flauwvallen

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
silver

Berichten: 2043
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: Krommenie

flauwvallen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-03-04 19:29

k had vanmorgen zoiets raars, ik stond op, ging naar de badkamer om te gaan douchen, en ik werd opeens helemaal niet lekker, heel misselijk enzo. Ik stapte gelijk de douche uit om naar mijn kamer te gaan, maar alles duizelde om me heen, ik heb me nog nooit zo raar gevoeld. ik wilde de deur open doen van me kamer, maar het enige wat ik me kon herrinneren is dat ik op de grond lag en dat ik met mijn hoofd keihard tegen de deur aan gevallen was. Verward
K ben een paar minuten blijven liggen op de grond en daarna ging het wel weer beter.

Ik vraag me af of er meer mensen hier zijn die wel eens zijn flauwgevallen, en die misschien weten hoe dat opeen zo kan komen, want ik voelde me toen ik me bed uit ging nog best wel goed.

MOHGirl

Berichten: 2173
Geregistreerd: 20-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 19:36

Ik val ook regelmatig flauw.. dat schijnt ook met je hormonen en je groei te maken te hebben vertelde mijn dokter langdradig.
Vaak gebeurt het ook omdat je te heet douched.
je kunt het beste meteen gaan zitten als je je zo raar voelt, maakt niet uit waar, maar dan zakt het zsm weg Lachen
Liefs Lis

silver

Berichten: 2043
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-03-04 19:39

ja dat kan best kloppen van dat te heet douchen, want ik werd echt heel misselijk van dat hete water op me lijf, daardoor voelde ik me nog slechter!

Ethelate

Berichten: 21119
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 19:39

zo vaak. Niet echt een prettige ervaring Knipoog
Maar weet ondertussen wel wat ik moet doen. Zo snel mogelijk gaan zitten/liggen en iemand die in de buurt is zeggen dat je duizelig bent en diep zuchten.
Als ik snel uit mijn bed spring dan lig ik vrijwel meteen weer Knipoog Dus misschien dat je te snel bent opgestaan?

Als je er vaker last van krijgt, keer bloed laten prikken.
Bij mij hebben ze nooit een oorzaak kunnen vinden.

SharirBobby

Berichten: 2409
Geregistreerd: 28-02-03
Woonplaats: Zoetermeer

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 19:46

Heb er ook een aantal jaren last van gehad. bloed laten prikken, maar niets gevonden, bloeddruk was ook oké.
Ik kreeg het meestal als ik lang stilstond. In een lange rij voor de kassa, of als ik ergens naar stond te kijken zonder iets om me aan beet te houden. En altijd in warme ruimtes.
Je kan flauwvallen door een verkeerde manier van ademen, dit was bij mij waarschijnlijk het geval, ik ging doordat ik een tijd stilstond onbewust anders ademen. Als je te vaak achter elkaar diep inademt, kan je flauwvallen.
Ik heb het nu nog weleens in warme en vochtige ruimtes, maar als ik dan zo snel mogelijk ga zitten zodra alles zwart begint te worden, gaat het over en val ik niet flauw.

MOHGirl

Berichten: 2173
Geregistreerd: 20-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 19:50

Als je te snel opstaat kun je idd ook erg snel weer liggen zeg maar, waarschijnlijk heeft dit ook met je gezondheid en je manier van eten te maken, je ehhh hoe noem je dat.. weerstand is dan te laag, dan word je ook sneller verkouden enzo, ik ben toevallig gister ook weer lauwgevallen toen ik mijn deken wou goed schudden omdat ik ziek op bed lig met koorts en keel ontsteking Knipoog
Liefs lisette

silver

Berichten: 2043
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-03-04 19:50

ik had de avond daarvoor ook al niet zo heel veel gegeten, dus misschien kan het ook een combinatie zijn geweest van te vlug opstaan, en een slap gevoel van het te weinig eten, k heb verder geen idee hoe het anders zou kunnen komen. Ik heb er nog nooit last van gehad dat ik flauw viel, dus ik schrok wel een beetje

xingridx
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 11571
Geregistreerd: 05-03-03
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 19:55

heb er vroeger heel erg last van gehad, en mijn broertje en zusje ook.
Ik weet ook niet hoe het komt, ik voel het vaak wel aankomen, en vaak zijn er dingen als ik iets eng vindt, dat er dan een knop omgaat in mijn hoofd of zo, dat ik dan flauwval.
Heel vaag, en heel vervelend. Vaak denk ik dan: ik moet even gaan zitten, en dan doe ik dat en dan val ik flauw Tong uitsteken
Heb ook altijd wel mazzel,want ik val altijd op de onmogelijkste manieren Verward Met mn hoofd tegen een dekenrek (tijdens de geboorte van een veulen Schijnheilig en met mn hoofd over de rand van mn ouders bed.
Maar ik kan er gewoon weinig tegen doen, behalve dingen vermijden die ik eng vind, of er niet op letten.
Hoop eigenlijk dat de keer dat ik flauwviel bij de geboorte van een veulen dat dat eenmalig is, want er komen weer een aantal veulens aan en daar wil ik eigenlijk wel bijzijn Tong uitsteken

Sammie

Berichten: 71592
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 19:58

Ik ben 1 x (half) flauw gevallen. Ik voelde me heel licht in mijn hoofd, maar ik was ook héél erg ziek(koorts en viel 1 kg af per dag). Ik hoorde me ouders op de achtergrond praten, maar ik kon niet reageren en op 't moment dát ik flauwviel ving me vader me op en bracht me naar de bank. Alwaar ik weer bij positieven kwam en ik gelijk naar de wc rende om te kotsen. Geen prettig gevoel.
Dat is ook de enige keer dat ik er last van heb gehad, gelukkig.

Guinevere

Berichten: 5601
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 20:03

Ik ben maar één keer flauwgevallen. Het gebeurde toen omdat ik mes nogal diep in mijn vinger had gehad en het niet meer stopte met bloeden. Ik hield er al een paar minuten druk op, maar het bloedde nog steeds en toen begon ik het ineens heel heet te krijgen, overal te zweten. Ik voelde me meer raar, dan misselijk, maar ik voelde me wel erg slapjes en duizelig. Ik weet nog dat het een hele vreemde ervaring was om op de badkamer vloer weer bij te komen: ik had geen idee waar ik was en ik herkende mijn vriendin niet eens. Bloos

Girl In The Mirror

Berichten: 3156
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 20:33

Ik val altijd flauw als ik me gestoten heb, dan wordt ik misselijk en slap, nu voel ik het gelukkig wel aankomen maar de eerste paar keren schrok ik ook wel. Wat ook helpt is je (onder)benen kruisen, die tegen elkaar drukken ofzo, zag ik laatst toen ik aan het zappen was op het Klokhuis Tong uitsteken
Nooit geprobeerd maar persoonlijk zou ik eerder gaan zitten . Scheve mond

Ethelate

Berichten: 21119
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 20:37

gaan zitten/liggen lijkt me idd slimmer, want als het niet werkt val je Knipoog

sunshine

Berichten: 12057
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Reusel

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 20:47

Ik ben 1 x echt flauwgevallen, dat was op de basisschool ( dat kwam dan ook wel door mijn epilepsie, heb ik nu geen last meer van). Ik was aan het spelen op zo'n wiebelbrug en ineens voelde ik me erg raar in mijn hoofd. Verder wist ik het niet meer maar ik was iig naar beneden gevallen.

De 2de was bij mijn navelpiercing, was erg zenuwachtig. Het zette ofzo deed geen pijn maar ik moest dus ff blijven liggen, wat ik niet gedaan heb toen. Ik stond gewoon op en toen moesten we nog wat dingen betalen enzo....werd duizelig, kreeg blauwe lippen, stemmen hoorde ik ver weg, kreeg een misselijk gevoel en kreeg van die witte puntjes voor mijn ogen. Ik moest toen op de grond gaan liggen.....

Je kan dus het beste ff gaan zitten of liggen!

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-04 20:49

Ik heb 't wel eens als ik zwaar verkouden ben ofzo. Krijg dan niet genoeg lucht omdat m'n keel dichtzit. De laatste keer dat ik dat had, stond ik in de rij bij de kassa van een supermarkt, moest toch echt boodschappen hebben. Afrekenen ging nog net maar meteen daarna ben ik op m'n hurken gaan zitten met m'n hoofd voorover. Zag practisch niets meer ik hoorde niets meer dan een ruis En zwéten! Niet normaal. Ben toen opgevangen door een klant en daarna door de bedrijfsleidster. Schijn lijkbleek te zijn geweest. Heb me zelden zo beroerd gevoeld.

Fredt

Berichten: 7984
Geregistreerd: 24-08-03
Woonplaats: NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-04 17:39

Ik had laatst ook zoiets;
ik ging naar de dierenarts om een dagje stage te lopen,
ik was nog nooit flauwgevallen.. en ik kan wel tegen veel dingen.. werk ook op een boerderij en daar kom je tog ook wel veel open wonden endat soort dingen tegen die je moet behandelen..
maar ok.. er werd een kat gesteriliseerd.. en het was heel intressant om te zien.. egt leuk! Maar toen zat ik ineens op de grond ... was niet eerst duizelig ofzo.. echt HEEL erg raar :S

KeeK

Berichten: 3748
Geregistreerd: 08-02-04
Woonplaats: Huis ter Heide

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-04 17:49

Ik ben geloof ik nog nooit echt flauwgevallen, maar wel een paar keer dat ik er tegen aanzat. Bijvoorbeeld toen mijn knie openlag (de huid was naar ondergeschoven) en zo heb ik het nog wel een paar keer gehad.

Guinni

Berichten: 2714
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: In een hutje op een berg!

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-04 17:58

Ik had dat ook vroeger (nu niet echt meer). Ik viel heel snel flauw, als ik maar iets een beetje eng vond ofzo viel ik al flauw. Je moet idd gauw gaan zitten/liggen en wachten tot je je weer wat beter voelt.
Het is heel vervelend, want als je denkt dat het over is gebeurt het juist wat later ofzo.
Maarja, niks aan te doen, gewoon snel gaan zitten en vaak helpt het ook een beetje als je je hoofd naar je knieen doet.

Ireen_
Berichten: 8251
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-04 17:58

ik heb het ook regelmatig, vooral 's ochtends inderdaad. nu voel ik het meestal wel aankomen, een gevoel dat je door je benen gaat zakken.. dan ga ik zelf maar even zitten Knipoog en dan trekt het wel weer weg.
ben ook een keertje flauw gevallen bij bloedprikken bij iemand anders, terwijl ik daar normaal best wel tegen kan!

Lianne007

Berichten: 2886
Geregistreerd: 03-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-04 18:26

Misschien sta je iets te snel rechtop,rustig aan doen,dan gaat de doorbloeding beter.
Of dat je eerst een beetje eet.