosterde pijnboompitjes er over. *Zucht* ik krijg een beetje trek...
Ik doe het zo: Afbakbrood in de oven, geitenkaas erbij. Als brood klaar is en geitenkaas warm (maar niet helemaal vloeibaar), dan sla op het broodje, plakjes peer of perzik erop, geitenkaas, walnootjes en dan een dressing van balsamico azijn, honing, mosterd en een beetje olijfolie. Lekker, maar zoooooo machtig.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the STARS. Geluk is een keuze! Kies jij ervoor om naar de sterren te kijken? www.coachworld.nl
Haha, Ckickey, zo een moment heb ik ook gehad. Toen at ik van alles met geitenkaas: salade, broodjes, pasta... En na een week of wat kon ik geen geitenkaas meer zien. Gelukkig zijn we nu een jaartje verder en kan ik weer wat hebben.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the STARS. Geluk is een keuze! Kies jij ervoor om naar de sterren te kijken? www.coachworld.nl
Mmm heb net weer 2 stukken op.. Lekkerrr Vanmiddag nog iets lekkers gegeten: Stokbrood, daartussen mozarella en tomaten en wat italiaanse kruiden (als je wilt ook hesp ertussen) en dan tussen de grill totdat de mozarella gesmolten is.. Lekker