Mijn vader doet het liefst wel een laag van een halve centimeter op zijn brood. En óók als het beleg smeerbaar is, dan gaat hij het helemaal door elkaar roeren
Ik ben trouwens sowieso niet gek op boter. Alleen op buitenlandse boter (beetje zoutig) en die van Bertolli. Broodje in de broodrooster, Bertolli erop... Dat vind ik dan wel weer lekker.
. If you want to go fast,go alone.If you want to go far,go together.<African proverb>
Ik gebruik idd een klein laagje margarine, proactiv of Bertolli.... Maar droog brood vind ik dus echt niet te kanen...en met hagelslag is het helemaal een drama.
Jakkie bah, nee, met boter op brood ben ik al lange tijd geleden gestopt. Heb inmiddels zelf hagelslag en muisjes zonder boter leren eten. Beetje oefenen, maar gaat prima
Alleen bij hagelslag of rosbief (geen idee waarom daarbij wel ). Verder op geroosterd brood, maar dan alleen echte roomboter. Met alle andere soorten beleg ben ik er niet dol op.
Ik smeer wel altijd boter op mijn brood maar echt niet zo vreselijk veel gewoon een beetje erop dat het een beetje goed smaakt maar als er teveel op zit dan word ik er gewoon misselijk van
Alleen in combi met hagelslag.. met andere dingen nooit boter. En dan niet, zoals blijkbaar de meesten hier omdat ik boter echt ieuwww vind.. maar gewoon omdat het dan niet echt nodig is en toch weer calorietjes scheelt..
idd alleen met hagelslag. Of roomboter op geroosterd brood Terwijl het toch heel goed is voor je vitamine A en D om margarine of halvarine op je brood te smeren.