Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Botervlieg schreef:Toegevoegd niet.
Waar het vanzelf al in zit (diksappen bijv.)
vind ik fructose geen punt, al gebruik ik het met mate.
Ik heb net trouwens eitjes gekocht, Karina.
Om jouw mayo-tip eindelijk maar eens in daden om te zetten.
Ik begrijp dat jij het hele ei gebruikt?
Mijn mams (fervent mayo-maker in haar tijd) gebruikte alleen de dooier.
Omdat het anders niet kon, volgens haar.
Maar ja, zij behielp zich nog met een handgarde en die kan natuurlijk nooit op tegen een staafmixer?
Karina"]
[quote="Botervlieg schreef:Belangrijk is dus wel dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn, anders lukt het niet. Gebruik op 1 ei ongeveer 2-3 dl olie. Staafmixer op de bodem aanzetten dus, en dan langzaam omhoog te trekken. 't Is echt heel simpel, en een stuk goedkoper natuurlijk als uit een pot.
Botervlieg schreef:Eieren hoeven sowieso niet in de koelkast.
Mits de schaal niet gewassen is, behoedt het ei zichzelf voor bederf.
.