Wat heel erg lekker is op de barbecue is paprika (gewoon grote stukken grillen) en niet bang zijn om ze een beetje zwart te laten worden. Niet laten aanbranden natuurlijk maar die strepen van het rooster zijn gewoon mooi Het ziet er ook heel leuk uit om dan op een schaal groene, rode en gele paprika te hebben. Verder is courgette heel lekker en venkel (beetje anijssmaak) aubergine doet het ook goed.
Je hoeft het niet in te smeren met olijfolie, kan wel, maar wat heel lekker is om zelf te maken is basilicumolie en die er dan na het grillen overheen te smeren met een kwastje. Gewoon olijfolie in de mixer doen en daar wat basilicumblaadjes (lekker veel) en peper en zout aan toevoegen! Superlekker!
"Ik zing het zo helder als ik kan, zowel in Bijbel, Thora als Koran staan die woorden echt.
'K vind het prachtig dat u iets gelooft wat door een man van vroeger is beloofd, maar u leest zo slecht."
Acda en de Munnik