Dat was even een misrekening... Van de week "Thaise kipfilet met paksoi" gemaakt. Braaf een potje currypasta gekocht, kip ermee ingesmeerd... Toen het op tafel kwam, nam Thom een hap en zei: "Jeetje, die paksoi is wel héél scherp!" Ik snapte het al niet, want paksoi smaakt echt nergens naar; ja, naar water... Zaten er dus kwakkies van die pasta aan. Arme jongen... hij kan helemáál niet tegen die scherpe zooi... Maar hij vond het wél lekker! Moet ik nu maar eens gaan nadenken hoe ik dat kan maken zónder die pasta... *denkt diep na*
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 15-09-03 20:06
Je kunt hem ook langsaam aan pittig eten laten wennen Gewoon langsaam aan beginnen met de dingen steeds iets scherper te maken. En zorg dat je iets zoets ernaast hebt, dat neemt het scherpe weg.
Elles
Berichten: 22816
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Flevoland
Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-03 21:00
Wmijn schreef:
Je kunt hem ook langsaam aan pittig eten laten wennen Gewoon langsaam aan beginnen met de dingen steeds iets scherper te maken. En zorg dat je iets zoets ernaast hebt, dat neemt het scherpe weg.
Tip van de maand! Wacht maar, over een half jaartje sméékt ie om sambal...