Eerste nacht zonder Jumper

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Paulien

Berichten: 2885
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 07-04-01 10:18

Wat heb ik het moeilijk gehad vannacht, normaal lag hij altijd bij me, tegen me buik aan en nu lag er niets.
Heb heel veel liggen huilen, had gelukkig een lieve vriendin die me nog belde zodat ik effe me ei kwijd kon, daphne dank je wel, dat deed me effe goed.

Ben blij dat ik Beathel nog heb heb daar veel steun aan, ook al is hij erg opziek en wilt hij veel bij je zitten. Merk gewoon dat die hem ook mist.

Vanmorgen bijvoorbeeld normaal kroop Jumper als ik me bed uit was onder het dekbed en dan ging Beathel er boven op springen en dan speelde ze, nu sprong hij en gebeurde er niets, toen brak mijn hart echt en heb besloten dat er heel snel er weer eentje bij moet komen.

Dus als jullie iemand weten met een jong katje, het liefste natuurlijk wit rood of een lapjes, denk dan aan mij en Beathel.

Wil jullie ook allemaal bedanken voor jullie lieve reacties en steun.
Dat doet mij zeer goed. Party!!
Nogmaals hartelijk dank.

LadyMadonna

Berichten: 62220
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-01 10:45

ik weet hoe je je voelt. 27 april 2000 hebben wij onze kat in moeten laten slapen omdat ie kanker had. Hij is 13 jaar geworden.

Betreft een nieuw katje, ik weet niet precies waar je woont, maar bij ada hebben ze regelmatig nestjes (staat nu ook weer een kat op klappen). Meestal zijn ze grijs (blauw) met wit, maar er zit weleens een "verdwaalde" zwarte, schildpad of roodlapje tussen.
Zij woont in bleskensgraaf (ZH)
Sterkte verder

Paulien

Berichten: 2885
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 07-04-01 10:51

Ik woon in den haag in Zuid holland.

staat ze ook hier in de lijst bij bokt.nl?

LadyMadonna

Berichten: 62220
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-01 10:54

yep. en anders kan je haar mailen op ada.sling@12move.nl
zeg maar dat je het van mij (stefanie dus) hebt, anders snapt ze denk ik niet hoe je nou weer bij haar terecht komt voor poesjes

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-01 14:58

Paulien, wat een narigheid zeg. Afschuwelijk dat Jumper er niet meer is. Zelf heb ik nog steeds een beetje pijn sinds de dag dat Frutsel er niet meer was, dat is inmiddels al bijna 8 jaar geleden. Er hangt een grote foto aan de muur en ik denk nog steeds veel aan haar.
Met Puck ben ik nu ook erg gelukkig, zij is net 7 geworden. Het idee dat ze er ooit niet meer is, bah.
Heel veel sterkte en je vindt vast binnenkort weer een leuke gezellige kattekop (:)). De kat die bij jou en Bethel mag wonen heeft geluk, je vindt haar (of hem) vanzelf.
Liefs

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-01 15:18

Tja meid, die nachten zijn het ergst. Vooral als je nog ligt te doezelen, en je weet echt bijna zeker dat 'ie tegen je aanligt, je kunt het snorren bijna horen.... Maar dan wordt je wakker en is het niet waar....

Het enige dat helpt is echt flink janken, tot je tranen allemaal op zijn, en daarna nog meer. Ga naar buiten, liefst op de fiets, trap een eind het veld in en schreeuw daar eens kei- en keihard hoe oneerlijk het is en hoe verdrietig je bent.... Dat helpt echt (spreek uit ervaring)

Ik hoop dat een nieuw katje het verdriet een beetje kan verzachten, maar verwacht niet dat die de plaats van Jumper in kan nemen, want dat kan geen enkele andere poes; Jumper was uniek, net als alle anderen.
Maar jouw hart is groot genoeg voor een nieuw beestje erbij. En wat Lov ook al zei: dat nieuwe katje heeft geluk dat 'ie bij zo'n lief baasje als jij terechkomt....

Sterkte en een knuffel,

Sonja.