Wat ik nou niet snap he....

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Hanmar, xingridx, Mjetterd, Polly, Giolli

 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:05

(maar ja, geestelijk blont...) is:
Die mensen die nu zo zitten te drammen (want dat is het imo) over bv een fokforum, en het commentaar dat nu op de moderators komt: voor jullie (vind ik hoor) geldt hetzelfde als voor mensen die constant over hun baas of werk zitten te mauwen: als het je niet bevalt, wat let je dan om je heil elders te gaan zoeken?????
Ik vind het zo stom dat er gezeurd wordt over "onze rechten" en dergelijke blabla...
Je kunt toch je vragen over bv fokkerij ook op PP stellen, is toch niks mis mee? Of snap ik het nou niet???

Haha, hoeveel boze mailtjes over slijmen en braaf gedrag krijg ik nu? Ben benieuwd, want ik meen dit berichtje wel serieus.

MORAAL VAN HET VERHAAL:
Waarom zeuren? Je komt hier toch voor je lol??? Party!! Sonja.


Ellen

Berichten: 337
Geregistreerd: 05-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:12

Nou Sonja hier is jouw eerste mail die je krijgt, van een van de mauwerts (in jouw ogen).

Ik kom hier ook voor mijn lol. Maar als er ook maar iets wordt gezegd over De Moderators staan er gelijk minimaal 10 mensen te gillen.

Er wordt gezegd dat de gebruikers altijd hun mening of suggesties kwijt kunnen. En dat Mytens heeft een suggesties gegeven maarja die valt blijkbaar niet in goede aarde.

Dus als jij dit mauwen vind dan vraag ik me af waarom jij dit berichtje heb neergezet. Het is een VRIJ forum waar iedereen mag komen en waar iedereen zijn mening mag geven. Maar over het laatste ben ik nog steeds niet uit. Want als je hier je mening geeft zijn er gelijk een boel mensen op hun tenen getrapt of ze zitten op de kast.

Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren!

Suus

Berichten: 1692
Geregistreerd: 13-03-01
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:21

Blont met een t? Nou ja, maakt ook niks uit, we snappen wat je bedoelt hoor. Volgens mij is het niet direct als commentaar bedoelt als iemand een voorstel doet over een nieuw forum erbij. Ik denk eerder een suggestie. Dus waarom je hierover druk maken?

R.I.P. allerliefste Tonkie... 1987-2009


Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:26

Nou Sonja,

Nu doe je toch precies hetzelfde??
Als ons 'gezeur' je niet bevalt over een fokkery forum waarom lees je het dan?? Als je iets ziet staan wat je niet aanstaat dan lees je het toch gewoon niet of reageer jij je er niet op?! Dus houd je commentaar zelf dan ook voor je, want als je het goed gelezen hebt hebben wij (PJ,Ellen en ik) veel argumenten gegeven m.b.t. Fokforum en zijn we het niet eens met de argumenten die Bart geeft.
Dusse jij moet niet voor mij gaan bepalen wat ik wel en niet mag zeggen hier op bokt.nl, en als ik wil 'zeiken' dan doe ik dat! En anders vraag je toch aan Bart of hij zoiets wilt maken als /squelch op de horsechat!! Dan schakel je ons uit en hoef je ons gemekker niet te lezen!! Het is een vrij land waar iedereen in mag MAUWEN Misselijk !

En dit meen ik ook serieus!! }>

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:33

Citaat:
Op 2001-04-05 14:12, schreef Ellen:
Er wordt gezegd dat de gebruikers altijd hun mening of suggesties kwijt kunnen. En dat Mytens heeft een suggesties gegeven maarja die valt blijkbaar niet in goede aarde.


Een mening of suggestie kwijt kunnen, betekent toch nog niet dat dat altijd meteen ingewilligd wordt?

Sonja

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:35

Citaat:
Op 2001-04-05 14:21, schreef Suus:
Blont met een t? Nou ja, maakt ook niks uit, we snappen wat je bedoelt hoor. Volgens mij is het niet direct als commentaar bedoelt als iemand een voorstel doet over een nieuw forum erbij. Ik denk eerder een suggestie. Dus waarom je hierover druk maken?



Is bedoelD Voltooid verleden tijd, weet je nog? (BlonT is een soort van grapje, als in haha) *LOL* *LOL* *LOL*

Maak me verder ook niet druk (kom hier voor m'n lol) maar ik vond de sfeer zo grimmig worden..... Zonde toch?

Sonja

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:37

Citaat:
Op 2001-04-05 14:26, schreef Mytens 1:
Dan schakel je ons uit en hoef je ons gemekker niet te lezen!! Het is een vrij land waar iedereen in mag MAUWEN Misselijk !

En dit meen ik ook serieus!! }>



Jouw reactie is nou precies wat ik bedoel: de sfeer wordt zo grimmig...... Ik zie niet wat voor koppie je erbij trekt als je dat tikt....

Make love, no war..... Lovers

Grtz, Sonja

Ellen

Berichten: 337
Geregistreerd: 05-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:44

Waarom vatten jullie altijd alles zo persoonlijk op??? (en hier zucht ik diep bij). Ik kwam hier ook voor de LOL en de gezelligheid maar zoals er hier geslijmd wordt gaat mij gewoon te ver.

Enne Sonja het was ook niet de bedoeling dat deze suggestie meteen ingewilligd zou worden maar er redelijk over denken is toch ook een optie en dat is in mijn ogen niet echt gebeurd.

Ik begrijp ook niet waarom jij je nu zo aangevallen voelt hoor. Jij zet een berichtje neer en verwacht toch reactie van ons. Je krijgt die reactie en nu wordt de sfeer weer grimmig????? Ik snap het niet meer hoor. Waarom wordt de sfeer grimmig. Wij zeggen onze mening en dat mag toch nog steeds? Als jij dat verkeerd opvat moet je misschien deze berichtjes met andere ogen lezen dan begrijp je het misschien ook beter.

Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren!

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:45

Ik zal jullie ook nog even vervelen met mijn mening.. *LOL*

Ik vind dat het lastig is als er zoveel forums zijn! Voor mij is het gevolg dat ik ze niet meer allemaal lees. Dat heb ik nu al een beetje. Ik lees altijd: paardenpraat, medisch, onzin, algemeen, plaatjesforum en de andere alleen als ik tijd heb.

Maar ik vind het argument van dat het niet druk genoeg wordt niet helemaal terecht, als er ook een forum 'western' is die ook niet druk bezocht wordt. IMO hoort western onder paardenpraat, omdat western een tak van de paardensport is, net als dressuur, springen, mennen, endurance etc. En daar zijn toch ook geen forums voor gemaakt? Waarom dan wel voor western? Dan zou ik nog eerder een forum fokkerij doen dan een forum western. Maar goed, het maakt mij verder ECHT niets uit, liever minder dan meer forums. Ik vind het gewoon even leuk om me er mee te bemoeien! Lachen

BTW bokt is van Heike en Bart en zij moeten gewoon lekker doen wat ze zelf vinden! Zij stoppen er hun tijd in en wij niet. Maar iedereen mag zijn mening geven als je het maar kan beargumenteren (vind ik). Lachen

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Ellen

Berichten: 337
Geregistreerd: 05-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:52

Citaat:
Op 2001-04-05 14:45, schreef Jura:

Zij stoppen er hun tijd in en wij niet. Maar iedereen mag zijn mening geven als je het maar kan beargumenteren (vind ik). Lachen



Zij stoppen er hun tijd in en wij niet?????
Hoeveel uur denk je dat ik zit te bokken *LOL* Party!! *LOL* Party!! Veels te veel volgens mijn baas hahahaha.

Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren!

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:53

Hahahaha maar zij moeten ook vervelende dingen doen om alles goed te laten lopen en wij hoeven alleen maar berichten te plaatsen en te ouwehoeren!! *LOL*

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 13:58

Ellen, ik bedoel niet zozeer hier (onder dit bericht) alswel bij het bericht waarbij het om de ooit (?) geplaatste porno gaat, en waarbij dan ook bv het ontbreken van een fokkerijforum erbij gesleept wordt.

Maar wat bedoel je met "het geslijm hiero" ?
Als je respecteert dat mensen het ergens niet mee eens zijn, waarom is het dan ineens "geslijm" als mensen het ergens WEL mee eens zijn Verward Die vat ik niet?

Grtz, Sonja

PS Ik krijg hier echt geen hoge bloeddruk of maagzweer van hoor, ik vind het alleen jammer. Persoonlijk zal het me een biet zijn wat voor forums er zijn. Lekker beppen vind ik het belangrijkst, ook met mensen die het lekker niet met me eens zijn Knipoog
Party!! Sonja Party!!

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 14:07

Tja ik sluit me bij Jura aan ik lees ook veel forums niet meer. een fokkerij forum zou ik persoonlijk nooit bezoeken.
Myrtens zet op paardenpraat berichtjes neer van mij die ook onder fokkerij zouden vallen maar dan nog zou ik die als dat forum er was niet neer zetten. als voorbeeld de foto's van ons veulentje die zou ik op plaatjes neerzetten zoals ie nu ook staat en toen het veulen geboren was en ik yes we hebben een veulen riepen zou ik dat nu ook weer op PP plaatsten.
Dat de westernforum er was komt als ik me niet vergis omdat ze heel in het begin toen bokt van start ging de 4 meestbozochte van Horses hebben overgenomen wbt namen of leg ik het zo verkeerd uit bart/heike.
Enne ellen en myrtens. Ik denk dat de stemming zo grimmig vind worden door de manier van jullie berichtjes waarop ze geschreven zijnZoals het er niet staat staan er vooral veel boze en scheeuwende (onzichtbare )smilie's doorheen zeg maar tja weet niet goed hoe ik het uit moet leggen zoiets zoals jullie in het begin mijn ook niet slecht bedoelde berichtjes opvatte geloof ik

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 14:16

Nou Sonja het is maar goed dat je mijn gezicht niet hebt gezien toen ik een reactie op jou berichtje gaf Boos! Boos! Boos! want ik kan heel stug kijken hoor. En waar maak jij nou eigenlijk helemaal druk om Verward Verward Verward
Bokt.nl is toch ook niet van jou en we stellen de vragen over en fokforum toch niet aan jou? En we dachten dat we goede argumenten hadden dus... *LOL* je mag wel je mening geven hoor maar dan moet je niet zeggen dat je je niet druk maakt want dat doe je blijbaar wel.... Tong uitsteken
En het is een vrij land waarin iedereen zijn mening mag geven, ook op internet Slapen .
En jullie kunnen de berichtjes van mij en Ellen 'grimmig' vinden, ik denk dat het maar net is hoe je het opvat/leest. Dromen Dromen Dromen

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.

Desiree

Berichten: 28760
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 14:28

Ach ja, als ik iets graag wil, ben ik ook altijd geneigd om er over door te gaan totdat ik mijn zin heb. Is misschien niet zo mooi van mij, maar stel nou dat het werkt?

Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 14:29

Precies Dees,

de aanhouder wint, Knipoog

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.

Ellen

Berichten: 337
Geregistreerd: 05-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 14:45

Beste Kim,

Jij zegt dat wij schreeuwende en boze (onzichtbare) smillies gebruiken. Maar die gebruik ik nooit hoor. De enige die ik gebruik zijn Party!! *LOL* en af en toe andere maar absoluut geen boze of schreeuwende smillies en al helemaal geen onzichtbare. Soms komt een berichtje van mij misschien een beetje grimmig over maar dat komen de berichtjes van andere mensen soms ook.

En nog ff terug te komen op een van de vorige berichtjes die wij slecht op zouden vatten, dan moet ik ook zeggen dat die nou ook niet bepaald aardig waren (heb ik het nu over "de harde kern" berichtjes). Deze discussie was afgelopen dus daar wil ik verder ook niet over terugkomen want dat is uitgepraat.

Ik heb echt no hard feeling tegen wie dan ook hier maar af en toe als ik mijn mening ergens neerzet heb ik het idee dat ik de gebeten hond ben. En dat is ook niet leuk. Vandaar dat de berichtjes misschien af en toe grimmig zijn. Misschien is het dan zo duidelijk.

Het is ook niet makkelijk uit te leggen maar Kim en de rest jullie moeten ook respect hebben voor een ieder ander zijn mening. Zo houden we het gezellig met elkaar. Maar zoals ik al eerder zei een discussie kan nooit kwaad maar ga dan niet op bepaalde personen hameren want dat is niet zo aardig vind ik persoonlijk.

Dusse Kim no hard feeling en het onzichtbaar <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> zal ik in de toekomst zo veel mogelijk (voor zover ik het al deed) proberen te voorkomen oke.

Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren!

Nimber

Berichten: 26547
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 14:55

hele maal duidelijk maar wat ik dus eigenlijk bedoelde is dat ik mijn berichtjes over harde kern dus ook niet totaal bedoelde haha maar das nu duidelijk thanx voor de uitleg

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 15:03

Citaat:
En waar maak jij nou eigenlijk helemaal druk om Verward Verward Verward
Bokt.nl is toch ook niet van jou en we stellen de vragen over en fokforum toch niet aan jou? En we dachten dat we goede argumenten hadden dus... *LOL* je mag wel je mening geven hoor maar dan moet je niet zeggen dat je je niet druk maakt want dat doe je blijbaar wel.... Tong uitsteken


Hmmm, ik denk dat ik maar stop, dring blijkbaar niet door. Wist ook niet dat ik psychologisch doorgelicht zou worden; je kent mij blijkbaar beter dan ik zelf *LOL*

Laten we er hier maar lekker een . achter zetten en verder over onze knollies gaan ouwehoeren, want dan kunen we weer *LOL* ipv Misselijk
want daar heb ik nou es lekker helemaaaaaal geen zin in.
Ik ga hier dus lekker helemaal niet meer tikken en switch weer lekker naar PP Party!!

Ziejedaarwelweer! Toedeledokie!

Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 21:23

Dit is horsesstijl!
Misselijk Misselijk Misselijk Misselijk

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 23:04

1- bart en heike doen dit volgens mij gratis en voor niks als hobby, ik vind dat wij meestal op onze wenken bediend worden.
2- een westernforum is heel handig, juist omdat veel westernruiters met elkaar zaken uit willen wisselen en niet altijd op dressuurtypjes zitten te wachten. Er zijn hier alleen niet veel w-ruiters die op zoek zijn naar technisch inzicht, ze kletsen allemaal mee over paardendingetjes
3- een fokkerijforum komt er niet OMDAT 3 mensen dat willen, er zijn genoeg fora
4- afkatten heeft geen zin, je wordt er niet leuker op
5- blont = vvt en dus heb ik mijn haar geverfd
6- einde discussie

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-01 23:19

Euh, ik als origineel heel donkerblonde N6-N7 wilde graag weten wat blont=wt inhoudt *LOL*

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Sandra_oud
Berichten: 379
Geregistreerd: 05-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 07:09

v v t staat er toch...?

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 08:16

Citaat:
2- een westernforum is heel handig, juist omdat veel westernruiters met elkaar zaken uit willen wisselen en niet altijd op dressuurtypjes zitten te wachten.


Alleen hier wil ik me even van distancieren, ik respecteer en waardeer ook de meningen van dressuurruiters hoor! Enne, ik vind een westernforum echt niet noodzakelijk, misschien worden westernitems zelfs wel beter gelezen als we ze gewoon bij PP neerzetten.

Maar voor de rest sluit ik me lekker bij Lov aan: laten we het nou gewoon gezellig houden, niet gaan zitten zeuren op elkaar, Bart, Heike of de Kerstman, maar gewoon lekker ouwehoeren over onze beessies!!!!!

Doegies, Sonja.

Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 08:22

Weet je wat..............einde discussie want het gaat nergens over Misselijk . En misschien kan ik wel psycholoog *LOL* worden want op mijn werk geef ik ook altijd mijn mening en misschien moet ik 'mijn heil dan maar ergens anders zoeken' omdat het hier ook over komt alsof ik alleen maar zit te mauwen Lips are sealed (denk ik want jullie vatten dat ook zo op)

psycholoog mmmmmmmmm Schijnheilig Schijnheilig Schijnheilig

_________________
Nee ik ben niet stug, ik kom alleen zo over....

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Mytens 1 op 2001-04-06 09:24 ]</font>


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Corelli, Dayna, Dees, elske_, katinker, Malissaa1, mino1, rocky_1995, TheNovelist en 28 bezoekers