jeetje zeg..

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Ireen_
Berichten: 8251
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 09-09-01 21:38

pff.. ik hoor net dat vanacht een meisje bij mij uit de straat is verongelukt! ze was net 16 geloof ik..

ze was 's nachts op het station met vrienden en ze was een beetje dronken enzow.. toen ging ze op het spoor lopen maar ze gleed toen uit toen er net een intercity aan kwam.. haar vrienden zagen het zo gebeuren..
wel een beetje stom natuurlijk maar ik vind het zo erg voor haar familie enz... ze was geen vriendin van mij hoor, ze zat ons ook wel eens te pesten vroeger maar ik vind het toch heel erg voor haar want ze was nog heel erg jong Verdrietig

Pluutje

Berichten: 5624
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-01 21:46

wow!!jezus, das echt erg!!het zal je maar gebeuren dat je daar bij was en haar vriendin was!!ik vind het echt heeel erg voor iedereen die haar kende!en nattuurlijk het ergst voor haar familie!!my god!

Sundancer

Berichten: 9707
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-01 21:49

Oh wat erg ja dat is niet leuk............ Verdrietig

Mirte

Berichten: 2107
Geregistreerd: 18-05-01
Woonplaats: bollendorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-01 21:53

Oooo. Niet te geloven, wat een stom ongeluk en wat erg voor dat meisje. Lijkt mij heel moeilijk om te accepteren voor haar vrienden en familie. bah, hoop zoiets nooit mee te maken!

Alice

Berichten: 3136
Geregistreerd: 10-03-01
Woonplaats: Doornenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-01 21:59

Zoiets is ook een keer bij ons gebeurt.
Een jongen stak snel over toen de trein net voorbij was, maar hij had de trein die van de andere kant kwam niet zien aankomen,.....

assie

Berichten: 9485
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-01 22:05

Echt erg! Wat erg voor dat meisje, maar ook voor haar familie en vrienden. Als ik erbij zou zijn geweest zou ik de rest van mijn leven mezelf verwijten maken.
En ook voor de machinist die die intercity bestuurde. Die man zal zich denk ik ook voor de rest van zijn leven die avond herinneren en nachtmerries hebben.
Erg!!!

Ireen_
Berichten: 8251
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 10-09-01 15:46

jah.. vandaag heb ik het hele verhaal gehoord van mijn vriendin, een vriend van haar was erbij geweest. Het meisje was net 16 geworden en voor haar verjaardag ging ze met vrienden naar een discotheek in zoetermeer met de trein.. Bij ons gaat de trein naar die kant aan de andere kant van het spoor dus je moet eerst een brug over. Zij was dus geoon over het spoor gegaan ( Frusty ) en ze riep nog "wie er het eerste is" ofzow.. toen gleed ze uit en ze probeerde terug te gaan maar er kwam net een trein aan.

Die jongen die mijn vriendin kent stond aan het einde van het station en die heeft haar daar zo zien liggen enzow, t gaat heel slecht met hem nu.
Iemand anders heeft gelijk haar vader opgebeld (heeft hij nou heel veel spijt van dat ie niet even gewacht had tot de politie er was) en hij geloofde het ook niet eerst, hij dacht dat ze een grapje maakten ofzo omdat ze nogal veel op hadden, maar hij is toch gekomen en is toen van schrik helemaal bewusteloos geweest ofzo, t enige wat ie zei was "neee.. dat is mijn dochter niet..."

vandaag was er een herdenking op school (ze zat wel op mijn school maar dan op een andere lokatie).. haar zusje zit trouwens bij mijn broertje in de klas..

ik vind het zo erg voor haar familie enzo, en die vrienden.. en idd de man in de trein..