Ik maak mijn porridge meestal met gekookte appeltjes en kaneel. Weten jullie nog andere varianten? Mijn vriendje vindt gewoon porridge met melk en een beetje honing al heel spannend.
Anoniem
Geplaatst: 09-12-03 12:41
Wat is porridge?
Lielle
Berichten: 66255
Geregistreerd: 12-01-01
Geplaatst: 09-12-03 12:46
pap
batje
Berichten: 10560
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: 09-12-03 12:52
Ik kreeg mijn porridge altijd warm, kleverig en met klontjes. Op zondag en feestdagen met basterdsuiker! Wie heeft jou opgevoed?
Jennygirl
Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst door de TopicStarter: 09-12-03 13:10
Mijn vriendje heeft me porridge leren eten. Zitten bij ons geen klontjes in. Ik neem altijd wat pakken meer uit Londen, misschien zijn die klontloos.
batje
Berichten: 10560
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: 09-12-03 14:30
In Wales waren ze een en al klont.. en britten experimenteren niet met hun pap!
Jennygirl
Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst door de TopicStarter: 09-12-03 15:48
dat klopt ja, vriendlief doet niet aan experimenteren! Pap met melk en wat honing/suiker... Dat is al gewaagd genoeg!
Lennon
Berichten: 4342
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Belgisch Limburg
Geplaatst: 09-12-03 20:09
Een klein scheutje (of voor de liefhebbers een kleine SCHEUT) rum misstaat daar anders ook niet in...
Stukjes cake brokkelen en in de kommetjes doen waar je de pap indoet, zodat de cake lekker 'zompig' wordt (liefst eten als het nog warm is, maar koud ook heel erg lekker) of de stukjes cake vervangen door petit-beurre koekjes.
Fruitcocktail uit blik door de pap roeren als ze gereed is is ook wel eens lekker...
Maar ik heb ze het liefst puur natuur zonder andere dingen erin