Krack C

Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Novelle
Berichten: 999
Geregistreerd: 19-02-02
Woonplaats: Harderwijk

Krack C

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-11-03 16:39

hoi,

Wie heeft voor mij het verrichtings rapport van Krack C.
k moet weer eens een verslag maken en moet informatie over deze hengst hebben.

Groetjes Anna

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-03 16:59

Verrichting Ermelo 1996 (11-03 t/m 18-05; gedeelde 17e plaats)
Eerlijk, gevoelig, veel bereidheid om te werken, laat zich fijn rijden.
Stap zou ruimer kunnen. Draf ruim en gedragen met zeer goed voorbeengebruik. Galop tijdens onderzoek sterk verbeterd. Galop voldoende gedragen met opvallend voorbeengebruik. Laat zich in dressuur zeer goed bewerken en fijn rijden. Heeft als dressuurpaard zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.
Springen gaat hem minder goed af. Springt naar voren en toont weinig afdruk. Basculeert slecht, lijkt weinig vermogen te hebben. Als springpaard weinig aanleg, geeft zijn ruiter een zeer matig gevoel.
Stalgedrag normaal.
Geen veterinaire bijzonderheden.

Verrichtingscijfers
Stap 6.5
Draf 9
Galop 8
Aanleg dressuur 9
Subtotaal dressuur 32.5
Plaatsing dressuur 2e
Afdruk 5
Techniek 4
Vermogen 5
Aanleg springen 4
Subtotaal springen 18.0
Plaatsing springen 23e
Puntentotaal 50.50
Plaatsing 17e van 23 (14)
Jaar verrichting 1996
Plaats verrichting Ermelo

Novelle
Berichten: 999
Geregistreerd: 19-02-02
Woonplaats: Harderwijk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 13-11-03 17:10

Thanks OK dan! OK dan!

Happy17
Berichten: 191
Geregistreerd: 16-09-03
Woonplaats: alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-11-03 21:25

daar is je verslag al hahaha ik ben verliefd op een nakomeling an crack kijk is op www. kwpn.nl staat ook veel info
groetjes succes er mee

MissHIS

Berichten: 4220
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Weert

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-11-03 21:54

Hier is nog wat meer informatie over Krack, ik weet niet of je er wat aan hebt...

Krack C 92.5860 Stb (ex Kevin vb)
Rijpaardtype
Geboren: 17-04-1992
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.69 m
Pijpomvang: 20,5 cm

Verrichting 1996
Stap 6,5
Draf 9
Galop 8
Aanleg 9
Dressuur 32,5; 2e
Afdruk 5
Techniek 4
Vermogen 5
Aanleg 4
Springen 18; 23e

Totaal 50,5 punten
Plaatsing: 17e van 23 (14)

Fokker Stoeterij ´t Centrum, Wijdenes

Flemmingh x Gicara II Keur Pref van Beaujolais x Baccara Keur Pref van Ulrich x Lady Cara Keur Pref van Uppercut xx Pref x Gicara van Eratosthenes xx

Aansprekende hengst die nog iets langer gelijnd zou moeten zijn. Hij heeft een mooi hoofd en de bovenlijn van de hals is opvallend goed gespierd. De schouderligging is wat steil.

Moederrapport 1996
Gicara II (IBOP 86 punten) is een voldoende ontwikkelde, voldoende rijtypische merrie die iets langere gelijnd kon zijn. Het hoofd is sprekend. De nek kon iets meer lengte hebben. De hals is goed van vorm, maar mocht iets langer zijn. De schoft is goed ontwikkeld. De schouder is goed van lengte en voldoende van ligging. De rug is goed gespierd, maar mocht iets langer zijn. De lendenen zijn goed gespierd. De croupe is goed van vorm maar iets kort, met een goed doorgespierde schenkel. Het voorbeen is correct gesteld. Het achterbeen is iets steil. De voeten zijn goed gevormd. Het beenwerk is hard en droog. De stap is ruim en actief. De draf is achter goed, maar kon iets meer schoudervrijheid hebben.
Stokmaat: 1.67 m

De grootmoeder is een merrie met een goed front en goede bewegingen. Ze kon iets langer gelijnd zijn. Een driejarige halfzuster (v. Glendale) van de hengst is goed ontwikkeld, goed van type en voldoende langgelijnd met sterke bewegingen. Een tweejarige hengst (v. Farrington) is goed ontwikkeld, heeft een iets arme hals en voldoende beweging.

Verrichting Ermelo 1996
Eerlijk, gevoelig, veel bereidheid om te werken, laat zich fijn rijden. Stap zou ruimer kunnen. Draf ruim en gedragen met zeer goed voorbeengebruik. Galop tijdens onderzoek sterk verbeterd. Galop voldoende gedragen met opvallend voorbeengebruik. Laat zich in dressuur zeer goed bewerken en fijn rijden. Heeft als dressuurpaard zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. Springen gaat hem minder goed af. Springt naar voren en toont weinig afdruk. Basculeert slecht, lijkt weinig vermogen te hebben. Als springpaard weinig aanleg, geeft zijn ruiter een zeer matig gevoel. Stalgedrag normaal.

Afstammelingen 1997 (veulens)
Van deze hengst werd een uniforme collectie rijtypische veulens getoond met ras en uitstraling. De ontwikkeling is amper voldoende tot voldoende. De veulens staan voldoende in het rechthoeksmodel, maar zouden meer formaat moeten hebben. De bewegingen zijn zeer aansprekend. Het voorbeengebruik is opvallend goed, het achterbeen wordt goed gebruikt.
Het hoofd is sprekend. De veulens hebben ruim voldoende nek. De hals heeft voldoende lengte en voldoende bespiering in de bovenlijn. Soms is er sprake van een onderhals, maar de hals wordt goed gedragen. De schoft is voldoende ontwikkeld. Lengte en ligging van de schouder zijn voldoende en de bespiering is ruim voldoende. De rug is ruim voldoende bespierd en de lendenpartij ligt voldoende aangesloten. De croupe is hellend en heeft voldoende lengte en bespiering. De broekspier loopt voldoende lang door. Het voorbeen is correct gesteld, maar wat fijn. Het achterbeen is goed gesteld. De stap is goed, met ruimte en souplesse. De draf is opvallend goed. Het voorbeen heeft een mooie heffing en het wordt goed weggezet. De veulens hebben veel schoudervrijheid. Het achterbeen wordt goed ondergebracht, de veulens komen goed tot draven en draven met veel balans en souplesse. De kwaliteit van de moeders is goed.
Getoond: 17 veulens uit 62 dekkingen.

Uit: Het Complete Hengstenboek (RBI)