Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
tienus63 schreef:Het recept klinkt erg lekker.
Maar ik ben aan het SB, ik weet niet in hoeverre het recept in te passen is in haar weekmenu's.
Is het Sonja proof, dan ga ik het zeker maken.
Citaat:Mm heerlijke recept
Dit is een prima recept. Neem inderdaad lekker ruim van de groente. Vervang wel even de creme fraise voor demi creme fraise.
De tonijn kun je ook prima vervangen voor zalm of talaphia filet. Ook zou je kunnen denken aan kipfilet of gehakt.
Saus uit een pakje is het beste, leng deze aan met water.
Wanneer je je houdt aan de voorgeschreven hoeveelheden is het een prima recept!
Oscar schreef:Waar haal je in hemelsnaam een topic uit 2002 vandaan?
Maar het heeft wel een voordeel: leuk recept, ik ga het eens uitproberen
Citaat:Beste Janet,
Dat is heel goed om te horen. Ik denk dat ik hem zelf eerlijk gezegd ook eens lekker ga uitproberen. De kookroom is ook prima, evenals zure room. Misschien voor een volgende keer.
Fijn weekend nog even.