Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Tanjake schreef:Wel euh... bij ons blijft hij in het kuipje zitten en niet in het brood. Bij de vorige machine (een Domo) gebeurde het wel vaker dat het in het brood bleef zitten, maar dit konden we er dan meestal toch makkelijk uithalen...
Even nieuwsgierig zijn Wat voor soort brood heb je gebakken?
curly2day"]
[quote="Tanjake"]Wel euh... bij ons blijft hij in het kuipje zitten en niet in het brood. Bij de vorige machine (een Domo) gebeurde het wel vaker dat het in het brood bleef zitten, maar dit konden we er dan meestal toch makkelijk uithalen...
Even nieuwsgierig zijn Wat voor soort brood heb je gebakken?
[/quote]
Heel gezond een bruine, errugg lekker!!
[/quote]
Inderdaad gezond en heerlijk! Wij bakken zelden wit brood, maar we variëren wel veel in soort bruin brood. Mijn favoriet is "Boerenpitbrood" Yummie heerlijk gewoon Misschien zijn er in nederland een hoop andere bloemsoorten dan bij ons...
[quote="organisator schreef:er is wel een heeeeeeeeeeeel groot nadeel aan zo'n ding
het brood is zo lekker volgens een vriendin van mij dat je er veel meer van eet
curly2day schreef:Toch om eerlijk te zijn valt het toch wel een heel klein beetje tegen.
Als het net vers is dan is het heerlijk,maar de dag erna alweer wat minder van smaak.
Ach zal het juiste recept nog wel moeten tegenkomen