Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
orri"]
Ehm.... voor rook staat geloof ik 6-8 uur goed doorluchten...
Verder zou je geurkaarsen kunnen branden en/of wierook? Die kunnen niet aanbranden, dat scheelt weer.
[/quote]
goh, dat overkomt me nou echt nooit maar dat is wel een goeie tip.
wat oude bokt berichtjes
[quote="Lielle"]
Iemand nog tips? Ik heb een pan een beetje (heel erg) laten aanbranden en krijg 'm niet meer schoon. Koken met zout water helpt ook niet.
[/quote]
[quote="lielle schreef:Ooit een keer een afbak stokbrood in de combi, netjes 10 minuten op 175 graden maar vergeten dat de magnetron erbij aanstond (op 750 watt). Ook zo'n mooie blauwe rook wolk en een van binnen verkoold stokbroodje.
Guinevere schreef:Ik moest stiekem wel een beetje lachen om je verhaal. Hoe kan je dat nou niet gemerkt hebben?
Ik zou nog maar een paar uur de ramen tegen elkaar opzetten en misschien met Febrèze spuiten. Of vandaag kip & kerrie maken, dan ruikte je hele huis naar kerrie!
orri schreef:Dat je het durft om haar aan te moedigen de keuken in te gaan, als kerrie aanbakt dan lijkt me dat nog minder
orri schreef:Misschien moet je je CV opsturen naar Tefal als ze een nieuwe anti-aanbak laag willen testen dan weten ze je te vinden
Misschien hebben zij ook wel handige tips