Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Elles schreef:Halve banaan in van die zoute Duitse ham (weet de naam niet, maar ik hoop dat je weet wat ik bedoel) wikkelen en zo op de bbq leggen. Simpel en errug yummie!
vikki schreef:Pak een banaan...leg hem op de BBQ tot de schil helemaal zwart is en de banaan een beetje "mushy" aanvoelt...pak de banaan er af, maak in de lengte een snee in de schil en volgieten met amaretto of pisang ambon oid...
vikki schreef:Pak een banaan...leg hem op de BBQ tot de schil helemaal zwart is en de banaan een beetje "mushy" aanvoelt...pak de banaan er af, maak in de lengte een snee in de schil en volgieten met amaretto of pisang ambon oid...
Miracle schreef:Ook lekker als de bbq bijna uit is:
Een appel schillen, het klokhuis eruitsteken met zo'n langwerpig steekding en op een stuk aluminiumfolie zetten. Dan het gat opvullen met suiker en kaneel, of evt basterdsuiker en het alufolie goed dichtvouwen, aan de bovenkant een stukje ronddraaien...als een snoepje weet je wel? Dan op de bbq een beetje ingraven onder de gloeiende as. Een kwartiertje laten liggen en dan...smullen maar!
Pas wel op want je snapt niet hoe héét zo'n appel kan worden
Sjimmy schreef:Tip van linda de mol, was vanmorgen op noordzee fm.
Verse perzik. Door de midden snijden, pit eruit halen. Suiker in het holletje doen, liqeur eroverheen doen, in aluminium folie half uur op de BBQ en dan serveren met een bolletje ijs.
vikki schreef:Pak een banaan...leg hem op de BBQ tot de schil helemaal zwart is en de banaan een beetje "mushy" aanvoelt...pak de banaan er af, maak in de lengte een snee in de schil en volgieten met amaretto of pisang ambon oid...
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 80 bezoekers