Kat wagenziek en voordelig geshopped.

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Llewella

Berichten: 2087
Geregistreerd: 25-01-02
Woonplaats: Alkmaar

Kat wagenziek en voordelig geshopped.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 23-08-03 19:49

Vanochtend heel geregel weer, 3 katten naar de dierenarts voor hun jaarlijkse inenting.

Tony meteen zijn bekken (31 mei dubbel gebroken bekken na val van balkon) na laten kijken maar rontgen foto was geeneens nodig, hij is gewoon toppie! OK dan!
Wel had hij een wat ontstoken huid van een likplek, een of andere dermatologische aandoening (vlooien allergie iig), daar heeft hij nu tabletjes voor gekregen, en het advies stronghold pipetjes te gebruiken ipv frontline voor vlooien (ik dacht dat frontline zo goed was? had net een nieuwe grote flacon gehaald, kassa).
En Tony wordt al een oud mannetje (4 jaar nu), ik wist al dat zijn voortandjes foetsie waren, maar de verwachting is dat iig 2 hoektanden ook gaan uitvallen, het tandvlees was geheel teruggetrokken.

Simba heeft naar alle waarschijnlijkheid een chronische aandoening aan de luchtwegen en slijmvliezen al van kitten af aan, als kitten was al snel buiten adem na rondje rennen ofzow en sinds kort heeft hij steeds een vieze neus, gelukkig is er op zich niks mis mee, was al bang dat het uit zijn longetjes kwam oid, maar die klonken toppie. Zijn slijmvliezen waren wat overactief.
Hij kan er prima mee leven alleen Simba vind het vervelend dat ik dagelijks zijn neus schoonmaak.
Toen de dierenarts met de spuit er aan kwam ging Simba blazen, typisch Clown

Latifa had eigenlijk geen opmerkingen, alleen van mij uit, ze lijkt een hormonaal probleem te hebben, sterk krolse neigingen ondanks dat ze al jaren geleden geholpen is.

En ik kreeg een dikke pluim van de dierenarts omdat de katten er goed uitzagen, goed op conditie, niet te dik niet te dun, mooie glanzende vacht (behalve tony dan).

Na de terugrit zag alleen Simba er niet zo goed meer uit, hij had alles laten lopen en gespuugd in zijn hokje, wagenziek geworden, arme poes.

Simba bij laten komen en op naar de stad, 5 stuks kleding halen 1 betalen bij de Marca wegens 5 jarig jubileum.

Ik heb nu een mooie jas van een soort suede, bruin, een zwarte nette broek en 3 tuniek bloesjes voor 65 euro en mijn vriend heeft een leren imi jack, 2 mooie truien, mooie blouse en nog leuk shirtje voor 50 euro, niet duur dacht ik zo Lachen

Bij thuiskomst zag Simba er lekker wakker uit alleen hij was nog wat vies, onder de douche.
Arm beest, eerst dierenarts, dan wagenziek en dan nog onder de douche ook Haha!

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 20:50

Onze kat bleek ook allergisch voor elk vloeibaar product tegen vlooien, hij kreeg er enorme, jeukende kale plekken van.