Verslag van onze trouwdag mét foto's!!

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

 
 
Sjimmy

Berichten: 17797
Geregistreerd: 09-03-01

Verslag van onze trouwdag mét foto's!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-07-03 13:32

Hier is het dan, eindelijk. Een hele lap tekst.

Om 7 uur gaat mijn wekker, ik was er nét voor al wakker geworden. Ik heb heerlijk geslapen. Slapen
Ik kijk naar buiten en het is half bewolkt, mooi voor de foto’s. Cheese!
Ik kleed me ff aan om naar de kapper te gaan, eet wat boterhammen Vork en ga (toch maar gewapend met een paraplu) naar de kapper. Daar staat de Carmen – set al aan voor mijn krullen. De krullen erin en opsteken maar. Even later komt mijn zusje binnen voor haar kapsel Blond . Als ik heb afgerekend en naar buitenloop miezert het Verdrietig en kom ik mijn ma tegen die de broodjes aan het halen is bij de bakker. Vork
Thuis snel mijn jurk aantrekken, met hulp van mijn zusje en ik ben nog niet half klaar of de kapster staat op de stoep om mijn sluier vast te maken en de bloemetjes erin te steken. Vriendjes zijn?
Dan is het zo’n 9.10 en mag ik nog 20 minuten op Harmen wachten. Maar da’s niet zo erg want pa zijn strop moet nog gestrikt het kettinkje van mijn ma moet nog vast ik moet nog ff een fotorolletje verwisselen en pa wil nog een paar foto’s maken. Cheese!
Afbeelding
Harmen belt inmiddels een keer waar de bloemist eigenlijk woont (hij zou de bloemen daar ophalen en we zijn er 3 keer geweest). Frusty
Dan om half 9.30 staat HIJ voor de deur!
Afbeelding
Een dikke zoen Kusje en het feest kan beginnen. De fotograaf komt ook al snel. Het boeket was ook boven verwachting mooi!. En Harmen had tóch een giletje geregeld Haha!.
Inmiddels is het van miezeren erg hard gaan plenzen Huilen en we vragen de fotograaf of hij een binnenlocatie wist (die hadden we dus niet). Gelukkig wist hij wel wat, nl. Boerderij Geertje in Zoetermeer. Dat is een Geitenboerderij annex kinderboerderij en daar kan je binnen én buiten mooie foto’s maken. Voordat we in onze Rolls OK dan! daarnaar toe gleden
Afbeelding
zijn we eerst nog even naar stal gegaan voor een paar foto’s met Omar. Omar schrok heeeeel erg toen ik de stal in kwam. Grote ogen, dikke neusgaten en 3 stappen achteruit. Wow! Ik had dus niet geoefend. Oeps. Maar toen ik ging praten duwde hij zijn vieze snoet al tegen mijn jurk Rolleyes dus dat zat wel goed. Snel jurk ff beetje schoongemaakt en een paar foto’s geschoten. Niet zoals ik had gewild, maar het kon niet anders.
Daarna naar boerderij Geertje. Het was daar best druk met kinderen die hun ogen uitkeken. Er zijn best leuke foto’s gemaakt denk ik. alleen oppassen met je boeket bij die geiten *LOL*. Toen het even een klein beetje droog werd nog een paar foto’s buiten gemaakt. Harmen ging even afrekenen en weer in de auto op weg naar de daggasten.
Weer thuis door iedereen welkom geheten, een broodje gegeten nog een paar foto’s en weer in de auto naar het kerkje (burgerlijk huwelijk). Onderweg weer langs omar die al weer als baggerpaardje in de wei stond.
Bij aankomst plensde het écht maar we hadden een galante chauf met paraplu *LOL*. OK dan!
Afbeelding
Afbeelding
De ambtenaar deed het écht erg leuk en we hebben haar niet op een foutje kunnen betrappen. Ze heeft het heel keurig gedaan en niet té persoonlijke dingen verteld. Bij dé vragen werden de getuigen gevraagd naast ons te gaan staan Heel mooi gebaar.
Afbeelding
Harmen en ik hebben allebei ‘ja’ gezegd terwijl we naar elkaar keken. Dat was een heel mooi moment. Toen de ringen omgedaan. Tekenen.
Afbeelding
Ondertussen ging er nog een telefoon af van iemand die de grootste hekel heeft aan mobiles, toen hebben we écht heel erg gelachen.
Afbeelding
(dit zijn mijn pa en ma)
Wij hadden ervoor gekozen om helemaal geen muziek te draaien en dat was erg stijlvol vonden we zelf.
Op naar de kerkdienst, maar voor de kerkdienst begint eerst nog wat foto’s maken op de trap van de kerk. Cheese!
AfbeeldingEr stonden daar heel erg veel mensen te kijken. Het waaide ook heel hard dat het maar goed was dat mijn sluier erg stevig vast zat. Na het foto’s maken mee naar de consistorie met de dominee en de ouderling (vader van mijn beste vriendin). Na het gebed gingen we mee de kerk in terwijl er een psalm gezongen werd. Ook in de kerk hebben we allebei ‘ja’ gezegd en werd ons huwelijk ingezegend terwijl wij moesten knielen, dit was het enige moment dat ik even een paar keer diep moest slikken. Tot slot had mijn vader geregeld dat ze ons een lied gingen toezingen, ook erg mooi.
Na de kerk was er gelegenheid tot feliciteren voor de mensen die in de kerk waren maar geen kaart hadden gehad (gemeenteleden).
En toen was het officiële gedeelte voorbij, op naar Bodegraven. Nog lekker in de Rolls, gezellig met de chauffeur gekletst.
We moesten daar buiten wachten van mijn vader tot iedereen er was. En toen we binnenkwamen heb ik nog nooit zo hard gelachen. *LOL* *LOL* Ze zongen een soortement welkomstlied en de mannen hadden een masker van Harmen zijn gezicht en de vrouwen van mijn gezicht. haha echt megahumor!! OK dan!
Bruidstaart aansnijden ging ook prima ! En het was nog lekker ook. Koffie (of thee <!-- s;) --><img src=)!" title="Koffie (of thee Knipoog)!" />
Afbeelding
Afbeelding
Van het restaurant waar we waren kregen we nog een dinerbon voor 2! mjammie!!
Na de koffie en de bruidstaart kregen we veeeeeeel cadeaus van de daggasten. Harmen zijn oma las een gedicht voor (ze was heeeeeel emotioneel). En daarna gingen we aan tafel. 1 grote tafel voor 25 personen. Heel gezellig. Tomatensoep – varkenshaas met stroganoffsaus – en ijs met slagroom en verse vruchten. Vork Tussen de gangen door werd eerst harmen zijn levensloop verteld door Harmen zijn vader. Heel grappig want hij vertelde dat Harmen eens had gezegd dat hij heel graag wilde paardrijden, en hij had nog bewijs ook want het stond op schrift!! Harmen, daar kom je niet meer onderuit!!! Clown
En we kregen een memoriespel met kaartjes waar de daggasten allemaal 2 kaartjes van gemaakt hadden. Ook erg leuk.
Na het eten hadden we even de tijd om ons op te frissen. En inmiddels was het buiten opgeklaard en hebben we nog wat foto’s gemaakt. (niet met de fotograaf maar zelf). Cheese!
Afbeelding
Toen de receptie, heeeeel erg druk, maar gezellig! Veel envelopjes *LOL*.
En de feestavond was ook erg leuk, ik heb gelukkig geen enkel scheef gezicht gezien.
Mijn ouders hadden een hele leuke powerpoint presentatie gemaakt en mijn vader las daarbij een lang gedicht over mij voor. Mijn moeder had geen stem dus die kon niet meedoen jammergenoeg. Harmen zijn ouders hadden iets heel vaags een of ander ouderwets gedicht over wijn en water bij de wijn doen ofzo. Heel stom, ze stonden echt voor paal en niet op een leuke manier maar écht stom. Ze zijn ook zo raar af en toen. Harmen en ik hoorden het aan met een blik die meer zei dan 1000 woorden denk ik. Iedereen die ik later sprak had het erover, dat het zo raar was. Verward
Het meeste heb ik gelachen om een video die mijn broertjes en zusjes gemaakt hadden. Ze hadden allemaal fragmenten uit ons leven nagespeeld en op video gezet. Het begon met mijn kamer *oeps* ze hadden de VRESELIJKE rotzooi gefilmd en een zeer pakkende tekst ingesproken, iedereen lag plat van het lachen. Toen hadden ze zonder dat Harmen het doorhad!! gefilmd dat hij zeer ingespannen naar de teletubbies ofzo zat te kijken, ook humor!!
Later een shot van al Harmen zijn knuffelbeesten op de achterbank van mijn auto. En mijn broertje die Harmen na deed terwijl hij geen échte Coca Cola drinkt. (Harmen drinkt alleen Coca Cola, en heeeeel erg veel). Maar het beste was toch wel het shot ‘Petra en Harmen in 2013’dat ze 2 computers neer hadden gezet. Mijn broertje als Harmen achter een PC, mijn zusje, met cap op, achter een andere PC en mijn andere zusje tussenin met een slap om die ‘wij’ dan omstebeurt een schep pap gaven zonder te kijken. Lekkere klieder boel.

Op de avond werden door Gerald Troost (www.geraldtroost.nl) Muziek! nog een aantal liederen gezongen. Dat was ook leuk. En Harmen heeft een lied voor mij gezongen: Muziek!

Dit is ons moment.
Dromen worden waar.
De toekomst onbekend.
Maar dat je bij mij hoort is zonneklaar.
Jouw liefde is mijn leven.
Jouw glimlach heeft mijn hart.
En ik ben dankbaar dat ik vandaag jou trouwen mag.
Refrein: Kom pak mijn hand en zeg ja tegen mijn liefde.
Ga met me mee. Ik zal jou koesteren als mijn vrouw.
Over bergen en door dalen.
Ik wil met jou verdwalen.
Ik laat jou nooit meer los.
Jij schijnt als de zon.
Ik licht als de maan.
Oh, we hebben elkaar nodig.
Want we vullen elkaar aan.
Jouw sterkte is mijn zwakte.
Jouw zwakte is mijn kracht.
En ik ben dankbaar dat ik vandaag jou trouwen mag.
Refrein: Kom pak mijn hand en zeg ja tegen mijn liefde.
Ga met me mee. Ik zal jou koesteren als mijn vrouw.
Over bergen en door dalen. Ik wil met jou verdwalen.
Ik laat jou nooit meer los.
Ik laat jou nooit meer los.
Laat jij mij nooit meer los?


Dit lied is ook van Gerald. Harmen was bezig met een eigen lied, maar dat kon hij niet afkrijgen.
Tot slot alle mensen bedankt en in de volgepropte auto op naar ons huisje! Doei, doei Reden we weg, klere herrie, hadden ze allemaal blikken achter de auto gebonden *LOL*. Rock-on, dudes!
In Veenendaal heeft Harmen mij over de drempel getild (dubbele hernia), en de auto uitgeladen, gedoucht en naar bed. Dromen
De volgende ochtend werden we om half 9 wakker, heb ik een ontbijtje gemaakt voor Harmen en toen ik terugkwam lag er een envelop op mijn kussen. Mail Een week naar Luxemburg!!! Party!!
Laatst bijgewerkt door Sjimmy op 28-07-03 13:43, in het totaal 1 keer bewerkt

:evaw:


796285
Berichten: 6664
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 13:36

Gefeliciteerd. Fijn dat het ondanks het weer toch een heerlijke dag is geworden. En welkom in Veenendaal Lachen

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 13:36

Gaaf!!!!!!!!!!!!!! Klinkt ondanks de regen en de 'rare'act van je schoonouders als een droomdag! Lijkt me wel lachen die video die je broertjes en zusjes hebben gemaakt. Jullie ziener prachtig uit trouwens op de foto's! Echt super!

HHD_Foto

Berichten: 4437
Geregistreerd: 14-04-02
Woonplaats: N.W. Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 13:40

Ondanks het wat mindere weer (hadden jullie dat nu net Boos! ) toch een prachtige dag voor jullie geweest dus. Je ziet er stralend uit op de foto's Petra en Harmen mag er ook wel wezen Haha!.

En nu begint het echte werk he Knipoog !

Digitale tekeningen van je huisdier of paard: www.HHD-Foto.eu

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 13:49

Jee wat een onwijs leuk verslag om te lezen!! OK dan!
Heb ook zitten gniffelen hoor om sommige stukjes, bv dat met die maskers, of jullie uitgebeeld achter de pc met een kindje dat net als in de reclame zonder te kijken wat pap toegestopt krijgt Haha!
Volgens mij heeft iedereen er hard aan meegewerkt om er een hele leuke dag voor jullie van te maken, klinkt erg geslaagd.
(behalve dat water bij de wijn doen dan Clown )
De foto's zijn ook mooi geworden, jammer van het weer, dat daarom de foto's niet buiten gemaakt konden worden en die arme Omar, wist niet wat hem overkwam natuurlijk, zomaar een spook in de stal Bloos!
Geniet nog maar lekker na, ook al moet je weer aan het werk Knipoog

Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 14:19

Wat zie je er ontzettend mooi uit zeg!
en je verslag heb ik met heel veel plezier gelezen!
Voor mij is t nog maar 58 dagen (24-09) voor de grote dag en kreeg toch echt even flinke kriebels toen ik je verhaal zo las!

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

Universe

Berichten: 342
Geregistreerd: 31-10-01
Woonplaats: Diemen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 14:20

Heel leuk geschreven, zo te lezen was het een erg leuke dag om nooit te vergeten!!
Van harte gefeliciteerd en geniet van elkaar!

Sjimmy

Berichten: 17797
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-07-03 14:23

Tnx allemaal!
Trouwens dat ornament boven de deur, dat vond ik erg gaaf, heeft mijn vader zelf gemaakt. Daar had hij dus een tekening van een paardenkop voor nodig *LOL*

:evaw:

Sterre

Berichten: 15226
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 15:09

Wat een mooie bruid ben je Petra Lachen !! Harmen ziet er ook piekfijn uit ! Jullie zijn een leuk stel samen Lovers !!
Fijn dat jullie zo´n geweldige dag hebben gehad Lachen !
Je schreef een hele tijd terug eens, dat je er best wel een beetje tegenop zag om de hele dag in de belangstelling te staan; is het je achteraf meegevallen ??
Vast wel; tenslotte hadden jullie allemaal lieve mensen om je heen Knipoog !!
Nogmaals, van harte gefeliciteerd !!

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/

Sjimmy

Berichten: 17797
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-07-03 15:23

Ja het viel best mee Carolien! Het waren natuurlijk ook allemaal vrienden en goede bekenden, dus dat viel wel weer mee.
Tnx!

:evaw:

Lielle

Berichten: 66254
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 15:28

Wat een geweldige dag voor jullie! Leuke foto's, jullie zien er prachtig uit en fijn dat jullie zo genoten hebben.

xtostarlight

Berichten: 9230
Geregistreerd: 03-02-03
Woonplaats: Best/Boskant

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 15:31

wat leuk zeg! gefeliciteerd!
Zo te horen was het echt een geweldige dag. Ook een heel mooi verslag!
Je ziet er prachtig uit op die foto's!

enne die film.... Haha! hahaha

Sypheron

Berichten: 15209
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 15:52

Gaaf zeg, leuke foto's! Van harte gefeliciteerd nogmaals Lachen

Ing__

Berichten: 11173
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 16:05

gefeliciteerd! mooie foto's!! en ik vind de jurk erg mooi, simpel maar ook weer niet Haha! *hoe leg je dat dan weer uit:?*

Dag lieve mama...

mesastamp

Berichten: 3853
Geregistreerd: 16-06-03
Woonplaats: kerkrade

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 16:11

GEFELI PEET! ik vind het zo gaaf voor je dit. Ik zie je nog steeds een beetje als sjors meisje hoor;) de tijd gaat zo hard maar onwijs veel plezier in luxemburg en hopelijk spreek ik je nog eens liefs melissa

Just Beleve and HOPE

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 16:58

Gefeliciteerd! Dat had ik nog niet gedaan sinds je echt getrouwd was.
Mooi verslag en hele mooie foto's! Jullie zagen er stralend uit!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Billy

Berichten: 20708
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: Gemeente Tholen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 17:04

heee, meissie.
Fijn dat het zo'n superdag geworden is joh. Jullie zien er stralend uit op de foto's, echt een leuk stel zo
Misschien komen we elkaar nog een keer tegen als ik ook in veenendaal ben. Zou heel gezellie zijn.
Heb het goed samen en geniet lekker van elkaar en van jullie huissie. OK dan!

Goedgekeurd onderschrift :)

PollyJarig
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 23409
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 17:23

gefeliciteerd!!
Klinkt als een hele leuke dag!!!

kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!

Haagsemeid

Berichten: 6536
Geregistreerd: 12-05-02
Woonplaats: leidschendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 17:33

Klinkt echt harstikke leuk.
Ik ben blij dat de regen de pret niet heeft bedorven.

Nog heel veel geluk saampjes Lachen

22 Januari verwachten we ons kleintje

Mickey

Berichten: 34755
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 18:15

Je hebt een heel leuk verslag geschreven *LOL*
Gelukkig hebben jullie je niet laten weerhouden te stralen terwijl het weer niet echt mee werkte.

Je zag er erg mooi uit en wat ik van je boeket kon zien was dat ook leuk.
Nogmaals gefeliciteerd.



..enne we willen wel foto's zien he van Harmen op paard Tong uitsteken

marfiek

Berichten: 6555
Geregistreerd: 01-04-01
Woonplaats: 's-Gravenzande

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 19:16

super om te lezen!
Jullie heben zo te horen een geweldige dag gehad jammer van de regen.. dat filmpje van je zusjes er broertje lijkt me erg leuk
heel veel geluk samen!!!

Valentina 26 jarige welsh k (valk) merrie gestopt in de sport (M dressuur tussen de paarden) nu lekker veel op de wei met vriendjes, nog lekker in beweging met rijden en longe en heerlijk naar het strand, top!

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 19:53

Een heel leuk verslag van zo'n geweldige dag

Mooi zo dat je het goed naar je zin hebt gehad, mooi koppel!

Het leven is een gebakje!

mirkip

Berichten: 6394
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: (Oost) Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 20:21

het is wel een leuke dag geweest zo te lezen!!! Mooi zo Haha! Kei leuke foto's ook, je ziet er ook leuk uit, mooie jurk! Lachen

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 20:28

Gefeliciteerd Peet, wat fijn dat jullie zo'n prachtige dag gehad hebben! Leuk verslag hoor!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


Cowgirl

Berichten: 23736
Geregistreerd: 04-03-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-07-03 20:35

gefeliciteerd, jullie zien er prachtig uit met namen je bruidboeket vind ik echt heel mooi.

stelletje Lovers Lovers

Enne die taart ziet er ook mega lekker uit Vingers aflikken

' On bended knee is no way to be free'
Peter R de Vries.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Casinolover, Danielle_h, DayDream21, Everest, fotolijstje, GoogleAdsense, Independence, Jet, koenlover, lastig, Lestrange01, Maeve, Marcato, MelissaV, Whisky00, xPabloBokt, xSalina en 208 bezoekers