Wie maakt dit wel eens? Maceroni, bakje boursin of bressot ofzo en dan nog wat er door. En wat doe jij er dan door? Ik bijv. blokjes ham, mango, kaas, avocado. Oke, ik geef toe het wordt een raar prutje. Hebben jullie nog andere ideeen?
Het is het lievelingseten van mijn vriend. Niet te geloven ...
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 22-10-03 13:00
Ik, maar dan met uitgebakken spekjes, champignonnetjes en spinazie (uit de vriesdiep). Jouw variatie klinkt exotisch
Sizzy
Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag
Geplaatst: 22-10-03 14:22
Ik het gisteren nog gegeten!
Pastaschelpjes met roomspinazie, champignonnetjes en boursin erdoor
Heb er alleen geen uitgebakken spekjes doorgedaan, dat vind ik er niet zo lekker bij. Spinazie + boursin = goddelijk
Samantha_
Berichten: 10807
Geregistreerd: 20-12-02
Geplaatst: 22-10-03 16:15
Ik maak t ook met spinazie. Eerst 2 uitjes bakken, knoflook erbij persen, spinazie erbij (ontdooide roomspinazie) en blik tomaten erbij, alles goed mengen, en als laatste bakje kruidenroomkaas (goedkope variant van boursin) erbij! Heerlijk! Het is ook m'n vriend z'n lievelingseten, we aten het eerst elke week maar dat werd toch wel iets te vaak.
Lestria
Berichten: 1068
Geregistreerd: 30-12-02
Geplaatst: 22-10-03 16:24
Ik ook maar dan met garnalen en een lenteuitje! Mjummie.
lieke2
Berichten: 2130
Geregistreerd: 12-12-02
Geplaatst: 22-10-03 16:42
En dit eten jullie door de macaroni heen??? Klinkt erg bijzonder! en dan spinazie met tomaten???? maar ik ga dit zeker proberen!
Kinta
Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht
Geplaatst door de TopicStarter: 22-10-03 17:43
Ja, die combi van jullie met spinazie heb ik ook wel eens gehoord. Nemen jullie dan diepvries of uit een potje?
Heb op school vroeger wel eens maceroni met spinazie, tomatenpuree en cashewnoten gemaakt,. was best te eten.
Samantha_
Berichten: 10807
Geregistreerd: 20-12-02
Geplaatst: 22-10-03 18:18
Diepvries spinazie, dat is het makkelijkste. En dan de romige versie! Met cashewnoten is idd ook lekker, dat is ook lekker met rijst erbij.
Lielle
Berichten: 66255
Geregistreerd: 12-01-01
Geplaatst: 22-10-03 19:45
ja, errug lekker. Ik had net een andere variant:
pasta met gebakken uitje, zongedroogde tomaatjes, kappertjes, rauwe ham, italiaanse kruiden en mozarella. Nog even in de oven, echt heerlijk.
Kayla
Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen
Geplaatst: 22-10-03 21:12
Ik maak wel eens farfalle (zo heet die spriraaltjesmacaroni toch? Bijvoorkeur in 3 kleurtjes) met Boursin, koksroom, ui, kleine roosjes broccoli (kook je even een paar minuten met de macaroni mee) en cherrytomaatjes en als je er dan nog wat Italiaanse kruiden doorheen gooit is het helemaal .
Jennygirl
Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: 22-10-03 21:43
Kayla schreef:
Ik maak wel eens farfalle (zo heet die spriraaltjesmacaroni toch?
Farfalle zijn strikjes
Kayla
Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen
Geplaatst: 22-10-03 21:52
Hmmm nee ik bedoelde echt die spiraaltjes
Sizzy
Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag
Geplaatst: 22-10-03 23:34
Spirelli's heten ze geloof ik
Ik weet het eigenlijk niet, ik noem het altijd wokkels
Kayla
Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen
Geplaatst: 23-10-03 10:11
Ok laten we het dan op spirelli's houden
BloemBloem
Berichten: 16584
Geregistreerd: 21-05-03
Geplaatst: 23-10-03 15:07
kip met boursin is ook zo ontzettend lekker
Anoniem
Geplaatst: 23-10-03 15:12
Bacon, boursin, en verse tomatensaus.............en een salade erbij. Heel snel klaar en superlekker!
greetje
Berichten: 8626
Geregistreerd: 13-07-01
Geplaatst: 23-10-03 15:34
Toch even proberen Pipo
Anoniem
Geplaatst: 23-10-03 23:16
Zou ik echt doen Greetje. Ik heb het van een vriendinnetje...........speciaal voor ik heb weinig tijd maar wil wel gezond eten!
Zo ken ik er nog eentje trouwens, de eerste keer dat ik de ingredienten hoorde dacht ik, die spoort niet!! Maar het was heerlijk.
Gebakken aardappeltjes, Gesneden rauwe andijvie, shaormavlees en gembersaus met een bakje creme fraiche. Snel klaar en werkelijk superlekker!