Wat eten we vanavond?

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

 
 
Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Wat eten we vanavond?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 20:16

dus: welk eten vanavond? het moet lekker zijn, maar vlug klaar te maken
zijn er tips?
Laatst bijgewerkt door Duhelo op 17-01-04 20:48, in het totaal 1 keer bewerkt


JollyHumpy
Berichten: 1954
Geregistreerd: 02-01-03
Woonplaats: Driebergen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 20:41

eemz spagetti met ene sausje bakje sla en annanasjes ? Tong uitsteken

Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 20:48

lust geen ananas Haha!
maar dat is zo ongelooflijk veel werk, (bij mijn sausje toch Schijnheilig )

Dioxide

Berichten: 7666
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: FL360

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 20:51

Rijst met Chicken tonight?

We'll ride the spiral to the end and may just go where no one's been

Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 20:55

hebben geen chicken tonight in huis Verdrietig

Eva_vanO
Berichten: 316
Geregistreerd: 03-11-03
Woonplaats: Alphen a/d Rijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 21:10

rijst met een blikje ragout?

Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 21:13

wat is ragout?
ben dom belgje he Haha!

Carlaa

Berichten: 2867
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-01-04 22:03

Haha, wat is het nou uiteindelijk geworden?

Ben erg benieuwd...
En pasta met saus en salade is toch niet veel werk?

Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-01-04 22:44

het zijn geklutste eitjes geworden, waar ik het restje melk dat is de doos zat ingedaan heb, maaer er zat net een restje teveel in,
resultaat: een gelige massa dat verdacht veel op snot leek Haha! Bloos
maar als je er niet naar keek was het wel nog lekker

en van die sau, de saus die ik maak heeft ongeveer een uur de tijd nodig om te pruttelen, en we hadden gee gehakt in huis Knipoog

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-01-04 23:19

Ik heb eigenlijk standaard pasta, potjes saus e.d. in huis, zodat we altijd wel wat eetbaars kunnen maken Haha!

Het leven is een gebakje!

Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-01-04 23:23

ohja, dat is wel handig
normaal hebben wij altijd zon noedels staan waarvan de naam me nu pontglipt, en dat eten we nooit, de keer dat we het wel willen eten is het niet in huis Haha!

Lennon

Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-04 12:09

Als je eens een heel snelle pastasaus wil maken...

Men neme een blikje tomatenpuree, wat water en een ajuin...
Versnipper de ajuin, fruit die in een beetje boter/olijfolie, voeg de tomatenpuree en wat water toe (hoeveel water moet je zelf zien, hoe dik/dun je de saus wil) en laat dan een 5-10 minuutjes pruttelen...
Et voila... een lekker snelle pastasaus Haha!
(erg lekker als je bij je pasta met saus een blikje makreel opentrekt trouwens)

Accept what is, let go of what was, have faith in what will be

Samantha_

Berichten: 10796
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-04 17:22

Natalie schreef:
Als je eens een heel snelle pastasaus wil maken...

Men neme een blikje tomatenpuree, wat water en een ajuin...
Versnipper de ajuin, fruit die in een beetje boter/olijfolie, voeg de tomatenpuree en wat water toe (hoeveel water moet je zelf zien, hoe dik/dun je de saus wil) en laat dan een 5-10 minuutjes pruttelen...
Et voila... een lekker snelle pastasaus Haha!
(erg lekker als je bij je pasta met saus een blikje makreel opentrekt trouwens)

Nog lekkerder is als je er een paar teentjes knoflook bij perst. (als je de ui fruit)

Duhelo

Berichten: 28525
Geregistreerd: 29-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-01-04 18:47

dnak je voor het recept
ik zal het eens uitproberen als ik weer eens alleen thuis ben Lachen

Lennon

Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-04 21:08

samantha23 schreef:
Nog lekkerder is als je er een paar teentjes knoflook bij perst. (als je de ui fruit)



Als we dan toch bezig zijn... met wat oregano erdoor breng je het nog meer op smaak Haha!

Accept what is, let go of what was, have faith in what will be

Eline

Berichten: 72938
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 10:33

en dat noem je een snelle saus? das meer werk dan ik normaal gesproken in m'n eten stop, leve de kant en klaar potjes Knipoog

Lennon

Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 14:31

Dat is een saus die op 10 minuutjes klaar kan zijn... Vind ik toch behoorlijk snel...
Als je bekijkt dat ik normale spaghettisaus (bolognaise met groenten) minstens 1u op heb staan...

Die kant en klare potjes zijn leuk, maar kunnen lang niet op tegen een zelfgemaakt sausje...

Accept what is, let go of what was, have faith in what will be

Carlaa

Berichten: 2867
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 14:46

Natalie schreef:
Die kant en klare potjes zijn leuk, maar kunnen lang niet op tegen een zelfgemaakt sausje...


Ja, klopt. Zelfgemaakt is 10 maal lekkerder. Wij hebben ook twwe potjes kant en klare saus in de kast staan, je weet maar nooit...


Mikkie

Berichten: 3964
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Landgraaf

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 14:50

Ik eet vanavond:
- Verse pasta (kooktijd 2 min)
- kalkoenfiletreepjes krokant gebakken
- Door elkaar mengen en een beetje bruchetta-poeder erdoor.

Caira
Berichten: 26055
Geregistreerd: 20-07-02
Woonplaats: Schoorl

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 15:05

wat is een ajuin?

Lennon

Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 16:10

ajuin = ui Haha!

Accept what is, let go of what was, have faith in what will be

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 17:38

Vanavond:
aardappelpuree met shoarmavlees en roerbakgroente

Chatelaine

Berichten: 9151
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Geboren in Dordt,via H.I Ambacht in Lelystad terecht gekomen!

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 17:51

Vanavond :
Stampot rauwandijvie ofso iets *LOL* met geraspte kaas Tong uitsteken

Your my world, my heart, my soul
If you ever leave..
Baby you would take away everything good in my life

Carlaa

Berichten: 2867
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 17:52

Vanavond: stamppot zuurkool met lekker veel spekjes, een mega-rookworst (van de HEMA) en een lekkere jus...

maudy

Berichten: 1309
Geregistreerd: 04-11-02
Woonplaats: Akersloot

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-04 18:00

wij eten vanavond verse tortellini met spinazie en feta, met een verse pesto saus, stokbroodje en salade erbij... Vingers aflikken


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 64 bezoekers