Instructieweek op Ermelo, blijf maar lekker thuis.

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Boreas
Berichten: 181
Geregistreerd: 19-08-03
Woonplaats: Rijsenhout

Instructieweek op Ermelo, blijf maar lekker thuis.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 26-08-03 18:14

Hoi Allemaal,

Ik ben pas lid van het forum maar er moet me iets van het hart.
Een vriendin van me zou met haar paard naar de instructieweek op Ermelo gaan.
Paard is geblesseerd dus heb ik aangeboden dat ze met mijn paard mocht.

Ze is er nu 2 dagen en heeft inmiddels 3 keer een les gehad, maar in die les is er nog geen woord tegen haar gezegd.

Dit kan je natuurlijk opvatten dat ze het zo goed doet, dat er weining om aan te merken valt, maar als je met een B paard tussen de Z- en de M paarden loopt lijkt me dat wat onwaarschijnlijk.

Waar hij thuis vrolijk over alle hindernissen gaat weigert hij op Ermelo alles. Hij is niet dichter dan 3 meter in de buurt bij een hindernis geweest.

Je zal toch denken dat er dan een instructeur ingrijpt en iemand met het probleem helpt. Nou vergeet het maar er wordt helemaal niet geholpen, geen tips gegeven, geen aanwijzing helemaal noppes.
Ze moet het allemaal uitzoeken en toekijken hoe de andere geholpen worden.

Toen ik dit vandaag van haar hoorde werd ik eigelijk best wel een beetje wit-heet.
Ik bedoel je bent daar toch om te leren, en dat ze je helpen met je problemen.

Zijn er toevallig ook mensen die dit hebben meegemaakt of hebben zien gebeuren.
Morgen is er een kijkdag en kan ik zelf zien wat er gaande is, maar ik vrees dat ik maar een grote prop watten in mijn mond stop om niet tegen zo'n instructeur te gaan zeggen wat ik ervan vind.

Sorry voor mijn geklaag maar het moest er even uit.

Marielle

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 18:16

Jeej, ik hoor van iedereen juist positieve verhalen over die instructie weken. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ga misschien volgend jaar een week terreinrijden doen met mijn paard (weet niet zeker of dit ook hier is hoor)

carola

Berichten: 8687
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 18:19

jeetje wat banketstaaf zeg! Daar betaal je ook niet zoveel geld voor nee!

Fabienne1
Berichten: 2498
Geregistreerd: 19-08-02
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 18:22

Ik ben er zelf ook nog nooit geweest, maar inderdaad zijn de meeste verhalen juist erg positief. Erg vreemd dat ze niet de uitdaging aan gaan om haar te helpen. Daar zijn ze tenslotte toch instructeurs voor?

Boreas
Berichten: 181
Geregistreerd: 19-08-03
Woonplaats: Rijsenhout

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 26-08-03 18:31

Ja dat dacht ik ook. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het wel eerst zelf wil zien wat er allemaal gebeurt (of juist niet).
Ik zal het jullie morgenavond laten weten wat ik met eigen ogen gezien heb.

XxSwEeTy
Berichten: 1284
Geregistreerd: 19-02-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 18:33

mischien ging het net als bij mij Boos! tegen mij werd de eerste dag ook niks gezegd, en toen liep ik de les uit, en vroeg waat ik hier eigelijk nog deed, oh ja maar we kunnen niet aan iedereen teglijk aandacht bieden! ik zei nee, maar aan mij wordt niks besteed, alleen een gevaarlijke blik in je ogen! volgende dag andere groep, andere instructeur, en die zeurde dit en die zeurde dat, ik zeg halloo ik probeer me best te doen, en ik zeg van dingen die bij mij juist wel goed gaan geef je commentaar op van doe dit doe dat! ja hallo ik zei weet je wat ik doe, ik ga wel over de crossbaan een rondje en dan stap ik hem lekker uit! ik race dus zo over de cross baan achter een andere groep aan, en deed net of ik doof was haha was mi lachuh!!

JECKYLL

Berichten: 1411
Geregistreerd: 14-10-01
Woonplaats: VELP

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 19:53

ik herken ook een beetje hoor, op de 1e dag had ik les en toen zei me instructie ook eigenlijk niet veel en toen ie wat zei zei hij ''hij is wel lastig he?'' en stond maar een beetje te lachen als jeckyll bokkesprongetjes aant maken was, was ook snel uitgereden toen..
en met de wal-les had ik een andere instructeur die allemaal andere dingen zei dan dat ik geleerd had en toen ik dat zei riep ie: ''als je niet wil luisteren ga je de les maar uit!!'' Verward

maar voor de rest vond ik het super!!

mikmak

Berichten: 83
Geregistreerd: 14-02-03
Woonplaats: merkelbeek

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-03 18:44

ik ben met mijn pony 3 jaar geweest, de 1e keer in 2000 en toen reed ik nog M2 met hem. Ik heb toen een hele leuke en leerzame week gehad; elke dag 1 of 2 uur gedressuurd, binnen en buiten, vaak van andere les en Eksel en ik konden de instructies goed oppikken. In 2001 was ik Z1 dressuur en heb toen ook een goede week gehad...........vorig jaar was het wel anders....grrrrrrr...........het was ook wel heel heet, maar dat was het ergste probleem niet..

maandag middag had ik dressuur, dinsdagochtend ook en dinsdagmiddag gingen we springen...........op zich geen probleem, doe ik thuis ook wel, maar aangezien onze pony met hoefkatrolontsteking loopt in beide voorbenen, kan ik dit maar met mate doen natuurlijk. En nee ik moest meedoen, "alleen maar dat gedressuur dat kan je je pony niet aandoen!!!!" En natuurlijk daar ben ik het mee eens, maar ik schrijf me toch HELEMAAL ZELF IN om een week te dressuren?????????????????? Verward Verward Verward Daarvoor kom ik daar, om daar verder in te komen. En je raad nooit wat er woensdag aan de hand was.......sta ik smiddags ingedeeld in de wal-les!!!!! Dus ik uitleggen dat wij dat niet mochten ivm met de hoefkatrol, is het antwoord van die griet: " Zo das een goeie smoes!!" NOU JE BEGRIJPT HOE IK DAAR STOND!! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Dus toch id dressuurles erbij, maar ja dan rij je met zijn 5-en en dan krijg je dus ook amper aanwijzingen................die donderdag was mijn pony niet lekker, dus d'arts erbij, maar niks kunnen vinden, waarschijnlijk door de warmte. Vrijdag zouden we dressuurproef rijden maja dat kon ik Ekkie niet aan doen, dus heb ik voor mezelf gereden in de bak en dat ging wel aardig.

Ik heb dus positieve en negatieve ervaringen met de weken!! Het was wel steeds oergezellig Pling en dat ik ook heel belangrijk, maar je komt er toch om te leren, zeker als je er zoveel geld voor moet neertellen........

x Mikmak

Amanda_T
Berichten: 5953
Geregistreerd: 01-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-03 19:35

Nou klinkt niet echt posotief.
ik zou er zelf zoiezo niet heen gaan.
Zoveel geld, en dan ken ik net zo goed les nemen van eigen instructrice.

INkie

Berichten: 4651
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-03 19:36

wat vreemd! ik wil er volgend jaar naar toe want het lijkt me erg leerzaam en gezellig! kan ik zelf even er varen hoe het is Haha!

kojack

Berichten: 6397
Geregistreerd: 12-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-03 19:44

Hey
Ik ben er 2x geweest. Ik heb dit niet meegemaakt hoor, heb nooit een verhaal gehoord dat mensen zo behandeld zijn.
Als ik haar was zou ik mijn mond erover open doen !
Wens haar maar veel succes !