leuk nieuws

Moderators: Sica, C_arola, Neonlight, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-03-01 14:33

Tja nieuws is het niet echt maar toch wel wat leuks. Je moet wat na al die nare verhalen over MKZ.

Maar goed. Ik ben net naar Barley geweest. Ze was behoorlijk fris want ze had maar even op de wei gestaan. Weet je trouwens wat ze vandaag heeft gegeten? Een ui! jawel...je leest het goed. Er zaten uien in het stro. Nou ja alleen de blaadjes en er zat ineens een hele uit in. Dus die hebben ze aan Barley gegeven. Die heeft hem braaf opgegeten. Maf paard. Das toch niet lekker?

Maar ik wilde ook wat meer gaan doen. Ze was zeiknat nog van de regen dus borstelen viel af. Maar een hoofdstel indoen ofzo was ook niet slim met al die modder. Dus zo maar de kleine bak in.

Daar een beetje los gewerkt. Ging supergoed. Ze wilde alleen wat hard. Toen heeft mijn vader met haar gewerkt. Dat gaat heel erg goed en het is heel erg leuk om die twee samen te zien.

Maar toen wilde ik wat nieuws gaan doen. Ik liet haar met haar neus de pion aanraken en toen klikte ik met mijn tong en kreeg ze een snoepje. Mijn vader hield de pion vast en op het begin begreep ze het nog niet helemaal. dan raakte ze per ongeluk de pion en en klikte ik. Ze had heel vlug door dat klikken, een worteltje betekende. Na 15 minuten snapte ze het heel erg goed en duwde steeds de pion om. Liep dan terug naar mij van "Kijk! goed he....snoepje!!"

haha wat is zo'm jong beest toch leuk...

_________________
<FONT COLOR="DARKBLUE">"Riding: the art of keeping a horse between you and the ground"</FONT>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Heike op 2001-03-21 14:48 ]</font>



akerna

Berichten: 3770
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: apeldoorn!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 14:44

gaaf, ik wil quinto ook nog van alles gaan leren, maar het is nu ff afwachten hoe het gaat lopen met mkz.
leuk dat het ook zo goed gaat met barley en je vader.

liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen!

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 14:49

Het is wel een leuk idee om eens een skippy bal ofzo in de bak te leggen als ik Razinda los laat. Had ik nog helemaal niet aan gedacht.

Ik heb haar gisteren gelongeerd (gewoon los) in het longeerbakje. Eerst snapte ze niet dat ze moest doorlopen en niet mocht stoppen bij de deur. Even een paar keer streng zijn en toen snapte ze het!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Suus

Berichten: 1692
Geregistreerd: 13-03-01
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 15:03

Sommige paarden eten werkelijk alles. Mijn paard eet bijvoorbeeld heel erg graag pepermuntjes en keelsnoepjes, Vicks en zo. Vreemd he. Als je dat geeft, dan sabbelt ze er echt op. Laatst hadden we een cake die niet meer helemaal vers was. Mijn moeder had die bij het oud brood gelegd, een cake met chocoladesmaak erin. Ik hield haar die cake voor in de veronderstelling dat ze een hapje zou nemen om eraan te proeven. Nee dus, ze rook eraan en vrat hem in 1 keer op!!! Echt een vuilnisbak is die Tonkie van mij!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 15:21

Pablo kan in de reclame voor tictac. Daar ben ik nogal dol opdus die zitten meestal wel in mijn jas. Pablo krijgt er ook af en toe 1. Die bijt hij dan tussen zijn voortanden kapot en dan sabbelt hij er op. Ze lijken mij vrij klein voo reen paard maar hij is er erg gelukkig mee. Dat het in zo'n rammeldoosje zit is erg makkelijk want laatst liep hij los met Nicky en moesten we ze vangen maar uiteraard gingen die mormels toen juist even lekker gek doen. Ik rammelde 1 x met mijn tictac's en Pablo stond meteen voor mijn neus stil, zo van :JAAAAA, IK WIL TICTAC NU!

Suus

Berichten: 1692
Geregistreerd: 13-03-01
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 15:31

Mijn dwergpapagaaitje eet ook alles! Hij eet zelfs vlees! Als we wel eens af en toe een half haantje hebben, dan kan hij zich begeven aan de botjes die overblijven. Hij eet dan lekker met ons mee en eet gewoon vlees.

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-01 15:39

barley vind pepermunt ook lekker. julius vond de oranje tic-tacs heel erg lekker(ik ook trouwens)


Maar Barley heeft nog geen vlees gehad*grijnz* dat houden we zo

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 05:16

hee wat goed van barley!leuk is dat he?ik heb op dezelfde manier tink geleerd een hoefje te geven,naar voren toe(dus ik sta voor haar en zij slaat dan dr beentje naar voren)ik heb ook eens een papiertje wat om het theezakje zit voor haar neus gehouden en dat vrat ze ook zo op!das pas raar,een beetje paier eten!ze spuugde het geeneens uit ofzo!gekke pony's!

soms is het beter om te zwijgen

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 07:31

Een theezakje zonder thee dus? Echt maf! Ik zou het zelf niet eens lusten!
Heike, echt goed zeg hoe je dat gedaan hebt! Ik heb er wel eens aan gedacht om een pion in de stal te leggen bij Isa voor de afleiding, maar die hadden we niet. Toen kwam Jasmin met een skippybal, die hingen we op in haar stal, maar daar deed ze ook niets mee! Dus nu ligt ie in de wei, en heel af en toe wordt er aan geroken, tegenaan gelopen, maar meer ook niet.
Hee nu ik dit schrijf zie ik ineens vanuit mijn ooghoeken een winterkoninkje in mijn tuin!!! Dat is een wonder want in de buurt waar ik woon zijn ze maar weinig te vinden! Wel koolmezen, pimpelmezen en staartmezen... maar een winterkoninkje? Misschien komt-ie afscheid nemen, omdat het mooie weer er aan komt.... Groetjes, Dorine.

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17804
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-01 08:41

Een theezakje zal Barley ook wel eten denk ik. Die vreet alles, volgens mij.

Tja en die training met pion. je weet nooit waar het makkelijk voor is. Barley speelt trouwens met alles. Met een speelbal in de stal, handoek op de grond etc etc. Ze had er ook een 'appel' hangen maar daar speelde ze te erg mee, want iedereen had last van dat geboink. Grappig he?

Een winterkoninkje die afscheid komt nemen van de winter. dat klinkt wel mooi. zal de lente er dan echt aankomen. Als ik naar buiten kijk vrees ik dat het nog wel even gaat duren.

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 09:23

Ik had voor Pablo ook een speelappel maar daar heeft nooit naar omgekeken, ook al was hij nog jong en speels. Hij vond er gewoon niks aan. Pionnen en dergelijke boeien hem ook niet. In de bak speel ik gewoon met hem. En ik probeer hem ook trucs te leren, Als ik "Hallo" zeg tilt hij zijn rechterbeen op en als ik "pas" zeg maait hij met zijn linkerbeen en als ik "buig" zeg gaat hij met zijn hoofd tussen zijn benen. Het gaat alleen nog wat slordig, het zou wat netter afgewerkt mogen worden maar daar ben ik dus nog mee bezig. Dat vind hij wel hele leuke spelletjes (vooral vanwege de wortelstukjes vermoed ik). En waar ik hem heel gek mee kan krijgen is door met hem te gaan rennen. Hij loopt vaak achter me aan in de bak en als ik hem dan roep om te gaan draven wordt hij wakker. Dan ga ik bochtjes renne en plotseling stoppen en de andere kant op en dan blijft hij naast me rennen. Hij vindt dat wel lachen.

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 19:48

de jollybal in tinks stal ligt er onaangeroerd,maar met al het andere wat in de buurt van haar snoet komt speelt ze wel!de ketting van het touw,het touw,de halsband voor de aangespannenpaarden die altijd aan de muur hangt,anderpaards halsters,mijn chaps,mijn schoenen,de bezem,hark en schep,het deurklinkje,de borstel de handdoek en noem maar op,alles wordt in de mond genomen,hard heen en weer geschud en vervolgens met die onschuldige oogjes en oortjes naar mij kijkend hangt er wel weer iets nieuws in haar mond!

Dick
Berichten: 89
Geregistreerd: 26-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-01 09:53

Leonardo had laatst bezoek van een vogel in zijn stal en daar heeft'ie lekker mee gespeeld (de vogel vond het wat minder leuk en Sonja heeft hem toen maar gered want ik was er helaas niet bij).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot, Bernadth99, dierenfan, DogWords, Natascha, Plonspony, sterregoud, Vagabondo en 38 bezoekers