- Chocomousse (maar dat kan dus niet )
- Creme Brulee, gewoon in de winkel te koop en er zelf een beetje basterdsuiker over doen!
- Flan (is Spaans, heet in het Frans Creme Caramel (is ongeveer hetzelfde iig) en mijn moeder noemt het 'berengeil' )
Is echt een heerlijk toetje! Alleen mijn moeder weet hoe het gemaakt wordt...
- Batontaart (gewoon van die chocobatons (schuinkoekjes) kopen, vermorzelen en met slagroom mengen. Heerlijk!
- Arretje Nof: Pure choco smelten (of melk als je niet van puur houdt, of allebei nemen) en boter smelten. Simpele bicuitjes verkruimelen, door elkaar heen mengen, in de vriezer een uurtje een smullen! (je kunt hem trouwens ook mooi in laagjes opbouwen, maar dan moet je de koekjes heel houden en met die kruimels is makkelijker en net zo lekker )
Gebakken vruchten is trouwens ook superlekker! Gewoon met een klein beetje boter (en afhankelijk van of je een zoetekauw bent ook suiker) en bakken in de pan. Kan trouwens ook goed in de oven/grill.
Wat ik en mijn vriendinnen vroeger vaak deden als we bij elkaar aten was (lekker tijdens een romantische komedie ) chocoladefondueen
In een pan chocolade smelten en daar van alles in dippen wat je lekker vindt. Wij hadden meestal biscuitjes, aardbeien, banaan, witte druiven en nog wel meer. Je kunt die met vruchten ook hard laten worden en dan heb je een soort bonbon!
Pff kan zo nog wel een tijdje doorgaan, maar zo heb je een idee
Het is wel veel met chocolade geworden....
"Ik zing het zo helder als ik kan, zowel in Bijbel, Thora als Koran staan die woorden echt.
'K vind het prachtig dat u iets gelooft wat door een man van vroeger is beloofd, maar u leest zo slecht."
Acda en de Munnik