Haar+make-up advies gevraagd (ivm trouwen)

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Hanmar, xingridx, Mjetterd, Polly, Giolli

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Anoniem

Haar+make-up advies gevraagd (ivm trouwen)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-03 12:59

Ik heb dit ook al in trouwtopic gezet maar ik vraag het ook nog even hier omdat niet alle experts in het trouwtopic lezen natuurlijk Haha!

Op 24 oktober gaan we trouwen en dan wil ik er voor de Cheese! natuurlijk helemaal OK dan! uitzien.

Ik ga denk ik naar een schoonheidspecialiste voor de make-up maar misschien dat er van Bokt nog goede suggesties komen. Op de foto's heb ik alleen 1 laagje mascara op. Ik gebruik wel eens wat oogschaduw, kohlpotlood en dikkere mascara maar heb het even afgelaten voor frisse ideeen. Mijn lippen zijn vrij rozig van zichzelf dus lichte lippenstift staat echt niet omdat je mijn lipkleur er door heen ziet. Daarnaast heb ik een beetje een hekel aan lippenstift maar ik heb een raar plekje onder mijn onderlip en die wil ik graag wel verdoezelen. En ik heb scheve tanden (ondanks jarenlange beugel) dus ik wil de nadruk niet op mijn mond leggen .

Mijn haar is vrij kort, heel sluik en stort snel in Frusty Ik kan het ook glad naar achteren doen ofzo met gel of recht op zetten, wie heeft een leuk idee?
Meys kwam al met het idee om kleine speldjes met bloempjes, pareltjes in mijn haar te doen. De oordingen en ketting die ik hier draag, draag ik met het trouwen ook. Voor een foto van mijn jurk moet je even pb-en want ik wil graag voorkomen dat mijn aanstaande die hier per ongeluk al ziet >;) .

Niet schrikken dit ben ik Clown
Afbeelding
Afbeelding


Mikkie

Berichten: 3964
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Landgraaf

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-03 13:05

Als ik jou was dan zou ik een lichte kleur voor het bewegend ooglid gebruiken en een bruine tint voor de arcadeboog (Die loopt boven je oog.) En dan net onder de wenkbrauw een licht highlighter. Uuhm snap je het nog. Als je wilt kan ik je wel een tekening en een voorbeeld pben. (ik heb een visagiecursus gedaan) Dan zou ik de omlijning ook met bruin doen. En dan mascare natuurlijk. Je lippen kun je met een lichte lipgloss doen. Dat valt niet zo op, maar ziet wel veel mooier uit. Op die manier heb je een mooie, niet al te opvallende make-up, maar zie je er wel schitterend en iets aparter uit.
Misschien kun je je haren een beetje touperen en losjes naar achtersteken en dan idd afwerken met bloemetjes (gipskruid of Mirte)

spokey

Berichten: 1900
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Heerhugowaard

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-03 16:04

Ik zou je haar bij de kapper laten doen. Je kan eerst een proef kapsel laten maken.

Ik vind het echt zonde als je je haar op zo een dag zelf doet. Het plaatje is dan niet af Cheese! . Je hebt een mooie jurk je laat je opmaken en dan ga je zelf je haar doen. Boos!

Ik heb welleens bij een bruidje met kort haar eerst alles gefohnd toen met de krultang er door en daarna witte roosjes met doorzichtige speldjes. De roosjes waren hetzelfd als in het bruidsboeket (bij dezelfde bloemist vandaan).

youngster

Berichten: 26261
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Utrechtse Heuvelrug!

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-03 16:52

Wat voor bruidboeket heb je?? Met wat voor kleuren? Daar wordt meestal de make-up aan aangepast namelijk..
Ook bij je make-up eerst proef laten doen, dan kan je zelf zeggen wat je wel en niet mooi vindt..
Het is dat je een beetje ver weg woont, anders had ik het wel voor je willen doen..

Wise Guy 2003-2006

Schoonheidssalon, permanente make-up, wimperextensions en Shellac studio
http://www.mooibijmarielle.nl

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-03 17:06

ben je vaker bij de schoonheidsspecialist geweest? Indien niet: sommige mensen reageren erg sterk op de behandeling en komen er onder de pukkels weg. Niet echt handig voor een trouwerij (ze hebben mij gelukkig ook van tevoren gewaarschuwd).

Wat make-up betreft: doe wat jezelf prettig vind, gebruik je nooit wat, doe nu dan ook niet teveel, en doe het zo dat je hetzelf evt bij kunt werken (halverwege de dag). Gebruik ook waterproof make-up, want reken erop dat je het niet droog houdt! Beetje zonde die vieze vlekken op je gezicht!

Idd is het erg handig om ruim van te voren je kapsel door te spreken bij de kapper. Ga evt bij verschillende kapsalons langs. Ik wou graag mijn haar ingevlochten en opgestoken hebben, en bij kapper wilden ze dat niet doen, hadden ze veel leukere ideen (ja maar ik wil het wel, dus ben ik maar naar een ander gegaan). Zoek zelf leuke kapsels uit, en bespreek met de kapper of iets dergelijks bij jou ook mogelijk is. Ik zou ook een foto van de jurk meenemen, zodat ze zien waarbij het haar moet combineren. Doe je nog iets van een hoedje op, op ga je met een bloot hoofd?

Waar ik veel ideen in heb opgedaan zijn van die dikke trouwboeken die je bij de tijdschriftenhandel kunt kopen, waar met name veel trouwjurken in staan. De modellen hebben vaak ook heel verschillende kapsels. Bovendien hebben de meeste kapsalons ook boeken met (trouw)kapsels.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-07-03 13:01

Ik ga sowieso mijn haarmet de kapper doen maar mijn vaste kapster had eigenlijk geen idee voor een trouwkapsel.
Hoe mijn bruidsboeket er uitziet weet ik niet, dat wordt door mijn aanstaande geregeld.
Ik hoop begin oktober alvast een keer naar de schoonheidsspecialiste te kunnen waar ik voor het trouwen ook heen wil gaan.

Bedankt voor jullie tips!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Angs1989, Bellatrix, brittms, darkangel23, dinek123, DotBot, ElsbethG, evita2, Fayyah19, Hhilde, Jorex, Kimberley_, Knollboll, Lalidan, laran, larapurdy, lobkew, maxi90, moonsparkle, xU_Blinghx, Zoe_97 en 80 bezoekers