Givar ontmaskerd

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Hanmar, xingridx, Mjetterd, Polly, Giolli

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mirte

Berichten: 2107
Geregistreerd: 18-05-01
Woonplaats: bollendorp

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-09-01 22:24

Pfoeh, deze dag zou ik niet zo snel over willen doen. Jullie zijn denk allemaal wel op de hoogte van ene givar. En jullie zijn denk ook op de hoogte van wat voor een enorme eikel (sorry hoor) het is. Nou, na 2 weken met vraagtekens te hebben komen mijn vage vermoedens uit. Givar is een bekende van mij.
Sinds dit jaar heb ik vaak 's avonds les en verblijf ik regelmatig in een studentenhuis waar mijn vriendin woont, samen met nog 5 dames en zes heren. Aangezien daar altijd wel een pc vrij was, kon ik lekker bokken. Op een gegeven moment kreeg ik telkens vervelende reacties op mijn berichten, maar omdat anderen die ook kregen dacht ik er niet verder bij na. Vervolgens kreeg ik pb-tjes en e-mails (hoe wist hij mijn e-mail?) met allemaal rotopmerkingen. Het begon mij ook op te vallen dat ik telkens weer opnieuw moest inloggen, terwijl ik mijzelf nooit uitlogde. Vond ik verdacht. Het harde bewijs kwam toen ik wilde inloggen, maar dat ik al stond ingelogd als givar! Dus het moest iemand zijn in het huis, het kon niet anders. Ik mijn vriendin ingelicht en zij heeft hem vanmiddag betrapt toen hij heel toevallig nadat ik van bokt wegging, hij niet naar een andere site ging maar wilde inloggen. Toen ik terug kwam van college zijn we dus met z'n achten gaan praten, want dit is niet het eerste incident. Na 5 minuten ging het al lang niet meer over bokt maar over alle andere dingen die hij had geflikt en iedereen ging oude koeien uit de sloot halen. Heel irritant want ik wilde gewoon weten wat zijn belang hier van nou was. uiteindelijk liep het aardig uit de hand en begon 1 jongen hem uit te dagen en dat werd dus een vechtpartij. Gevolg, Bart (sorry bart, dat is givar's echte naam) mega dik oog, scheve neus die inmiddels weer is recht gezet. De reden waarom bart dit heeft gedaan heb ik nog niet uit zijn mond gehoord, maar ik heb zo'n vermoeden. Omdat er al tijden spanningen zijn tussen bart en de rest willen we hem het huis uit en ik denk dat hij dat ook wel gaat doen. Niemand kan hem meer luchten of zien, hij is nu ook veilig bij zijn ouders!
Wat ik nog even wil zeggen is dat het mij ontzettend spijt als hij op de één of andere manier iemand heeft gekwetst o.i.d. Ik voel mij toch verantwoordelijk voor zijn daden. Hij deed het om mij te narren, maar ik vind het heel vervelend dat andere bokkers daardoor ook de dupe zijn geworden. Mocht hij nou toch nog op bokt komen, meld het dan a.u.b. aan mij, ik kan dan iets ondernemen. Voor de zekerheid ga ik het bokken minderen (probeer ik) want als ik er niet ben is het niet leuk meer. Nogmaal het spijt mij heel erg!

groetjes mirte


Kitty

Berichten: 7685
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-09-01 22:29

He Mirte, jij kan er toch niets aan doen dat die eikel zulke banketstaaflige berichten plaatst? Je moet je er echt niks van aantrekken hoor!

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-09-01 23:08

Inderdaad jij kan er niets aan doen.

En die givar die negeren we gewoon hoor

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Karin

Berichten: 65335
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-09-01 23:14

Mijn pb heb je inmiddels gehad. Wat een verhaal zeg, maar het verklaart een boel. Hoop dat hiermee Givar voltooid verleden tijd is, en dat jij weer gezellig kunt bokken!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

horseofthemoon
Berichten: 257
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-01 06:35

Nou, daar hoef jij je toch niet schuldig over te voelen!
Super dat jij hem hebt ontmaskerd. Ik vroeg me aldoor al af wat voor frusty persoon er achter die rotreacties zat.

*~`✿ .¸`☆¸ღ ¸.•°*”˜ƸӜƷ˜”*°•.•.¸ღ¸☆´¸.✿`~*
*22-6-1992…. Kingstone my love....RIP…+7-7-2022


Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-01 07:35

Maar rijdt die Bart dan zelf ook paard of weet hij er helemaal niks vanaf?

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.

UrbanL

Berichten: 14584
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-01 08:25

He je hoeft je idd niet schuldig te voelen hoor jij kan er niets aan doen dat iemand in huis dat doet Lovers

Trouwens toppie dat je het verteld *LOL*.

Mirte

Berichten: 2107
Geregistreerd: 18-05-01
Woonplaats: bollendorp

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-01 08:45

Ik heb echt verrot geslapen vannacht, dat je met zoiets zo erg bezig kunt zijn! En het is het helemaal niet waard. Ik vind het wel heel lief dat jullie zo reageren! Het vervelendste vind ik gewoon dat anderen er de dupe van zijn.
Ik had bart gisteren nog een mailtje gestuurd. Wat hij nou wilde enz. (niet alleen over bokt maar over tal van andere dingen) Kreeg niets echt zinnigs terug. Stom knollewijf ik steek de boel in de fik enz. Hij is duidelijk een beetje boos. Andere huisgenoot mail gelezen (die hem dus een scheef neusje heeft bezorgd) en die wilde natuurlijk gelijk weer wraak, maar heb hem tegen kunnen houden. Heel lief dat die zo beschermend is hoor, maar dit schiet gewoon niet op. De sfeer is nu al beter nu die effe weg is, maar hij komt uiteraard nog een keer terug. Maar dat is van latere zorg.
Bart heeft trouwens geen verstand van paarden, maar hij heeft al meerdere (paarden) sites lastig gevallen waar ik ook weleens kwam. En alles is z'n profiel is bull-oliebol! Maar goed ik moet nu gaan! heb ik een nieuwtje dan zijn jullie de eersten die het horen!

Liefs mirte

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-01 09:16

Ik ben heel blij dat je dit zo hebt opgehelderd voor ons allemaal. Er zijn altijd wel idioten met een gebrek aan aandacht die zich vervelen. Met jou hulp is dit mooi opgelost. Je hoeft je nergens schuldig over te voelen hoor. Knap werk! Party!!

Mieke
Berichten: 6925
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-01 09:20

Jeetje zeg... Nou ik hoop dat je snel van die idioot af bent! Fijne huisgenoot is dat!

Maarre: jij kan er niks aan doen dat hij eventueel andere bokkers heeft lastig gevallen! Dat is helemaal zijn probleem!

Enne: blijven bokken hoor!

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41636
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-01 09:47

Pff, wat een irritant mannetje, hij doet z'n naam geen eer aan Knipoog

Maar maak je niet zo druk joh. Dit soort figuren houd je altijd, als ze er niet via jou zijn dan komen ze wel via iemand anders of uit zichzelf..

En het we weten allemaal dat we via Internet van dit soort rare opmerkingen naar ons hoofd geslingerd krijgen dus ik denk niet dat iemand een trauma aan hem heeft overgehouden Lachen Overigens hebben we denk ik dik 2/3 van zijn berichten botweg verwijderd omdat die gewoon ECHT te ver gingen.

Dus maak je niet zo druk meid, die gast houdt wel op. We weten nu wie er achter zit en hoe serieus we zijn reacties moeten nemen..

Kan gebeuren dit, komt goed Knipoog

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje

Mirte

Berichten: 2107
Geregistreerd: 18-05-01
Woonplaats: bollendorp

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-01 13:50

Dank je bart, ik vind het ook heel erg treurig dat hij ook die naam moet dragen!

Ik probeer me er idd minder druk om te maken, maar dit is al de derde keer dat ik zoiets meemaak. Het lijkt wel alsof ik een leuk doelwit ben ofoz?! Ik heb het nog nooit eerder mee gemaakt met een bekende, maar ben dus wel al 2 keer gestalked op het internet en erg lastig gevallen door vreemden. Daarom vond ik het extra rot dat het nu weer gebeurde. Ik zit niet voor niets niet onder mijn echte naam op bokt, ben toch een beetje voorzichtig. (bokkers die mijn echte naam nog niet weten en willen weten, pb maar hoor *LOL* ) Nou ja, ik zal er nu maar een punt achter zetten en mijn complimenten nog voor de moderators, die zich zo ontzettend goed inzetten voor deze site!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Appeltje00, Casinolover, ComscoreBot, GoogleAdsense, Ineke2, maralyn, Marleen_L, MuffinX, Ninouschka, ontherun, Telpeva, Typhoon en 44 bezoekers