net bijna flauwgevallen.

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Monica

Berichten: 3253
Geregistreerd: 05-10-01
Woonplaats: Jirnsum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-11-01 23:55

ik stond net bij iris en toen had ik net gebukt om haar neer te leggen, kwam ik weer omhoog en werd heel duizelig ,daarna leek het net als of mijn ogen heel hard heen en weer gingen!
daana werd alles zwacht voor me ogen en viel ik bijna Scheve mond\ toen ben ik even gaan zitten en daarna ging het wel weer, heb alleen heel erg hoofdpijn nu Verdrietig
groetjes monica

_________________
Lieve Brando rust zacht en geniet maar lekker met Apollo in de paardenhemel!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: monica op 2001-11-28 22:56 ]</font>


Margreet

Berichten: 18325
Geregistreerd: 24-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-01 00:00

Ben een keer onder de douche flauwgevallen, heel vaag, alles begon te draaien vervolgens werd het zwart voor m'n ogen en ik ging zo van m'n stokje. Wel met m'n kop tegen de verwarming aan dus ik had een hele blauwe wang, deed goed zeer.
Heb eventjes gestrekt onder de douche gelegen en ik kwam weer terug op aarde doordat ik dacht dat het regende Verward , was dus de douche die nog aan stond. Hele vreemde ervaring!

Nulla tenaci invia est via

Alice

Berichten: 3136
Geregistreerd: 10-03-01
Woonplaats: Doornenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-01 16:24

Ik ben nog nooit helemaal flauwgevallen, maar het werdt wel goed zwart voor m'n ogen toen ik bij de kaakchirurg lag, die had me een spuit gegeven om me mond voor de helft te verdoven, terwijl ik kwam voor een bespreking over mijn gebit!

Ook als ik te snel uit me ed stap wil ik nog wel eens draaierig worden, maar dat is begrijpelijk.

Nieuwschierig over wat ik heb beleeft in 2 jaar Australiƫ?
Bekijk m'n profiel!!
Of bezoek http://alice23.waarbenjij.nu

Marja

Berichten: 1693
Geregistreerd: 16-03-01
Woonplaats: Op m'n berg in Spanje

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-01 16:33

Ik was vroeger echt een flauwval-specialist. Tientallen keren en natuurlijk op de gekste plaatsen en momenten.
Ik kon er wel goed mee omgaan en wist precies wanneer ik het op moest vangen door even op de grond te gaan zitten (= bij een popconcert bijvoorbeeld makkelijker gezegd dan gedaan Haha! ).

Uiteindelijk ben ik er weer eens voor naar de dokter gegaan (toen ik dertien ofzo was zei hij dat ik er wel overheen zou groeien Frusty ) en bleek dat ik een ernstige hartafwijking had. Met spoed geopereerd en gereciveerd (of hoe noem je dat bij een autmoter) en ik ben weer als nieuw.

Maar schrik niet, flauwvallen komt vaak voor en heeft vele (meestal onschuldige) oorzaken. Als je het niet vertrouwd of als het vaak gebeurd zou ik je wel adviseren om de boel eens goed na te laten kijken.
Heeft mij ook een heleboel jaartjes winst opgeleverd, en nu niet onder een auto komen, das zonde van die 100 000 gulden die ze aan me verspijkerd hebben *LOL* .

Ezel trektochten in de Spaanse pyreneeen! Kom langs bij ons: 'Top of the Pyrenees' https://www.topofthepyrenees.com/Products/details/Spaanse_Pyreneeen/Trekkings/Meerdaagse-wandeltocht-ezeltrekking


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Indy_Mouse_9, Kmbrly, Lalidan, Lalladidoo, Paardennamen, Patriesje, roosjenat, Shenavallie, Siers83, Telpeva, Xayah en 165 bezoekers