Ik heb ooit eens bij mensen krielaardappels uit de oven op met rozemarijn en dat was heeeeeeeeeel lekker . T scheen niet zo moeilijk te zijn maar mijn geheugen is echt een zeef, dus wie o wie kan mij helpen dit gerechtje zo smakelijk mogelijk te maken????
of gewoon in de pan en dan de laatste 10 minuutjes toeveoegen anders fikt de rozemarijn aan .
In de ovem kun je heel makkelijk klaarmaken op een temperatuur van 200 graden (in een heteluchtoven). En dan ergens halverwege wat rozemarijn toevoegen. Meestal een uurtje in de oven totdat de aardappeltjes hier en daar een beetje bruin zijn en gaar. Meestal leg ik er schijfjes in maar krieltjes kunnen ook prima
Ik kook de krieltjes (in schil) voor een minuut of 10, totdat ze net niet gaar zijn. Op een bakplaat, olijfolie, grof zeezout en rozemarijn erover. Hoppa de oven in, op ong 200 graden en als ze verkleuren dan belanden ze op mijn bordje
We are all in the gutter, but some of us are looking at the STARS. Geluk is een keuze! Kies jij ervoor om naar de sterren te kijken? www.coachworld.nl