150 gram gerookte kalkoenfilet 200 gram gesneden kaas met italiaanse kruiden. Roma Tomaatjes komkommer mayonaise of yogonaise pastaschelpjes.
kook de pasta. Tussendoor snij je de tomaatjes, komkommer, kaas en kalkoenfilet in blokjes. Als de pasta klaar is meng je het erdoor. Mayo of Yogo erdoor en even laten afkoelen. Heerlijke en vooral makkelijke pastasalade.
Elles
Berichten: 22816
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Flevoland
Geplaatst: 10-09-03 21:11
Bij deze uitgeprint en bij de verzameling gestopt! (die pastasalades van Rudolph op lifeandcooking.nl vind ik zo ingewikkeld... )
Jennygirl
Berichten: 4491
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: 10-09-03 22:32
Ik meng altijd pasta met verse tomaten, olijfjes, zongedroogde tomaatjes, wat rode ui en tonijn en giet daarover een mensel van balsamico en olijf olie. Beetje zout en peper. Lekker met wat pijnboompitjes. Ik heb net weer een bak weggewerkt.