Boktverrassing in Ouderkerk aan de Amstel

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-01 23:26

Het is dinsdagavond en ik zit heel onschuldig te zitten op een bankje bij de bak.
Er schuift een onbekende ijslander voorbij en de slome ik heeft nog niks door. De IJslander komt nog eens voorbij en ergens hoor ik plotseling de naam van mijn paard....???.....huh??
Plots drong tot mij door wie diegene op de IJslander was, dimmelim natuurlijk!!
Zomaar op een doodgewone dinsdagavond wordt je verrast door een bokker.
Haar Ijslander is echt gigaleuk (kweenie hoe je haar naam spelt, dus dat laat ik aan dimmelim over), heel erg mooi paardje. Ze was wel wat onder de indruk van het hele gebeuren, ze had waarschijnlijk nog nooit zoveel paarden bij elkaar gezien, na een tijdje school ze wat weg tegen de buik van dimmelim, wel zo veilig.
Eventjes Lab laten zien aan de beiden bezoekers, hij kreeg -gelukkig- een compliment. labje vond de kleine meid ook wel interressant, maar we hebben de nadere kennismaking maar even uitgesteld.
Na een tijdje kwam Von ook aangewandeld met haar paardjes, dus werd het een meeting van 3 bokkers en 4 paarden (ze zullen wel denken daar op stal...).
Von had een wat minder goeie avond aangezien haar paardjes zelf nogal van slag waren. Desalnietemin werd het toch nog gezellig.
Leuk he, zo'n plotselinge ongeplande meeting.
We weten elkaar nu te vinden dus er zal nog vaker gemeet worden.

Karin

Berichten: 65336
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-01 23:34

Spontane, onverwachte meetingen zijn vaak erg leuk. Had zaterdag hetzelfde met Kim en zondag met Ilona: 'Hee, jij hier?'. Ben trouwens wel benieuwd naar je nieuwe stal, en aangezien ik autotechnisch gezien weer mobiel ben, kom ik binnenkort vast wel een keertje langs (misschien wel onverwacht *LOL* ).

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-01 23:48

Tuurlijk, gezellig toch?? er staan nog een paar bokkers op mijn lijstje.....

vikki

Berichten: 14286
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-01 08:30

Mag ik ook op jouw lijstje Lovely... Schijnheilig En Sefja is inderdaad een plaatje, ik had een heel ander beeld van Ijsjes, ik vind Sefja nog mooier dan ik verwacht had! En Lab is ook een knapperd! Lovers

dimmelim

Berichten: 2777
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-01 09:41

Hihi, was leuk he? Ik ken hun stal wel, het is ongeveer 20 minuten rijden vanaf mijn stal en ik dacht laat ik eens langsrijden en kijken of ik jullie paarden vind, maar omdat ik niet precies wist wie ik nou zocht was het wel een beetje raar dus vroeg ik het maar aan een paar meisjes op een bankje. Ik zoek mensen die ik niet ken, nou ja alleen van internet... En een van hen was Lovely, was wel toeval en Von was er ook.

Lab is echt een stoere, ik vind zijn koppie echt heel gaaf met die bles. Wil hem nog wel eens zien lopen.

Toen kwam Von, met haar Tinker Tinka en kleine sorrybenz'nnaamvergeten. De kleine heeft last van verlatingsangst en toen ze Tinka uit de wei haalde, sprong de kleine dus in de sloot en veranderde in een moddermonster. Gelukkig is er verder niks ergs gebeurd maar wel lastig hoor. Von of eigenlijk haar man, heeft de kleine onder de douche gezet en toen bleek hij een hele andere kleur te hebben.

Sefja vond het maar vreemd wat ik nu weer had verzonnen maar alle paarden wel interessant.

Helaas had ik niet zoveel tijd want vriendlief zat thuis te wachten met eten, en dat moet je wel blijven aanmoedigen dat gedrag.

Ik vond het erg gezellig, volgende keer iets uitgebreider.

aprillicious
Berichten: 859
Geregistreerd: 23-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-01 10:32

En dan kom ik een keer met dimmelim meerijden, om ook eens wat bokkers te ontmoeten.

Eva

Von

Berichten: 1188
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-01 10:56

Was idd heel leuk die spontane meeting. Alleen jammer dat ik ook niet zoveel tijd had om je te spreken ivm de zwempogingen van Dinti! Hoop dat we de volgende keer wat meer tijd hebben.
Wat hebben we trouwens voorbeeldige vriendjes cq mannen bedenk ik me eens: die van jou die eten voor je kookt, en die van mij die bijna zelf de sloot inspringt om Dinti te redden en daarna Dinti uitgebreid onder de douche zet om haar eigen kleur weer te krijgen Verward Hmmm ik geloof dat ik vanavond maar eens extra lief moet zijn

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-08-01 22:35

Ja leuk, al die attente mannen..... Wees er maar zuinig op want ze zijn schaars. Dorus was wel heel stoer met overal modder, maar ja er wordt ook wat van je verwacht als paarden redder in nood.

Het was leuk, doen we nog eens.

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-08-01 00:03

heej wat leuk zeg!echt een leuke verrassing!.........

Von

Berichten: 1188
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-08-01 12:56

Citaat:

Het was leuk, doen we nog eens.


Maar dan graag zonder zwempogingen Clown